Close
Faqja 16 prej 20 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 194
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    MJERIM
    Ter bota po qesh me ne

Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    ato jan fundrrina e shoqris shqiptare USA, edhe vendin e kan atje ne mal shpresoj te mos zbersin prej atje se atyre civilizimi u diuket prapambetje larg natyres se tyre malore lool

Ndegjo ti talebani i makedonis ma mir mshele sa nuk ta kam mshel ok?

Ti ket tem e ke hapur me nje qellim krejt tjeter por ti nuk mundesh dhe nuk ke kapacitet ti diskreditosh te tjeret kur dihet se ju ende jetoni ne primitivizmin mesjetar ndersa praktikoni kulturen mesjetare te nadertallcve taleban kurse ligje e keni sheriati.

Keshtuce mshele e mos me detyro te flase se ju njofe edhe ADN juve te Makedonis.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    dmth koncentrimi yt bie ne prodhimin e armeve dhe per hakmarrje???
    Jo ne blerjen e armeve per vetmbrojtje. Se nese presim deri ti prodhojme tonat do te na ndodhe si atij gomarit ne fund te dimrit.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Illyrian rex,

te njohesh dike sdo te thote te kesh deshire ta njohesh dhe as te kesh te besh me te.Kete e kam menduar kur jam shprehur ashtu.
    Pajtohem me ty qe shkoi gjate puna e atij tipit dhe gjithashtu le ne ndergjegjen tende nese duhet a jo te njollosesh te tjeret.
    Per ata qe i kendojne diktatorit e kam dhene mendimin tim ne nje postim me heret dhe sdua te perseritem.
    Me ate paragrafin nuk jam marre kesaj radhe jo pse kam dashur ti ike pergjigjes por se e kam thene diku tjeter qe keta tre qe njoh une(sikur ty me kane folur te tjeret sepse nuk kam te beje me ta)ne te 99-n kane qene as ne Bllace as ne dimija po ne lufte.Une nuk keshilloj askend te shkoj dikund ku vete sguxoj te shkoje.
    Edhe per plumbat qe shkojne lart po qe dikur kthehen poshte jam pergjigjur me heret.Une jam munduar ta jap mendimin tim ne lidhje me armembajtjen. Jo per hire te tradites po te nevojes.

Nuk kam asnje interes ama asnje per te mbrojtur dike,po mbroja thjeshte pikepamjet e mia.Dhe as qe mendoj se jam me shqiptare se ti. Une jam shqiptare shume,krejt.E duhet te kete miliona si une por asnje nuk eshte me shume se une.
    Ne vetem mendojme ndryshe por ti po shprehje mendimin tend ne nje menyre qe mua nuk mu duk fer.

Nuk dua te spekuloje nese keta burrat do ti luftonin shkijet.

Kam dashur te marr nje shembull tjeter per Konstantinin por nuk me eshte dukur fer, me eshte dukur qe po shfrytezoj fatkeqesine e dikujt per te mbrojte pikepamjet e mia. Dhe kam permendur rastin e motres time qe eshte nje hic gje ne krahasim me ate qe e kane perjetuar te tjeret. Ne nuk e kemi permendur kurre me te tjere me pas ,madje edhe ne shtepi e kemi diskutuar shume rralle.Nuk doja te nderroje temen as te beje te tjeret te ndiejne keqardhje sepse e thashe me lart,ishte nje episod nga ajo qe kane perjetuar pjesa me e madhe ose gjithe shqiptaret.Vetem permasat kane qene te ndryshme. Doja ti thoja Konstantinit se ne ne Drenice kishim dy familje shembull . Ti e din po megjithate po e permend tani. Ahmetajt e Likoshanit nuk kishin arme, Jasharet e Prekazit po.
    Te dy familjet e vrane,po ne menyra te ndryshme. Une do te zgjidha te isha ne mesin e ketyre te fundit. Jo per krenarine qe do ta ndjenin me vone shqiptaret po thjeshte do preferoja te me vrasin nga larg.

Mbetsh mire!
    Anita340
    Te jem i sinqerte po pritoj me u marr me ty sepse po kercen prej deges ne dege, e po e kam te veshtire me e kuptu qellimin. Nese qellimi nuk eshte shmangja nga tema.
    Nuk po flasim per deshmoret se nuk ka nevoje te flitet per ta ne kete teme. Nuk eshte tema per deshmore por eshte per nje grup enveristesh qe mbledhen neper fusha dhe perdorin lloj lloj armatimi, e incizojne krejt mbledhin dhe e shperndajne neper celular per me shit mend.
    Ate armatim e mbajne vazhdimisht me vete dhe ky eshte shqetesim kryesor i imi dhe mendoj se duhet te jete shqetesim i te gjitheve. Nese deshirojme shtet normal, armet duhet t'i lyjem me vaj e ti konservojme sepse padyshim qe do te na duhen per me vone...kur e kemi parasysh se me cfar fqinj kufizohemi. Tani e kemi FSK-ne, PK-ne, EULEX-in dhe KFOR-in qe kujdesen per sigurine e qytetarit.

Keta persona qe ti po i mbron kaq shume, keto arme nuk i mbajne per me e rujt traditen. Keto arme perdoren per kanosje, haraqe, vjedhje, trafikime, vrasje etj. Arsye tjeter absolutisht nuk ka. Sikur t'i mbanin per dicka tjeter do te shkonin ne Gracanice, Cagllavice, Prilluzh, Mitrovice etj.

Anita340, kam fillu me dysh se nuk je femer hiq. Arsyeja per kete eshte se vet natyra e femres eshte kunder dhunes, armeve, lufterave, urrejtjeve etj...
    Ti me dukesh shume e quditshme se si ke kaq shume kohe ne dispozicion te merresh me mbrojtjen e kriminelave jo vetem ne kete teme, por rastesisht i lexova disa postime edhe ne temat tjera.

Anita340, avokate e kriminelave dhe profiterave te pasluftes. Lexo me poshte.
    Relakso pak vehten dhe mos u shit shume e zgjuar, sidomos ne temat e politikes dhe te luftes clirimtare. Tentimi yt per te nxjerre engjull secilin luftetar qe UCK-se ka fillu me u bo qesharak kur e dijme te gjithe se cfar lloje te ushtareve ka pasur ne rradhet e UCK-se. Fatmiresisht jane pak ne perqindje, por jane pikerisht ajo kategori qe ti po e mbron. Pra profiterat dhe kriminelat e pasluftes. Po ti numroj disa kategori:
    Ka pasur shpijuna te shkijeve te infiltruar (dihet sa prita jane zene ne kufirin Shqiperi-Kosove), ka pasur nga ata qe i kane ikur burgut per shkak te vjedhjeve dhe e kane shfrytezuar mundesine qe te perfshihen ne UCK, ka pasur nga ata qe sapo e kane degju granaten e pare kane dezertu duke i lene civilet pas, ka pasur nga ata qe jane bere komandant sepse ka qene me i forti i katunit para se me fillu lufta, ka pasur nga ata qe jane veshur pas luftes sepse ka lind nevoja per rojtar... sidomos neper fabrika, ka pasur nga ata qe kane qene hon e don shpijuna te shkijeve dhe jane perfshi ne UCK per me la tum me shurre, ka pasur nga ata qe menjehere pas perfundimit te luftes ne emer te UCK-se i kane uzurpu nga 20 banesa e nga 10 dyqane, ka pasur nga ata qe para luftes nuk kane pasur buk me honger e tani i kane shtepiat si shkolla, kane nga 3-4 makina, kane milionat etj...
    Ne kete grup perfshihet nje perqindje e vogel e luftetareve te UCK-se por eshte pikerish grupi qe ne ditet e sotme merret me dukurite me negative qe po i ndodhin ketij vendi. Jane profiterat e luftes qe po ja veshtiresojne jeten ketij populli.

Anita340, po ta jap nje keshille. Mos e rendo vehten me politike por perkushtoju familjes me shume. Drejtoi femijet kah libri e jo kah armet. Keshilloi ata qe te mesojne historine e popullit te tyre por mos i ngarko me absolutizma te paqena ashtu siq e ke ngarku edhe ti vetveten. Nese deshiron me i bo te armes, dergoi ne FSK ose ne PK...e mos i meso me dal neper male e neper fusha. Sepse ne momentin qe e kane nje arme ne brez automatikisht behen me agresiv dhe gjasat per me shkaktu ndonje problem jane shume me te medha. Problemi eshte se per shkak te edukimit te keq te femijes tend e peson femija i dikujt tjeter. Kjo eshte arsyeja perse duhet te ndryshohet ky mentalitet i prapambetur.

Miqesisht, mos humb kohe dhe energji ne keto teme por merru me ndonje teme qe te relakson me shume.

Hajde shnet...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 29-01-2011 mė 19:19

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin

Ti ket tem e ke hapur me nje qellim krejt tjeter por ti nuk mundesh dhe nuk ke kapacitet ti diskreditosh te tjeret kur dihet se ju ende jetoni ne primitivizmin mesjetar ndersa praktikoni kulturen mesjetare te nadertallcve taleban kurse ligje e keni sheriati.

Keshtuce mshele e mos me detyro te flase se ju njofe edhe ADN juve te Makedonis.

Prishtinali hej Drejtoje akuzat vetem per anetarin ne fjale ,dhe mos na merre ne qafe gjithe shqipetaret e maqedonise . Shqipetaret ndoshta kane dallime krahinore , pore ADN e tyre jane gjithe shqipetare .

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Jo ne blerjen e armeve per vetmbrojtje. Se nese presim deri ti prodhojme tonat do te na ndodhe si atij gomarit ne fund te dimrit.
    si do i blesh kah rusia ne treg te zi ? apo me lehte kendej nga shqiperia bej ndonji biznis.ncnc

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    anita340
    Keta persona nuk i njoh personalisht dhe te jem i sinqerte as qe do te kisha deshiru ta njoh ndonjerin prej tyre. Keta njerez jane komplet jashte hapsires time te veprimit dhe mendimit.
    Nese them se keta jane kelysh te Hasan lludit, nuk them sepse e kam pa ne enderr por them sepse me kane tregu njerez kompetent te cilet kujdesen ne baza ditore qe te mos egzistojne 'trima' te tille ne Kosoven e vitit 2011.
    Kjo puna e Hasanit shkoi pak gjate dhe po ta perseris edhe njehere, nese nuk e beson mos e beso dhe natenemire. Sa i perket njollosjes se ketyre personave, ajo le te mbetet ne ndergjegjen time. Keta persona eshte dashur te mendojne per ndergjegje ne momentin qe kane vendos te organizojne kete 'Enver Hoxha party' te armatosur prej glock-it deri ne kallash si dhe prej momentin qe e kane vendos te incizojne kete mbledhi, per me shit mend me vone.

Nuk u morre aspak me paragrafin tim te fundit ku te tregova se koha e trimave ka qene ne vitin 1999. Si dhe ne keshillen time qe te shkojne nja 15 km me poshte se aty do te kene ku te shesin trimeri me kallash.
    Por po te tregoj pse nuk shkojne, sepse atje mund te kete edhe pala tjeter kallash dhe aty munden me ndryshu hesapet.

Nese jane te interesuar qe te vazhdojne traditen e mbajtjes se armeve, duhet te mesojne se arma mbahet ne shtepi.
    Nje pyetje shume e sinqerte ne kete teme ishte: a mendojne keta persona se gjithe keta plumba qe shkojne larte duhet te kthehen serish poshte.

anita, nuk e di cili eshte interesi yt qe te besh avokatin e 'trimave te pasluftes'!
    Mos mendo se je shqiptare me e forte apo se e don atdheun me shume se ndonjeri prej nesh qe jemi kunder perdorimit te armeve te paligjshme ne liri dhe qe jemi kunder trimerive neper male e neper fusha ne vitin 2011.

Nese mendon se keta 'trimat' do ti dalin perballe shkijeve nese ata tentojne te kthehen...je shume gabim. Keta do ti kthehen serish dimijave dhe Bllaces.
    Ata qe ju dalin perball duken pak me ndryshe. Ata nuk ke mundesi me i pa ne youtube.

p.s. me vjen keq per motren dhe per ato qe i ke perjetu ne lufte.
    Nese jo Konstantini, ka anetare te tjere qe kane qene ne Kosove gjate gjithe luftes...duke fillu nga une. Por kjo nuk ka kurrfar lidhje me temen, vetem nese tentojme te ndryshojme rrjedhen e bisedes qellimisht.
    Vellau im i dashur nese nuk e ke dit kjo anita eshte zedhenese e komandantve pa qen nje her ne luft,ose te pikniqeve me raki e kallshnikov.
    Une u turprova kur pash ne you tub ket aheng te atyre qe per dit po na turperoin si para botes se civilizuar por edhe para vet popullit ton.
    Pyetja ime per keta trima eshte,pse shpenzuat aq shum plumba ne ajr e nuk na shkuat matan ures se ibrit e me ja lan veti nje nam,por kishit shtru raki e qiftelidhe i kendonit nje diktatori qe vrau e preu shqipetar, dhe bota qeshte me ta.
    E anita aq din,i duhet edhe pak koh per ta kuptua se ken mbron dhe jam i sigurt se ne fund do turprohet me vehten e vet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drenicaku : 30-01-2011 mė 07:42

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nuk eshte veshtir te flasesh per uren e Ibrit,por duhet te mendosh qe andej ures ka Shqiptar,dhe nese nje shka vrahet shkojn kokat e atyre qe jane atje,sa per keto marifetlleqe qe bejn disa njerez ne gjendje te dehur nuk eshte per t'u cuditur fare,kur shumica nga ta ndoshta kan degjua at slloganin(nga prinderit) qe dikur u brohoriste ne Shqiperi:,,Shqiperi Enver,Jemi gadi kurdohere"
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anėtarėsuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    kta jan komunista,jan tuf qenesh qe po te zene te shqyejn me dhembe,Nga kenga kuptojme qe e perkrahin enver hoxhen,ai sistem ka kaluar ,nuk perket asgje me tema aktuale.
    Ndoshta edhe e perdorin nje shprehje "E ka dit enver hoxha cfar populli ka,prandaj e ka perdor diktaturen e hekurt " . Ku ti biem ne fije cka po mendojn kta njerezit qe kogja armate kishin.

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin

Pse stregoni qe allkaida paska depertu edhe ne FSH lol ajde tregom si do ma mbyllesh gojen bash kam qejf, po ti sje ashtu burri se ai qe e ben ste tregon por vetem ta mbyll lol

Ti nga Prishtina je apo 1 her ne muaj zbret nga mali per ne Prishtin per te be pazar e per te hy pak ne internet e per tu mbajt trim ketu lol

Ti je aq i trash sa nuk e kupton se un e kam pas vetem me ato qe jan ne video qe vertet perfaqson nje shtres te prapambetur te shoqris shqiptare pa marr parasysh vendit ku jetojn.

Kurse per ne shqiptaret e Maqedonis fol vetem nga inati se ne jemi shqiptaret e vertet,kemi hap universitet ne cdo qytet, jemi 30 % ketu ama kur te duam e perziejm shtetin me 70% maqedon e serb se jemi trima lol.

ne e shkrepim kallashin kur ja don puna e nuk jemi frikacak me u fsheh neper male e me gjujt atje me kallash si ju, e qe mbrapa luftes si puna ktyre dolen me shum komandanta se ushtar lol

Ne folim shajm e bertasim shqip ne parlament te sllavit lol jo si ju atje qe ende folni turqisht dhe qe kendoni kong komunistash per enverin lol

(kosovar tjer me ndjeni pak, se un e kam vetem per kete komandant kallashin lol )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Konstantin : 30-01-2011 mė 10:56

Faqja 16 prej 20 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •