Close
Faqja 23 prej 28 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 276
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    30
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Cfare kuptimi ka kjo V V
    V V apo vetvrasjes.
    Ahahhahah. Kjo i bie edhe PDK-se---- Partia Drenicakeve Ty Kosoves.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    zakonisht thirhet per vraseje i bejn disa pseopatriota te PDK-SA QE realisht as qe ja dojn te miren as vet PDK-S thirjet qe te vriten te tjeret ne emer te nje subjekti partiak esht idiotizem dhe anti kombetare

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    Vdekje Vetfundosjes...kriminelav...
    Vdekje Komunistav...
    Vdekje Albin kuqkes....
    o vdekje e me shum se vdekja per keta klyshq titista eshte qe shum shpejti i zbuluam qe jan argat te shkieve
    e tash pritet qe te na vrasin edhe te tier djem e ri
    ky nga malisheva eshte i treti qe keta argatet e serbis ne krye me albin-kudren qe po nai vrajn
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

keshtjella100

Citim Postuar më parë nga keshtjella100 Lexo Postimin
    atyre që nuk kanë identitet as në jetë e as në forum këtu( që i ndrrojnë nikat ma shpesh se brekët) t'u spjegoj se ne E DIMË...e gjithë Kosova E DI se "vetvendosja" dhe përkrahësit e saj si qifti yt...nuk jeni tjetër veç se mercenarë...që jeni "isti kurac samo drugo pakovanje"...n'daç rugovista...n'daç FARK-ista...n'daç enverista...n'daç titista...apo "vetvendosje" ju jeni M..U.T i njejt,veç që po mudoheni t'a ndrroni paketimin...populli ju ka marr vesh tash se çfar bërllogu jeni...e ti vazhdo ti ndrrosh nikat...bërllog i mbetur millosheviqist!!!
    KESHTJELLA MUTI DHE MBETURINA E OMBIT JENI JU SI NUK JU VJEN TURP QE QE ME DHIMBJEN E NJE FAMILJE TE BENI POLITIK DHE PRAPAGANT PO HARRONI JU QE PDK DHE BANDAT E PDK-S PAS LUFTE KAN VRA SHQIPTAR KU DO NE KOSOVE BILE NE DRENIC MESHUM TASH PSE PO LLOMOTITNI AQ SHUM POTA PERKUJTOJ NNJE RAST NE THERAND ISH SUHAREK KU NE VITIN 200 NESE NUK GABON VRITET KANDITATI I KSAJ KOMUNE NGA NJE MILITANT I PDK-S KJO ESHT PUBLIKE PERSONI I KRIMIT ESHT NE BURG APO MOS THUAJ JO O GOMAR TASH ATHUA HASHIMI KISHTE GISHT QKA THUA TI PO JU JENI PLEH I KOSOVES JU ME TRAGJEDIN E TE TJEREVE TENTONI TE PERFITONI KURSE KY GANI KRASNIQI ISHTE ANTAR I PDK-S DHE KRYETAR I MALISHEVES SA MEKUJTOHET MUA TASH U LARGUA NGA PDK FAMKEQE JU E KRITIKONI AJ ISHTE PJESTAR I UCK-S APO
    KURSE VRASJEN DUHET DENUAR TE GJITH E JO TE AGUZOJM NJE ELEKTRORAT TE TER L.V.V PAMARR PARASYSH QE JU LLOMOTITNI AJO DOTE VAZHDOJ MISIONIN E SAJ KOMBETAR NE ANTARET E SAJ JEMI TE VETEDISHEM QE JU PO PREGADITNI ATENTATE NDAJ ANTARVE TE L.V.V POR JU NUK KENI DIEJENI SE ME L.V. V TOTE HASENI NE NJE RREZISTENC QE JU AS NJE HER SE KENI HAS GJER MA TANI

RROFT .. SHQIPERIA E BASHKUAR

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Zakonisht Kriminelet Thrrasin Per Vrasje Te Tjerve Sepse Nga Krimi Dhe Vrasjet Jetojn Kriminelet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    beni33,

Nuk mund ti shperlaje duart Vetevendosja nga njerzit qe ajo vete i pranoj ne radjhet e saj ,madje edhe i kandidoj si kandidate per deputet per te perfaqesuar programin dhe idete e saje ne parlamentin e Kosoves.
    Ti ne fakt duke dashur ta mbroshe Vetevendosjen dhe lidershipin e saje dhe ta paraqesish Gani Krasniqin si produkt te PDK-se me stikreten e krimit,korrupcionit,ti po sjelle nje te vertete te pamohueshme te cilen une e kam ceke qe ne fillim.Gani Krasniqin e importoi dhe lansoi Albin Kurti si kandidate te subjektit te vete duke e paraqitur si figure te paster per te luftuar krimin dhe korrupcionin qe sipas tij ka kapluar PDK-ne. Tani dua te parashtroj disa pyetje z. beni33:

Gani Krasniqi ishte apo nuk ishte i zhytur ne krim e korrupcion?
    Pse pranoi Albini njeriun me hipoteke krimi dhe korrupcioni te jete kandidate i Vetevendosjes?

Sa Gani Krasniqa ka Vetevendosja ne radhe t e saje ?

Pse mblodhi Vetevendosja mbeturinat e partive tjera gjitheandej ti lansoje me etiketen e saje?

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Gani Krasniqi e ka spjeguar shumë thesh dhe kjartë pozicionin e tijë.
    Ata që nuk besojn , ata spekulojnë.
    Spekulantet një prijës e kan e ai është kryehijena e hijenave , hashim hijena!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

G-2 , kta hijena të hases po qe kan vra e besa sic po shprehen , ndoshta edhe kan bërë trafikime te organeve.

Trafikim e kontraband kan bërë në Medikus, këta hijena.

Problemi është se duke sharruar në llum kta dëshirojn të marin me vete sa më shumë viktima.

Kta nuk marrin përgjegjësi për krimet gjatë luftes dhe pas saj si individ dhe klan , por dëshirojn të njëllosin UCK-në për atëkohë dhe Kosoven për kohen e tashme.

Jan hijena që mundohen të shqyejn gjith kombin në copa këta !
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Gani Krasniqi e ka spjeguar shumë thesh dhe kjartë pozicionin e tijë.
    Ata që nuk besojn , ata spekulojnë.
    Spekulantet një prijës e kan e ai është kryehijena e hijenave , hashim hijena!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

G-2 , kta hijena të hases po qe kan vra e besa sic po shprehen , ndoshta edhe kan bërë trafikime te organeve.

Trafikim e kontraband kan bërë në Medikus, këta hijena.

Problemi është se duke sharruar në llum kta dëshirojn të marin me vete sa më shumë viktima.

Kta nuk marrin përgjegjësi për krimet gjatë luftes dhe pas saj si individ dhe klan , por dëshirojn të njëllosin UCK-në për atëkohë dhe Kosoven për kohen e tashme.

Jan hijena që mundohen të shqyejn gjith kombin në copa këta !
    kili,

uck-ja e adem jashrit eshte uckeja qe mbrojti kosoven ndersa drejtorat politik: kane ate 'uck'- per te cilen flet dik marti dhe ajo 'uck' eshte e drejtorave politik!

eshte uck politike e cila thiret ne vlerat e uck-se se adem jasharit se vlera te veta nuk ka!(e parafrazova citatin e rexhep selimit )!

me vjen mire qe vv eshte duke u fuqizuar dhe kesaj klase politike qe ka lidhje me kabinetin e tadiqit dhe koshtunices po i vie fundi! ( kadri veseli pat then se i ka lidhjet ne keto kabinete te beligradit!

Citim Postuar më parë nga keshtjella100 Lexo Postimin
    ndegjo ti bërllog i mbetur millosheviqist!!!
    une po ta zbuloj se e kam shkerdhye gruan e rrok berishes( otacit tend)! vete baben tende ka pas deshmue per kete pune ne Hage...
    Keshjella, po flet siku te ishe Faton Mehmetaj, dhe e dijm se baba i tij ka qene nje shpiun dhe nje matrapaz. Faton Mehmetaj eshte njeriu qe qendron mbas gjithe te keqijave dhe vrasjeve qe jan bere ne Dukagjin.
    Sa ka qene ne ZKZ ai ka derguar fletethirrje per ti marr ne pytje shume njerz.
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    o vdekje e me shum se vdekja per keta klyshq titista eshte qe shum shpejti i zbuluam qe jan argat te shkieve
    e tash pritet qe te na vrasin edhe te tier djem e ri
    ky nga malisheva eshte i treti qe keta argatet e serbis ne krye me albin-kudren qe po nai vrajn
    ...mu per ket arsye ekam than .....vdekje ketyre klyshve serb se emeritojn vdekjen keta pisa qe i ka dergu serbi ketu......

Faqja 23 prej 28 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •