Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 133
    humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini;

keta urdherohen qe ti luftojn kudo qe ti gjejn
    .
    Nuk e dija qe te luftosh e te vrasesh dike ishte shprehje e "fese dhe allahut te tolerances, rrespektit dhe paqes"... ahahaha cdo dite mesojme nga nje te re... : }
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 28-12-2010 mė 19:00
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    un kam vu re qe katoliket i urrejn ma shum muslimanet sesa anasjelltas
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    un kam vu re qe katoliket i urrejn ma shum muslimanet sesa anasjelltas
    Kena xheloziiii xheloziiii : } se ndryshe nga muxhahedinet dhe talebanet na te krishteret e kena te nalume me vra ken qe me marr ato 72 virgjershat : }
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 28-12-2010 mė 19:28
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG Lexo Postimin
    Kena xhelozi se ndryshe nga talebanet na te krishteret e kena te nalume me vra ken qe me marr ato 72 virgjershat : }
    Ik, ore pis, ik nga kėtu e mos provoko...se po tė kapja diku, jo se do t`vrisja, por do t`repja (prerja vetėm e lėkurės ndal- ngadalė)..."jogadionov i k♪♪it"...shporruuu!!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Kena xheloziiii xheloziiii : } se ndryshe nga muxhahedinet dhe talebanet na te krishteret e kena te nalume me vra ken qe me marr ato 72 virgjershat : }
    ngo shoki se ty moti te njof ktu

ti vete em gojen tane e ke than se ma para martohesh me shkinen cernagorse sesa me ni muslimane shqiptare pranej trucu e rri rahat
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Citim Postuar mė parė nga AGREPI_25 Lexo Postimin
    Duke pasur parasyshe se feja islame ne shqipri errdhi nga pushtimi edhe ata qe qendruen edhe e luftuen ate ishin kototiket edhu nuk u nenshturuen edhe ruejten fen edhe traditen e te parve te tyre

Ruejten kulture edhe traditat e tyre edhe feshen kombetare Shqiptare.E nuk ju nenshtruan pushtuesi edhe sot pushtuesi edhte njeriu me i dashur i tyre.

Pse ndodhe vetem me shqiptare kjo gje edhe jo me ase nje kombe tieter ne BOT
    Si ka qene fe kombetare shqiptare?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Citim Postuar mė parė nga HEN-RI Lexo Postimin
    Po te postoj nje video,kjo eshte pergjigja ime shikoje dhe degjoje me kujdes.
    http://www.youtube.com/watch?v=jTaDC...eature=related
    u be 2 muaj pa e degjuar
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Sa djal i mire dhe i mbar na ke qene do dita ti mer jahu !!!
    Tani te duket bishti, e gezofsh.

Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ngo shoki se ty moti te njof ktu

ti vete em gojen tane e ke than se ma para martohesh me shkinen cernagorse sesa me ni muslimane shqiptare pranej trucu e rri rahat
    Hahahahaha....

Kur te me mbushet reputacioni der ne fund ateher do ta jap nje une ty.

| magjepsese | Maska e akrakadabra
    Anėtarėsuar
    09-12-2010
    Postime
    36
    Duket qe gango e komunikon mendimin e tij me elokuence dhe edukate, kurse ju myslimanet gjithcfare dini eshte te shani dhe ofendoni. Gango mos e ul veten ne te njejtin nivel me ta dhe mos e shperqendro vemendjen nga puna jote e te humbasesh kohe tu kthesh pergjigje se kete kerkojne, por vazhdo me shkrimet per te demaskuar kriminalitetin, satanizmin dhe genjeshtrat e kuranit dhe islamizmit. Ke respektin dhe mirenjohjen e te gjitheve.
    adventure in dreamland

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    po nese te vrasin familjen tende qka do besh ti a do e mbrosh ate ?
    nese dikush te perze nga vendlindja jote ado rrezistosh ta mbrosh ate apo do ikesh dhe do ja falesh atdheun armikut sepse feja jote e ndalon nje gje te till?
    nese dikush tenton te te vret a do mbrohesh ti apo feja jote slejon qe te mbrohesh ?

mos me me injoranc nuk ka fe ne bot nuk ka popull dhe shtet ne bot qe ta ndalon luften per lirin e familjes kombit e atdheut

une nuk e di qfar feje ke ti mirpo te them se ne luften e kosoves ka pas katolik qe kan luftu per lirin e kosoves dhe kan vra armiq

une jam i gatshum si musliman si gjith muslimanet qe gjithmon te luftoj per liri per familje per komb atdhe dhe gjuh

kurr sdo lejoj qe une te jetoj ndersa atdheu im te okupohet nga terroristet kurr sdo lejoj qe familja ime te dhunohet dhe te vritet kurr sdo lejoj qe populli im te masakrohet per keto jam i gatshum te vras kendo qe ben gjera te tilla

jam musliman shqiptar dhe per mu te shtrejt jan familja kombi atdheu dhe gjuha sesa jeta ato nuk blehen me para ato mbrohen dhe fitohen
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •