Close
Faqja 17 prej 25 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 244
    Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    un jam i sigurt qe DRENICA heroike nje dit doti denoj vet kta shumart vagabontat dhe banditat por do shkoj edhe pak koh jo dote ndodh
    o shokuu.Drenica eshte ajo qe po i qmone edhe po i respekton edhe po e tregon qe ''vagabantat'' qe i quan ti kshtu jane per Drenicen jane per Kosove.

o Adem burr,Pa_doreza2 qe e quan ti ''tinxare'' shume ma i ndergjegjshem po tregohete per Drenicen sa ti....Dicka pod u me dite prej teje!!!

Kete teme e ke hape,me tregu mangesit e te metat e Drenices qe kishe ka hajna e blla blla,duke i injoru njerzit qe flasin mire per Drenicen edhe pse nuk jetojne aty
    Apo cka???
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anëtarësuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    Një titull më vënd!
    Nuk jam unë që ju thërras ,por jeni ju që vini tek unë!

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Vdekja Lexo Postimin
    Një titull më vënd!
    Nuk di ku po din me dal...ma tipi ati far benyyytt i ka ardhe reni me fol per Drenicen!!!
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

e panjohura

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Por..........ne nuk krenohemi me ty,qe ,,vjelle''cfar te vije ne goje per drenicasit!Sidomos per Ty,kur gjysmen e fjalve nuk t'i kuptoj!
    por un s rruej a pajtohesh ti apo jo

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

pa doreza

Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Po te pengone simbolli i shtetit apo ke deshir me qene i pa shtet !!!
    tash ose shqiptar ose minoritet keni mndesi me u deklaru 90% te shqiptarve te kosoves nuk e preferojn ket flamurin e kontrabanduar me vjen kqt por ja qe ky flamur nuk mund te jet simbol i shqiptarve shqiptare t kan nje flamur KUQ E ZI apo
    tash veq pse thaqi e dizainoi ne ta peqafojm gjdo lider qe mohen simbolet esht anti shqiptar ju si kur pe keni deshitr te indentifikoheni kinse vweq ju doni shtetin jo zotri me vjen keq shteti nuk esht veq i pdk por i krejt shqiptarve si kur esht hi ne mod aj qe mban flamuj te kontrabanduar apo te inponuar ne ta perqafojm joo
    ket nuk deshta te ofendoj z.. pa doreza por veq te them ca mndime te mia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    472

Për Brarin dhe bashkëmendimtarët e tij....

Ndryshuar për herë të fundit nga lum lumi : 14-01-2011 më 23:00

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    por un s rruej a pajtohesh ti apo jo
    Me mire t'a kishe lene me komentin numer 141,se qe e ,,flliqe''me kete fjalor!Ne te njejtin koment ke dhene dy pergjigjeje!E dij mire se cfar mendon Ti per Drenicasit dhe Drenicen por edhe per Kosoven!
    E sa per votime,te tregojn ata te asej partije qe nuk dolen ne zgjedhje,pse nuk doli ai numer i i perqindjes se tepert!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    na trego prapaskenat e oslos o lumi.
    pse nuk deshet ju bashkim?
    bashkimi ben fuqin. ju kaq e dijshit.
    e fuqi don te thote qe arkani mos me pas aq mundesi e lehtesi me myt e me masakrue miljona kosovare.

pra me bashkue ishte detyra nr1 mirpo juve e pordhet at detyre e kryet vec nji detyre..

me ndjell..me ftue.. me i dhan shkas e justifikim ushtris arkane me ardh sa ma shpejt neper drenic e me ja ca barkin cdo gruje shqiptare.

vetem kte detyre ( ju dhefsha ne kte detyre) kini ba ju ..

kurgja tjeter..

prandaj kur shikojm kto video qe ke sjell o lum.. e perforcojm ne braristet pikpamjen tone.. se nji m.ut te madh kini ba.. e se perjet duhet me ja puth kamet qatyre klinton klarko blerave..

se per ju..

hmmm..

lavdi oj NATO..

Lavdi o Uollker..

se per pallavrat qe shisnit ju.. NATO skish hi kurre se ju reklamojshit.. se Drenicen e kini Clirue.. e se dhe pak kini me clirue dhe Camerin..

por sic duket ne fjalorin tuj Clirim do te thoshte Rognerim..

kurse per ty e di se cdo me than Clirim..
    do me than Fitim-Bali-Pllazho tajlandozim..

..

sill video perseri se vec ju qesin beth jasht..

mburreni se kini lujt Qenin e keq qe sjell uk-arkanin ne shpi-torisht te drenicakve..

mburreni se reklamuat se kini nji komandant.. e komandanti skish as nji ushtar..
    dhe e festoni ngjarjen kur arkani shkoj e masakroj komandantin me gjith fmi e gra..

e ne brarat qajm per kte.. ju vallzoni.. sepse grat tuja beth mdhaja mbajshit ne gjenev e rogner e mynshen e hamburg.. e oslo.. e londona.. e i qisnit ka i uik end me shliru pordhet bulevardeve te reuropes tuj bertit uck uck..

ki eshte ndryshimi jon me ju.

ne e duam popullin..e nuk duam te na i vras femijet e kosoves arkani..
    ju e kini pa popullin si plastelin..

me lujt..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 15-01-2011 më 03:34

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    drenicak,askush nuk po e mohon se me 12 dhjetor zgjedhjet u manipuluan,per ket arsye zgjedhjet u perseriten,por kuptone nuk eshte e mundur te votoin 149%,shembullin qe e mora me 1000 votues aty perfshihen mergimtaret dhe te vdekurit qe nuk jan largu nga lista e votuesve,komisioneret nuk kan ku me i marre edhe 490 fletvotime.
    Mos te keqkuptohemi ata qe manipuluan zgjedhjet duhet te pergjigjen para drejtesise,pavaresisht a i kan vjedh dhjete vota a njemije vota ata kan bere veper penale.
    Pajtohem qe duhet ndjekur penalisht hajnat votave,por kush ti ndjek,dihet qe pdk eshte organizatore e hajnis,keta jan ne pushtet,pra hajni hajnin nuk e ndjek per kete shkak kemi ardh ketu ku jemi.
    Kjo qeveri ka ber deme kombit aq shume sa qe do kaloin vite e vite e nuk do riparohen,mjafton vetem perqarjen e kombit,jo drenica jo llapi jo dugagjini keto jan merita te qeveris.
    E saper llakerdin e votave ka qen shum e thjesht,ne shume vende nuk kan len komisioner te partive tjera deri ne gjysum dite,pastaj kan ndal rrymen dhe per pak koh i kan mbush kutit,une jam i bindur qe edhe me 9 janar nuk kan dal me shum se 40% por i ngriten ne 60%me hajni.
    Kush mund ti besoi nje qeverie kur edhe bashkimi evropian i ka quajt te manipuluara,ajo qfar me dhem me shume,pse nuk vijn zera te arsyshem nga drenica.egziston friga apo egziston vetdija e ulte e popullates,pastaj te dilet me tupana dhe ne vend te ju vij turp per qfar kan ber,dhe me beso u ndiva i turpruar,por forumista te nderuar ate qfar keni par ne tv eshte vetem nje pjes e keqe e drenices

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    ALBINI DHE VETËVENDOSJE! DO TA BËJË SHQIPËRINË!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

Drenicë mbaje në mend :

Thaçi, legjitim për Beogradin

Tash kur kjo dihet , dëmi që ka mi sjell hasa do te rritet nëse ndodh marveshje ne mes hasë dhe shokut te tijë tadiq!

E tër bara e dëmit do të bie mbi supet e Drenicës.

Është shumë vështir të arrihet në vendin ku ishte Drenica , si vatër e burrëris së Kombit.
    Por është shumë leht që të zbritet nga ai vend , sic po ndodh këto ditë!
    Kjo jo për shkak te tjerëve po për shkak te vet Drenicës.

Po ndodhi marrveshja, kam frik se Drenica do te mar vulen e TRADHTISÊ KOMBÊTARE!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Faqja 17 prej 25 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •