Close
Faqja 11 prej 28 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 276
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Malishevë: 12 në pranga, 1 në arrati
    Policia e Kosovës ka konfirmuar arrestimin e 12 personave të dyshuar për përfshirje në incidentin që ndodhi në Banjë të Malishevës më 1 janar, si pasojë e të cilit u vra një person dhe dy të tjerë u plagosën.

Po ashtu, policia njofton se është në kërkim edhe të një personi i cili thuhet të jetë në arrati.

Gjatë arrestimeve dhe bastisjeve policia ka bërë të ditur se si provë materiale janë konfiskuar edhe dy armë automatike të tipit AK47.

Mediat lokale kanë raportuar se në natën e 1 janarit rreth 15 persona kanë hyrën në ambientet e restorantit “Kështjella”, ku kanë kanë rrahur viktimat e më pas kanë shtënë me armë zjarri ndaj tyre.

I vrari, Skender Limaj, është qëlluar në sy të tre fëmijëve të tij, dy djemve dhe një vajze, që të gjithë të vegjël.

Dy të plagosurit e tjerë janë i vëllai, Azem Limaj dhe nipi, Ilir Behlul Limaj.

Vrasja në Banjë të Malishevës është dënuar fillimisht nga lëvizja Vetëvendosje e cila ka barë thirrje po ashtu që rasti të mos politizohet.

Ndërkaq kryetari i Malishevës, Isni Kilaj Kilaj ka dënuar sulmin ndaj familjes Limaj duke vlerësuar se vrasja e babait, nё prani tё fёmijёve tё tij, ёshtё vepër krimi e terrori.

“Sulmi, vrasjet mizore, torturimi i familjes Limaj i shokoi tё gjithё qytetarёt e komunёs sё Malishevës. Sulmi ishte sjellje dhe veprim mesjetar. Ne, tё gjithë qytetarët e komunës sё Malishevёs, qё njihet si vend i qetë dhe dashamirës, distancohemi nga kёto veprime tё shëmtuara”, thuhet në komunikatën me shkrim të kryetarit Kilaj.

Por, ai nuk ka lënë pa apostrofuar aty edhe deklaratat e liderëve të Vetëvendosjes të bëra pas zgjedhjeve të 12 dhjetorit.

“Ngjarjes sё 1 janarit i parapriu politika nxitëse e deklaratave tё Albin Kurtit dhe Glauk Konjufcёs, tё cilat duhet tё jenё argumente tё fuqishme pёr drejtёsinё qё duhet tё marrin veprime tё duhura ligjore. Unё bёj thirrje pёr maturi pёr tё gjithë nё kёto raste”, thuhet në komunikatën e Kilajt.

Ndërsa, i vrari Skender Limaj, është varrosur në varrezat e fshatit jo larg Malishevës, dy familjarët e tjerë të plagosur ende po kurohen në Qendrën Klinike Universitare të Prishtinës dhe janë jashtë rrezikut për jetën.

>> “Vetëvendosje” bën thirrje që krimi të mos politizohet

>> Vrasja në Banjë të Malishevës acaron raportet PDK – “Vetëvendosje!”

Shpërndaje
    bota sot

--

o L 7 .. i nderuar..

permende diku kte Kilajn..

si eshte puna e kti Kilajt..
    Kush eshte Rudi?

kur kan ndodh kto ngjarje?

supozo se te lexon nji djal nga bilishti i korces.. ose terbaci i vlores ..

kan dhe ata te drejt te dine..
    mirpo sic ju kam then ju te kosoves por dhe te ilirides shkruani shum pak..
    aq sa vec me shti fall magjupja qe me kuptu dicka..

po sjemi ne oda te dibranve qe flasin me 700 nenkuptime.. pra me asnji kuptim..

kompjuteri e ka mundesine te mbaje shume tekst..

pra folni qarte..
    se proverbi vjeter thot.. kush mendon qarte.. flet qarte..

pra folni pa frike..

kush tutet le te permutet..

e tash po dihet se kush po tutet..

..

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    E ky je ti. E kam dite qe ti je asi tipi qe kur i sosen argumentet kalo n'fyerje. Kjo tash eshte fytyra jote e vertete. Une iu them fyerje ne pamundesi me thane diqka te arsyeshme. Po mu s'me bajne pershtypje hiq ato qe ti i thu. Se e kam dite tane kohen qe ti je kesi ti.Une s'muj me i duru njerzit me maska dhe jam e lumtur kur kontribuoj me iu ra maskat(per ata merrem me ty). Ta hoqa masken e njeriut "t'edukum" e "t'shkollum" "me prejardhje prej Drenice ""i rritun n'Prishtine" e qe eshte me kryesorja "i gjithedijshem".
    Veq edhe nje gje Drenicak kisha pase qef me e dijte. Munesh me thane edhe me sharje s'ka gajle. E thene nga nje megaloman nuk prish pune.
    Qa e pate Gani Gecin? Se krejt si ai po tingellon. Mos je fare e tij pahiri?T'kam pyet edhe nihere tjeter po i ke ike pergjigjes. Nese je i tyne s'ke faj qe e mshef kete fakt se eshte fort marre me qene i tyne a?
    Po pse mori anita po kapesh veq per temin,po a nuk po ki ku a,mos moj anit se qka te kam ty e kam edhe gani gecin,perjashtim ben vetem se kam nje respekt per te qe qakaricat si ti e qakejt e tjer kur delk ne rrug ju hyni birave.
    E nese ti je met me ua hjek maskat forumistave ketu shko ne shik nese nuk je akoma aty mundesh me marr ndonje post me vra shqipetar pas shpine.
    Ty pershtypje nuk te ben asgje vetem qe krimi te lulezoi,prej tyre keni jetu dhe vazhdoni te jetoni.
    Pse qfar fare je ti ma e mire se ganiu,kur ka ber ganiu per kosoven,askush nuk ja ka mbajt prapanica,shko bijo e laje nja pelen se nuk jan forumat per ty,jo pse nuk kam argumente,por ti po kerkon si magjupe te perlahemi ,e ketu nuk eshte vendi me u perla,por me debatu per temen ne fjal.
    Ty edhe mos me dashte me te ofendu njeriu e ka te veshtir,prandaj dije qe qdo gje ka nje kufi.
    Edhe nje her nese je per debat fol,nese jo ik,nuk e kam njet te shtyhem me ty sa ki ti nivel e kush je ti e kush jam une ,e ku jeton ti e ku une tema nuk eshte kjo.
    Pra kqyr e gjeje ndonje te kalibrit tend e me mu mos u merr te lutem se me magjupe nuk debatoi
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 03-01-2011 më 20:10

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Shqipetari nuk duhet te shpraze bresheri automatiku ndaj shqipetarit. Politika e klaneve ,fiseve te samolise ,i bene keto masakra ne njeres . Femijet shqipetare nuk duhet te mebeten jetima nga dora e shqipetarit, Ushtaret UCK,se u vrane per liri dhe shtete , kurse politikanet tane vritet per pushtete pa shtete.

Kurre do te jene shqipetaret te lire si popujt e tjere nga keto njeres me gjake te prishur ??

Ai shqipetare i cili perdor bresheri automatiku ndaj shqipetarit ,duhet te denohet me vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    hetimet per keto krime zgjedhore politike e kane zanafillen shume me heret!
    duhet filluar hetimet qe nga restoranti' Keshtjella ' i cili eshte prone e fatmir limajt!

ata limaret tjere jane puntore te ketij restoranti/keshtjelle!
    duhet fatmir limaj te tregoi nga i vodhi leket per ta ndertuar kete restorant/keshtjelle!

fatmir limaj eshte babi i krimit ne zonen e llapushes!
    edhe hisni kilaj duhet hetuar per kete incident dhe shume krime tjera!

duhet pastruar kosova nga prijesit e krimit qe thiren 'clirimtar' dhe jane profiter lufte!
    nga kampi kriminelve hajdut me origjine dhe lidhje serbo-sllave duhet cliruar kosova!

pra eshte me rendesi qe opinioni ta di se restoranti ' keshtjella eshte prone e fatmir limajt dhe jo e viktimave te tij ose politikes se krimit!

eh fatmir he car -banush perbatovci !
    Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 04-01-2011 më 04:31

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    hetimet per keto krime zgjedhore politike e kane zanafillen shume me heret!
    duhet filluar hetimet qe nga restoranti' Keshtjella ' i cili eshte prone e fatmir limajt!

ata limaret tjere jane puntore te ketij restoranti/keshtjelle!
    duhet fatmir limaj te tregoi nga i vodhi leket per ta ndertuar kete restorant/keshtjelle!

fatmir limaj eshte babi i krimit ne zonen e llapushes!
    edhe hisni kilaj duhet hetuar per kete incident dhe shume krime tjera!

duhet pastruar kosova nga prijesit e krimit qe thiren 'clirimtar' dhe jane profiter lufte!
    nga kampi kriminelve hajdut me origjine dhe lidhje serbo-sllave duhet cliruar kosova!

pra eshte me rendesi qe opinioni ta di se restoranti ' keshtjella eshte prone e fatmir limajt dhe jo e viktimave te tij ose politikes se krimit!

eh fatmir he car -banush perbatovci !
    OG.2
    / Ti paske menduar qe zoti limaj te vdiste urije dhe mos te punonte as gje a,po edhe aj eshte i gjalll dhe duhet te punoj
    /
    /Po more psikopatriot si ti aj nuk eshte nuk ishte edhe ne kohnat me te veshtira dhe tani del nje psikopat si ti dhe e shkruan per fatmirin dhe te tjeret kjo eshte turp turp, ku ish ti ne at kohe te luftes o tradhtari i keti kombi ne at kohe nuk ta ka zen bithe ti sherbejesh popllit dhe tani del dhe ben shpifje,po pranoj ooo psikopat se ata te cilet ja sjellen lirin keti poplli jane pikrishte qlirimtaret e jo tradhtaret siku ju sot,,,qebeni shpifje ti dhe klika e juaj te till /

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nëpër Botë
    Postime
    528
    O Brar , ti e ke pyetur L-7 .

Po ,ja po te pergjigjem une ,me aq sa dij .

Fetah Rudi( tani hendikap per jete ) eshte djal shum i mire i Malisheves .
    Gjate kohes se luftes ,ishte delegat i LDK-se per Malisheve dhe berei cka ishte e mundur per ta shpetuar popullin si nga lufta e maqinerise vratare serbe poashtu edhe nga vellavrasja e inicuar nga hashim lopar brojat , jakup krasniqat e fatmir limajt - se keta idiot ate kohe na shpallen Republiken e Malisheves , bile bile edhe targat e maqinave, leternjoftime e pashaporta Malisheve ).

Dhe mu ditet e para te pasluftes , duke u kthyer ky nga puna nje zyrtare ne Prishtine , plagoset shum rende ne prite te zagareve hashimo-jakup fatmir sigurimseve.

Ky mandej nen urdherin e Dr. Rugoves , u dergua jashte Kosove per mjekim ,dhe shyqir Zotit, nderhimjes se shpejte te Dr. Rugoves dhe mjekeve shpetoi ,por mbeti hendikap per jete.

E ki kilaj, ky krasniqi e limajt jane ata qe e plagosen ne perite Feta Rudin .
    Se po te ishte Fetau aty, keta kure me vota nuk mund te fitonin Malisheven.
    Por mandej pas kthimit te mjekimit, per ti shpetuar jeten Fetahut,Dr. Rugova e mbrojti nga politika .

E tani , qeneve polpotist iu ka mbetur me henger njeri tjetrin, dhe isha nuk ndalojne deri sa te marin fund ndermjt veti .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga DriniM Lexo Postimin
    O Brar , ti e ke pyetur L-7 .

Po ,ja po te pergjigjem une ,me aq sa dij .

Fetah Rudi( tani hendikap per jete ) eshte djal shum i mire i Malisheves .
    Gjate kohes se luftes ,ishte delegat i LDK-se per Malisheve dhe berei cka ishte e mundur per ta shpetuar popullin si nga lufta e maqinerise vratare serbe poashtu edhe nga vellavrasja e inicuar nga hashim lopar brojat , jakup krasniqat e fatmir limajt - se keta idiot ate kohe na shpallen Republiken e Malisheves , bile bile edhe targat e maqinave, leternjoftime e pashaporta Malisheve ).

Dhe mu ditet e para te pasluftes , duke u kthyer ky nga puna nje zyrtare ne Prishtine , plagoset shum rende ne prite te zagareve hashimo-jakup fatmir sigurimseve.

Ky mandej nen urdherin e Dr. Rugoves , u dergua jashte Kosove per mjekim ,dhe shyqir Zotit, nderhimjes se shpejte te Dr. Rugoves dhe mjekeve shpetoi ,por mbeti hendikap per jete.

E ki kilaj, ky krasniqi e limajt jane ata qe e plagosen ne perite Feta Rudin .
    Se po te ishte Fetau aty, keta kure me vota nuk mund te fitonin Malisheven.
    Por mandej pas kthimit te mjekimit, per ti shpetuar jeten Fetahut,Dr. Rugova e mbrojti nga politika .

E tani , qeneve polpotist iu ka mbetur me henger njeri tjetrin, dhe isha nuk ndalojne deri sa te marin fund ndermjt veti .
    posekomunistatsijuekanfituluftendhepavarsinmeatkun drenplakrugoviqinsetetilljenijujenimesuar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga deqani2009 Lexo Postimin
    OG.2
    / Ti paske menduar qe zoti limaj te vdiste urije dhe mos te punonte as gje a,po edhe aj eshte i gjalll dhe duhet te punoj
    /
    /Po more psikopatriot si ti aj nuk eshte nuk ishte edhe ne kohnat me te veshtira dhe tani del nje psikopat si ti dhe e shkruan per fatmirin dhe te tjeret kjo eshte turp turp, ku ish ti ne at kohe te luftes o tradhtari i keti kombi ne at kohe nuk ta ka zen bithe ti sherbejesh popllit dhe tani del dhe ben shpifje,po pranoj ooo psikopat se ata te cilet ja sjellen lirin keti poplli jane pikrishte qlirimtaret e jo tradhtaret siku ju sot,,,qebeni shpifje ti dhe klika e juaj te till /
    deqanlia i drenices debato si duhet mos u merr me antaret ndryshe rregullorja e ketij forumi te perjashton dhe mbesim pa nje analfabet dhe pseudopatriot forumi!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Per Brarin

Skam çka i shtoj kësaj që e paska dhën DriniM vetem edhe një gjë

Për rastin e atentatit kunder Fetah Rudit vetem pse mendonte ndryshe ne kohen e paslufte dhe vetem se ishte ne LDK janë të implikuar

1.Ekrem Jashari –person i akuzuar edhe nga Bllaca per vrasje pas lufte
    2.Fatmri Limaj i biri boshjakes
    3.Isni Kilaj – kryetar aktual i Malisheves
    4.Fatmir Kilaj -- vëlla i Isnis dhe shok i ngusht i Ekrem Jasharit [nenekolonel ne ministrin e mbrojtjes në qeverin e perkohshme te Thaqit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Për DrniniM

Ti e di mir qe 10 minuta pas atentatit kunder Fetah Rudit atentatori ka vdekur nga një akcident trafiku i vetmi djal pas shumë vajzave

Perendia e denoi atentatorin brenda pak kohe kjo tregon qe Fetah Rudi ka qen nje njeri i urte i drejt

Faqja 11 prej 28 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •