O me pra, Bruklin, se njeli duke fluturu (qe vje ere prej 100 km larg) 'myslimani' ateist cam, lab a mallakastriot mbi Himare, e i duket vetja yll himariot!!!!
Sqaroje icik ket pune...si cun himare.
PO
JO
O me pra, Bruklin, se njeli duke fluturu (qe vje ere prej 100 km larg) 'myslimani' ateist cam, lab a mallakastriot mbi Himare, e i duket vetja yll himariot!!!!
Sqaroje icik ket pune...si cun himare.
Seminarist, kujdes rrokotelat babuē se té shkau fiqiri pčr shkak tč Janullatosit dhe e zhvlerčson kaq shumč veten sa pshtyn lart e poshtč vend e pavend ne kete forum.
"Pastertia čshtč shčndet e kulturč" dhe te dyja komponentet janč shumč tč rčndčsishčm pčr formimin e personalitetit. Kjo kčshillč e patčkeq čshtč nč aspektin personal.
Nč aspektin e problematikčs qč po trajtojmč po tč jap tri opsione qč tč shpčrqčndrosh paksa včmendjen nga Janullatosi grek. Mčso historikun e fillesčs sč kishčs shqiptare nč ShBA me Fan Nolin, cila čshtč qendra mč e madhe ortodoksisč nč botč dhe si čshtč raporti i forcave fetare nč Shqipčri (mua mč rezulton 5 me 1 nč favorin e ortodokseve shqiptarč). Ndaj meso te piqesh, sa te mos digjesh!
qenka embeltuar sondazhi.
mjekerr cjapit do ja kedoje allahu kengen.mysliman ateist
hajde koke hajde
O včllezčr ortodoksč shqiptarč, mu pčrgjigjni! Shumica e filozofčve te botčs shprehen tč sigurtč qč ekonomia pčrcakton politikčn dhe mendimin njerčzor. Tani nč kohč krize botčrore, ka ardhur koha me bčrtit pčrsčri: Duam paret tona! Tč gjitha paratč e besimtarčve ortodoksč shqiptarč, tč destinuara pčr ortodoksčt shqiptarč, tč depozituara nč bankat greke, tč vijnč nč Shqipčri! Duam paret tona! Duam paret tona! duam paret tona! Pra a jeni dakort! Po dhe jo tregon qartč kush čshtč ortodoks shqiptar e kush čshtč grek.
Ashtu eshte i nderuar monsinjor..., nuk eshte asgje!
Por nuk di se ē'do te thuash me ate fjalen " kosovar idealist"..., mgjs kohet e fundit je nje ēik enigmatik zot'rote...
Te pershendes edhe pse nuk do ti'a dish mer mua, une per ty, kam shume simpati o stime..., te pakten i bie perafert fjales qe nuk me vjen ne kete ēast.
Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua
Mire more vella orthodhoks, mire, hajde se po bertas edhe une me ty, DUAM PARET TONA! ......, po pastaj ē'fare, mos kujton ti se po behet deti kos..?
Nuk rregullohen hallet tona..., shih se kush ka rrespekt e per ke...
Pastaj na dalin shumica hipotetike, patriotike dhe me nje heroizem hiperboloid na hidhen me parrulla si Duam paret tona..., por kujto me pare drejt kujt drejtoheshin "bertitjet" 13-vjet me pare..., sa gjera u ndryshuan e sa para u rikthyen..., at'here a ja vlen te besh zhurme per as'gje?!
Kane thene te mashuarit nje here..., i duruari i fituari!![]()
Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua
O grek, nuk dua tė ta hedh ty dhe nuk dua tė mė pėrcaktosh ti se ēfarė jam. Thjesht nuk kam qejf tė merrem fare me ty. Dhashė mendimin tim nė temė pa cituar askėnd dhe pa iu drejtuar askujt, ndėrsa ti bėre dy postime fyese ndaj meje. Mos m'u drejto mė nėpėr tema, se s'kam qejf tė flas me grekė.
Krijoni Kontakt