Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet largohet Janullatos?

Votues
279. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

236 84.59%
  • JO

43 15.41%
Faqja 84 prej 102 FillimFillim ... 3474828384858694 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 831 deri 840 prej 1014
    Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    O me pra, Bruklin, se njeli duke fluturu (qe vje ere prej 100 km larg) 'myslimani' ateist cam, lab a mallakastriot mbi Himare, e i duket vetja yll himariot!!!!

Sqaroje icik ket pune...si cun himare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga Seminarist Lexo Postimin
    Ja ky...'himariot' ala-myslimani!!!!!

Janullatos eshte I VETMI kre fetar qe ka "BYRONE" udheheqese te institucionit me TRE myslimane shqiptare!

Kush mund ta akuzoje ate se ka mbledh rreth vetes minoritare?!

Injorant
    Kush tė tha ty qė unė jam mysliman, or grek i fėlliqur? Injorant je ti qė nuk di tė ndash fenė nga kombi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-12-2010
    Postime
    378
    Ja ky...'himariot' ala-myslimani!!!!!

Janullatos eshte I VETMI kre fetar qe ka "BYRONE" udheheqese te institucionit me TRE myslimane shqiptare!

Kush mund ta akuzoje ate se ka mbledh rreth vetes minoritare?!

Injorant
    Seminarist, kujdes rrokotelat babuē se té shkau fiqiri pčr shkak tč Janullatosit dhe e zhvlerčson kaq shumč veten sa pshtyn lart e poshtč vend e pavend ne kete forum.
    "Pastertia čshtč shčndet e kulturč" dhe te dyja komponentet janč shumč tč rčndčsishčm pčr formimin e personalitetit. Kjo kčshillč e patčkeq čshtč nč aspektin personal.
    Nč aspektin e problematikčs qč po trajtojmč po tč jap tri opsione qč tč shpčrqčndrosh paksa včmendjen nga Janullatosi grek. Mčso historikun e fillesčs sč kishčs shqiptare nč ShBA me Fan Nolin, cila čshtč qendra mč e madhe ortodoksisč nč botč dhe si čshtč raporti i forcave fetare nč Shqipčri (mua mč rezulton 5 me 1 nč favorin e ortodokseve shqiptarč). Ndaj meso te piqesh, sa te mos digjesh!

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga kimon Lexo Postimin
    P.S: po nqs ndonjehere behet ndonje minoritar grek Kryepeshkop do kishe problem?
    Nese do ish me kombesi greke perseri mendoj se do perbente problem.........
    pakica nuk mund te perfaqesoje shumicen

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Kush tė tha ty qė unė jam mysliman, or grek i fėlliqur? Injorant je ti qė nuk di tė ndash fenė nga kombi.
    Bah,

ZOR se te ma hedhesh mu! Une nuk thashe qe je mysliman (per te cilet kam respekt), POR 'mysliman' ateist.
    Nuk ka shans tjeter. Kjo dallohet nga logjika, argumenti, fjalori!

Mgjth, te pagabueshem nuk ka njeri!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    qenka embeltuar sondazhi.

mjekerr cjapit do ja kedoje allahu kengen.mysliman ateist

hajde koke hajde

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-12-2010
    Postime
    378
    Citim Postuar mė parė nga monikal Lexo Postimin
    Personaliteti anglez Norton F.Eden ne librin ‘’Albania its discontents and their origin’’(‘’Shqiperia , pakenaqesia e saj dhe origjina e tyre) shkruan:
    Ka dhe njė shkak tjetėr tė errėt pėrse grekėt nuk mund tė heqin dorė pa keqardhje nga kėrkesat e tyre pėr kėto vise jugore tė Shqipėrisė. Korēa, Leskoviku dhe Gjirokastra janė ose qenė (sepse njė nga kėto qytete u shkatėrrua prej grekėve) qendra kulture qė prodhuan shumė burra tė shquar, ushtarė e burra shteti (tė cilėt u ngritėn nė pozita tė larta) dhe tregatarė tė mėdhenj qė fituan pasuri tė mėdha pėrjashta nė kurbet. Nėn sundimin e turqve tė vjetėr, tė tillė njerėz muslimanė, i shėrbyen Portės sė Naltė, ndėrsa ata tė besimit ortodoks, tė edukuar nė shkolla greke dhe nėn influencėn e propagandės greke shpesh herė ia kushtonin energjitė e tyre dhe gjithė pasurinė pėrparimit tė ēėshtjes greke, e vetmja nė atė kohė qė u ngjallte shpresė shpėtimi nga zgjedha turke. Ky burim force dhe fitimi pėr Greqinė mund tė vazhdojė po qe se dalin fitimtarė nė kėrkesat e tyre mbi Shqipėrinė Jugore. Porse nė mbetshin kėto vise pjesė e Shqipėrisė, kėto qendra kulturore dhe njerėzit qė prodhojnė mund tė kontribuojnė shumė pėr mbarėsinė dhe pasurimin e shtetit tė ri shqiptar, pėr tė cilin qendra tė tilla si Korēa dhe Gjirokastra janė njė nevojė vitale. Per me gjere shihnihttp://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=129192&page=3

Eshte detyre e shtetit shqiptar dhe e komunitetit te ortodokseve shqiptare qe te kerkojne llogari per depozitat e milionereve ortodokseve shqiptare ne Greqi qe depozituan parate pare vitit 1912 per ndertimin e institucioneve ortodokse ne Shqiperine e cliruar. keshtu behet e qarte se nga e kane burimin keto "bamiresi'' te rena nga qielli per ortodokset shqiptare.
    O včllezčr ortodoksč shqiptarč, mu pčrgjigjni! Shumica e filozofčve te botčs shprehen tč sigurtč qč ekonomia pčrcakton politikčn dhe mendimin njerčzor. Tani nč kohč krize botčrore, ka ardhur koha me bčrtit pčrsčri: Duam paret tona! Tč gjitha paratč e besimtarčve ortodoksč shqiptarč, tč destinuara pčr ortodoksčt shqiptarč, tč depozituara nč bankat greke, tč vijnč nč Shqipčri! Duam paret tona! Duam paret tona! duam paret tona! Pra a jeni dakort! Po dhe jo tregon qartč kush čshtč ortodoks shqiptar e kush čshtč grek.

E kush pyet per N.arbereshin, kujton ti?!
    Te ishte se pyesja, i pergjigjesha, qe ta marrc vesht!
    Ai thjeshte ra pre e provokimeve bajate. Fundja, te behesh moderator ne FSH apo cfaredo forumi, mos na e bej si keta kosovaret idealiste, nuk do te thote asgje!
    Ashtu eshte i nderuar monsinjor..., nuk eshte asgje!
    Por nuk di se ē'do te thuash me ate fjalen " kosovar idealist"..., mgjs kohet e fundit je nje ēik enigmatik zot'rote...
    Te pershendes edhe pse nuk do ti'a dish mer mua, une per ty, kam shume simpati o stime..., te pakten i bie perafert fjales qe nuk me vjen ne kete ēast.
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Citim Postuar mė parė nga monikal Lexo Postimin
    O včllezčr ortodoksč shqiptarč, mu pčrgjigjni! Shumica e filozofčve te botčs shprehen tč sigurtč qč ekonomia pčrcakton politikčn dhe mendimin njerčzor. Tani nč kohč krize botčrore, ka ardhur koha me bčrtit pčrsčri: Duam paret tona! Tč gjitha paratč e besimtarčve ortodoksč shqiptarč, tč destinuara pčr ortodoksčt shqiptarč, tč depozituara nč bankat greke, tč vijnč nč Shqipčri! Duam paret tona! Duam paret tona! duam paret tona! Pra a jeni dakort! Po dhe jo tregon qartč kush čshtč ortodoks shqiptar e kush čshtč grek.
    Mire more vella orthodhoks, mire, hajde se po bertas edhe une me ty, DUAM PARET TONA! ......, po pastaj ē'fare, mos kujton ti se po behet deti kos..?
    Nuk rregullohen hallet tona..., shih se kush ka rrespekt e per ke...
    Pastaj na dalin shumica hipotetike, patriotike dhe me nje heroizem hiperboloid na hidhen me parrulla si Duam paret tona..., por kujto me pare drejt kujt drejtoheshin "bertitjet" 13-vjet me pare..., sa gjera u ndryshuan e sa para u rikthyen..., at'here a ja vlen te besh zhurme per as'gje?!
    Kane thene te mashuarit nje here..., i duruari i fituari!
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Bah,

ZOR se te ma hedhesh mu! Une nuk thashe qe je mysliman (per te cilet kam respekt), POR 'mysliman' ateist.
    Nuk ka shans tjeter. Kjo dallohet nga logjika, argumenti, fjalori!

Mgjth, te pagabueshem nuk ka njeri!
    O grek, nuk dua tė ta hedh ty dhe nuk dua tė mė pėrcaktosh ti se ēfarė jam. Thjesht nuk kam qejf tė merrem fare me ty. Dhashė mendimin tim nė temė pa cituar askėnd dhe pa iu drejtuar askujt, ndėrsa ti bėre dy postime fyese ndaj meje. Mos m'u drejto mė nėpėr tema, se s'kam qejf tė flas me grekė.

Faqja 84 prej 102 FillimFillim ... 3474828384858694 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Lajme nga Bota Orthodhokse
    Nga Eni nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-09-2005, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •