Close
Faqja 21 prej 28 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 276
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    deqanlia + hard = drenicak i 'fort' shfaqet kur llapi eshte i 'zene'!
    ...valla bre ti zotri , ty qeky fatmir limaj me Hash Qlirimtarin e me do tjer ti kish pas ladru kejt qka iki ...qeto kam mujt me vrejt tek ti qe ike shum ne shenjester , po sbon bre mu bo shpiun i shkavit , po nashta e paskeni me tradit mu kan shpiuna te shkavit ...sbon keshtu me punu kunder shqiptarve per ni k...gojes qe te jep aj shkavi shkines ,....po ta besoj qe ti je rrit me buk edhe uj t'serbit....se baba ta kish pas punu ket profesion e tash ti e ke marr per detyr , detyren e udbashit , shpiunit....
    po hiq bre mos ta nin se veq vonim se pshtim skini o shpiuna , kena me ju filtru , shtat filtera kena me ja vnu popullates edhe kena me filtru mir ket popullat.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    po more Polpotisti HARD po duket qarte filtrimi juj polpotist.

me qat filter kini ba vepra te mdhaja.

mirpo nji gja mos harroni se kerkush nga ju nuk eshte qlirimtar ose kryqlirimtar.

at titull poplli ja ka vnue klarkut e ollbrajtave e bler klintonit..

ju jini lajmerusa..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...valla bre ti zotri , ty qeky fatmir limaj me Hash Qlirimtarin e me do tjer ti kish pas ladru kejt qka iki ...qeto kam mujt me vrejt tek ti qe ike shum ne shenjester , po sbon bre mu bo shpiun i shkavit , po nashta e paskeni me tradit mu kan shpiuna te shkavit ...sbon keshtu me punu kunder shqiptarve per ni k...gojes qe te jep aj shkavi shkines ,....po ta besoj qe ti je rrit me buk edhe uj t'serbit....se baba ta kish pas punu ket profesion e tash ti e ke marr per detyr , detyren e udbashit , shpiunit....
    po hiq bre mos ta nin se veq vonim se pshtim skini o shpiuna , kena me ju filtru , shtat filtera kena me ja vnu popullates edhe kena me filtru mir ket popullat.

avash avash hard deqanli ,llapi etj!

une qiftin tend nuk e shaj se i jap vlera!
    as robet nuk do ti kisha ladruar per asnje cmim se do marrin vlera njerzore e shqiptare !

shko tash futja pak me nofken deqanlia!
    po cu be me llapin tash veq me nofken hard po shane!

e sa per shpijuna u kallxoi juve kadri veseli se ke e keni thesar!
    edhe fatmir limaj tregoi se i ka mbrojt shkite e shpijunat!

dhe jam i bindur se ti je ndonjeri nga ata qe ty fatmir limaj te ka shpetuar!
    duke te dhene vertetima falsco se kinse ke kontribuar per luften!

ti vetem sa po i ben argat hages e serbise duke thene se hashim thaci e fatmir limaj jane ata qe kane bere krime!

nje ithtar, shok i hashim thacit ka nje gjuhe tjeter nga ti !
    ti mund te jesh veq armik i tij/tyre ne meter kateror!

ti po ua zbulon krimet pike per pike shokve tu!
    kinse duke e share taborrin opozitar sqaron se ku eshte qendra e krimit (pdk)

shko merru me derra ti por mos u lendo nese nuk te perkrahin!
    mos krekos si atdhetar se kardi veseli ka then ata qe i japin zjarr jane shpijuna!

dhe ne fund nje pershendetje
    per aniten dhe drenicen 97

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    VETVENDOSJE! DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

kështjella e harda e hijena te tjera ... kta jan një.
    një person që është i detyruar nga hijenat e py-dy-kys që të propagandoi politiken atishqiptare të këtij formacioni famëkq politik.

Ai e dinse kush është. Po harron me u fut me emrin e famshëm .
    Ky zagar që dëshiron të keqpërdor edhe vrasjen e njerëzve për të njëllosur VV , nuk ka shance për të arritur atë cfarë dëshiron hasë hijena.
    Doktrina e shkijeve që , vrisnin njerzit e vet ose i fusnin në vrasje , vetëm e vetëm të gjejn pretekst për të njëllosur, sulmuar , burgosur , shantazhuar... po e përdor me përpikëri edhe py-dy-kyja enveriste e hasë hijenes!

atyre që nuk kanë identitet as në jetë e as në forum këtu( që i ndrrojnë nikat ma shpesh se brekët) t'u spjegoj se ne E DIMË...e gjithë Kosova E DI se "vetvendosja" dhe përkrahësit e saj si qifti yt...nuk jeni tjetër veç se mercenarë...që jeni "isti kurac samo drugo pakovanje"...n'daç rugovista...n'daç FARK-ista...n'daç enverista...n'daç titista...apo "vetvendosje" ju jeni M..U.T i njejt,veç që po mudoheni t'a ndrroni paketimin...populli ju ka marr vesh tash se çfar bërllogu jeni...e ti vazhdo ti ndrrosh nikat...bërllog i mbetur millosheviqist!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovelli : 06-01-2011 më 13:39

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Nese vazhdon me keto perralla, nje dite ke me e zbulu se Rugova ta ka shkerdhy edhe nonen tonde.
    ndegjo ti bërllog i mbetur millosheviqist!!!
    une po ta zbuloj se e kam shkerdhye gruan e rrok berishes( otacit tend)! vete baben tende ka pas deshmue per kete pune ne Hage...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    avash avash hard deqanli ,llapi etj!
    ..e qka mund te debatoj me ty pas kesaj qe ke than ....

ti mendon se une jam : deqanlia , llapi, kosoveliii,,,etj...cnncnccnc
    mangu je n'kok....edhe per qato ke keso mendime....po edi se rakija me mish thiu ta ka shperla trurin ty.....
    dil ka veri pak , se sje kan prej mengjesit....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    po more Polpotisti HARD po duket qarte filtrimi juj polpotist.

me qat filter kini ba vepra te mdhaja.

mirpo nji gja mos harroni se kerkush nga ju nuk eshte qlirimtar ose kryqlirimtar.

at titull poplli ja ka vnue klarkut e ollbrajtave e bler klintonit..

ju jini lajmerusa..
    ...Hashim Thaqi , osht Kryeqlirimtari , nese se din , tani e tujte kuptoje ose dije Shoku brar.....( edi qe te pelqen kur te them Shoku).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ..e qka mund te debatoj me ty pas kesaj qe ke than ....

ti mendon se une jam : deqanlia , llapi, kosoveliii,,,etj...cnncnccnc
    mangu je n'kok....edhe per qato ke keso mendime....po edi se rakija me mish thiu ta ka shperla trurin ty.....
    dil ka veri pak , se sje kan prej mengjesit....

hard kjo ka pak rendesi se a je ti keta! apo je vetem nje kerkush kjo eshte e parendesishme e rendesishme eshte se mesazhet qe akuzon dick marti ti i percon me IP tende ne f.sh!

ka me qindra psotime me IP tende ku pohon se hashim thaci dhe fatmir limaj kane vra shqiptare?!

kjo eshte mjaftueshme tjerat jane bajga te kota qe nxjerr ti nga goja!
    me rendesi eshte se ti pohon dhe pranon se keni vra njerez/shqiptar!

dhe ti ne cdo forme je argat i devotshem i dik martit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    hard kjo ka pak rendesi se a je ti keta! apo je vetem nje kerkush kjo eshte e parendesishme e rendesishme eshte se mesazhet qe akuzon dick marti ti i percon me IP tende ne f.sh!

ka me qindra psotime me IP tende ku pohon se hashim thaci dhe fatmir limaj kane vra shqiptare?!

kjo eshte mjaftueshme tjerat jane bajga te kota qe nxjerr ti nga goja!
    me rendesi eshte se ti pohon dhe pranon se keni vra njerez/shqiptar!

dhe ti ne cdo forme je argat i devotshem i dik martit.

...o bal ....e ka te kot Dick marti me albinen kuqken e me G-2 e me L-7 e me qesi m.u.t.a....si puna juve ....qka do une me than nuk ka ronsi , sepse une jam thjesht nji simpatizus i PDK-s edhe shumices se postimev as qe ja vnoj veshin , postimet qe i sjell nji shpiun serb si puna jote q e eki per detyr me shpijunu e me shpif sene as qe i lexoj kurr por vetem ta boj rrafsh o mzat ....po qka kam mu mirr me ty kurse ti je nji shpiun serbi....po ti per qato e ke hanger burgin e dajakin se je kan shpiun i shkavit ....
    Hashim Thaqi , Fatmir limaj e plot plot pjestar te UQK-s e kan luftu Serbin edhe e kan perzan prej Kosoves e kan Qliru Kosoven edhe Kosoven e kan shpall shtet te pavarur.
    ...ti mundesh me than gjith diten ata kan vra njerz kan vra shqiptar , mirpo ti nuk ke fakte , fakti qe ata nuk kan vra shqiptar , je ti vet fakti qe ekziston ....ata sikur me pas vra shqiptar ti mo su kan dasht me marr frym o shpiun shkavi.
    po hajt dil pak ka veri se prej mengjesit sje dal....shko jepe naj i nformacion shpijuno diqka....hajt se e ki ne far ket pun me breza e keni punu ket pun.....qen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    ...ti mundesh me than gjith diten ata kan vra njerz kan vra shqiptar , mirpo ti nuk ke fakte , fakti qe ata nuk kan vra shqiptar , je ti vet fakti qe ekziston ....ata sikur me pas vra shqiptar ti mo su kan dasht me marr frym o shpiun shkavi.
    po hajt dil pak ka veri se prej mengjesit sje dal....shko jepe naj i nformacion shpijuno diqka....hajt se e ki ne far ket pun me breza e keni punu ket pun.....qen.

[/QUOTE]

ti je i rgjistruar si ithtar i vrasjeve ndershqiptar dhe firma jote kerkon vetem vellavrasje!
    kesaj loje nuk mund ti ikesh se kush je e cka kerkon kemi deshmi nga pohimet e tua.

Faqja 21 prej 28 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •