Close
Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 133
    humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    ok nuk njehsohet

mirpo si mund ta dim qe feja e krishter eshte fe e drejt si mund ta dim qe bibla eshte fjala e zotit

ndersa te dhenat shkencore te zbritura ne kuran para 1400 viteve sot vertetohen nga shkenctaret ato ska mund ti di nje njeri i pa shkoll nje njeri qe nuk dinte shkrim as leximpor ato ishin fjalet e zotit qe sot vertetohen nga shkenca moderne
    Ske nevoj per shkenc per me u ba terrorist...
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Nuk i kam lexuar te gjitha postimet,por vetem u kyqa ne teme qe te jap mendimin tim

Une si pjestar i fes islame apo si musliman,asnjeher nuk e shiqoj me urrejtje jo nje gjerman qe esht i krishter apo ateist apo kutadij cfar e lere me nje shqiptare,pse ta urrej,vetem pse sesht i besimit qe un kam zgjedhur apo cka?te urresh si musliman nje jo musliman,vetem per shkak te fese,eshte sikur te urresh wellaun tend per hir te gruas
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Me vjen cudi me keto qe po lexoj.
    Ne ne Shqiperi te krishtere , muslimane , katolike kemi jetuar ne harmoni te plote .
    Personalisht jam e krishtere kam shoqe muslimane dhe katolike dhe e respektojme njera tjetren ne maksimum .nuk e di se nga i nxirrni ju keto budallalleqe.
    Keshtu mendoj dhe une, ne Shqiperi as qe behet fjale per urretje, te paken ne popull. Mendoj qe kjo vjen ngaqe te ne rendesi ka qe jemi Shqiptare, te nje gjaku, kurse feja mbetet personale. Une s'kam degjuar ndonjehere qe te perbuzet dikush ne Shqiperi pse ka nje fe te caktuar. Fatkeqesisht, kam verejtur qe urretja nderfetare shkaktohet nga Shqiptare te indoktrinuar, me se shumti nga Maqedonia dhe Kosova, qe tregojne nje nivel te larte injorance, dmth shajne fene e tjetrit me fjale te pista gjithmone duke pretenduar qe jane fetare lol

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Le ta dine gjithe katoliket shqiptar se: The_Capitali mysliman, i don ata shume, se ata jane shqiptar, se ata kane nje kultur shume te veēant, se ata kane nje butesi qe rrall dikush e ka ne kete bot !!!

Mire po, kur i lexoj disa postime te orthodoxeve sinqerisht me bejn te ndihem keq, dhe keta vertet i urrej, dhe keta jane e keqja e fese tyre, me vjen keq.

The_Capital.
    Burri 1 X flet !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga The_Capital Lexo Postimin
    Le ta dine gjithe katoliket shqiptar se: The_Capitali mysliman, i don ata shume, se ata jane shqiptar, se ata kane nje kultur shume te veēant, se ata kane nje butesi qe rrall dikush e ka ne kete bot !!!

Mire po, kur i lexoj disa postime te orthodoxeve sinqerisht me bejn te ndihem keq, dhe keta vertet i urrej, dhe keta jane e keqja e fese tyre, me vjen keq.

The_Capital.
    Une uroj qe t'i duash te gjithe pa dallim feje!!
    Se siē kemi ate fjalen e urte: "S'ka pyll pa derra", prandaj mos i fut te gjithe me nje thes vetem per hir te ca kokrrave te kalbura...
    Shqiptarine e kemi vertet bashke.........urime!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar mė parė nga AGREPI_25 Lexo Postimin
    Duke pasur parasyshe se feja islame ne shqipri errdhi nga pushtimi edhe ata qe qendruen edhe e luftuen ate ishin kototiket edhu nuk u nenshturuen edhe ruejten fen edhe traditen e te parve te tyre

Ruejten kulture edhe traditat e tyre edhe feshen kombetare Shqiptare.E nuk ju nenshtruan pushtuesi edhe sot pushtuesi edhte njeriu me i dashur i tyre.

Pse ndodhe vetem me shqiptare kjo gje edhe jo me ase nje kombe tieter ne BOT
    Po te postoj nje video,kjo eshte pergjigja ime shikoje dhe degjoje me kujdes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG Lexo Postimin
    pse beheni si dhelpra.kur skish mund te kap rushin kishte pas then-sesht per mua,esht i tharet....

pse shumica ketu,ne mungese te pergjigjes konkrete,nuk din te thot,ndosht,apo nuk edij...skam njohuri..,.etj,por menjeher zgjidhja e problemit-ofendimi i tjetrit....thot nuk ka nevoj per shkenc me u ba terorist,cila shkenc dhe cila fe te thot te behesh terorist? kush esht per ty terorist? gjema nje ajet nje citat ne kuran ku thot beni vetvrasje dhe mbytni te tjeret....vetem kur te sjellesh ajetin sjell edhe ajete te meparshme sepse jeni mesuar te sillni nje citat qe esht ne ndonje sure ku behet fjale per lufte dhe e shkepusni dhe ....ej hajt lere se me vjen me vjell prej disa qe sdin te flasin si njerez.

kam then me heret per veten.nuk i urrej krishteret asnjeher,kemi puntor shqiptar te krishter,nuk kemi hyr kurr ne diskutime sepse ai ska dy lidhje me fen e tij thot jam krishter se prind i kam te till dhe u kry,nuk e vazhdojm me shum.mikeshen time me te mire e kam te krishtere....cka esht kjo muslimani te urrej krishterin ose krishteri muslimanin,ose ateistin,pse mor burr secili let sheh veten let korigjon veten,se nuk esht mir me then un e urrej filanin pse esht i nje besimi tjeter,jo mor se ne fund te fundit gjith jemi pasardhes te Ademit .as. dhe mos qofshim bashk ne nje fe jemi nje komb dhe kjo duhet te na mjafton qe mos behemi mjet talles i te huajve.
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG Lexo Postimin
    Islami, eshte fe e paqes dhe si e tille qe eshte e denono terrorizmin.
    Absolut nuk mundesh me qene edhe terrorist edhe mysliman.
    Ata (terroristet) qe i thone vetes mysliman, mire po ne anen tjeter bejn vepra terroriste vetem e vetem per ta luftuar Islamin qe te tjeret te thone se: ja ē'ka bejne myslimanet, ne kete menyre mundohen qe te ja ulin vleren Islamit dhe t'i largojn njerzit nga kjo rruge, eshte e kote !!! Mire po, keto fore te njerzit sikur une eshte e kote te shiten.
    Shkurt dhe shqip si gjithe lojet tjera edhe kjo eshte nje loje e CIA-se
    Eshte duke ardhur dita qe keto sekrete te dalin ne shesh.
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Une uroj qe t'i duash te gjithe pa dallim feje!!
    Se siē kemi ate fjalen e urte: "S'ka pyll pa derra", prandaj mos i fut te gjithe me nje thes vetem per hir te ca kokrrave te kalbura...
    Shqiptarine e kemi vertet bashke.........urime!
    Flm shume per keto fjale, Jarigas.

Ose, ē'do fis e ka nga nje pis, e drejte ajo thenja jote.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 27-12-2010 mė 14:29
    Burri 1 X flet !

Kėtu dueht bėrė disa skjarime qė tė kuptohemi. Islami [kur themi islami aludon nė Allahun dhe besimtarėt] nuk i duajnė kafirat ashtu si i dojnė muslimanėt.
    Nėse kafirat janė tė sjellshėm dhe tė drejtė atėher edhe na jemi ashtu me ata,bile duet tė jemi edhe dy her ma tė sjellshėm se ata.Por nėse ata i tejkalojnė limitet dhe fillojnė pa kurfar arsye tė shajnė islamin dhe fenė tonė ose tallen me islamin,atėherė urrejta jonė ndaj tyre poashtu ėshtė e madhe,kurse Allahu me ta ėshtė nė luftė totale.Mirėpo shoqėrimi me ta nuk lejohet por vetėm nė rastet kur atyre ju shpjegojmė fenė.
    E si qedron puna me tė afėrmit?
    P.sh un babain e kam kafir poashtu edhe nėnėn.Unė babain dhe nėnėn e dua me dashuri prindore ashtu sikur qė biri e don babain ose nėnėn e tij.Por kjo nuk ėshtė dashuri sikur ndaj besimtarėve dhe ndaj islamit sepse dashuria ndaj Allahut,islamit dhe besimtarėve ėshtė kulmi i dashurisė tonė.Pra nga nji anė unė e urrej babain tim sepse ėshtė kafir,por edhe dashuria ndaj tij nuk i kalon limitet e haramit [nuk e dua siē e dua nji besimtar].
    Unė e dua qė babai im dhe nėna ime tė pėrqafon islamin dhe tė shpėtojn.Pra unė ja mendoj tė mirėn atyre dhe jam shum i sjellshėm ndaj tyre,dhe ata mua mė duajnė mė shumė nga tė gjith vėllezėrit dhe motrat mia.
    Allahu na porosit nė Kuran :
    23. Ndėrsa Zoti yt ka pėrcaktuar qė ti tė mos adhurosh akėnd e asgjė veē Atij dhe qė tė jesh i pėrkushtuar ndaj prindėrve tė tu. Nė qoftė se njėri prej tyre ose qė tė dy arrijnė moshėn e pleqėrisė dhe ti je gjallė me ta, mos u thuaj atyre ndonjė fjalė pakėnaqėsie e mosrespekti, as mos e ngritni zėrin (duke u thėnė “uf!”), por t’u drejtoheni atyre me shprehje nderuese e me respekt.
    24. Dhe ule mbi ta krahun e nėnshtrimit, tė mirėsisė e tė pėruljes me mėshirė dhe thuani: “Zoti im! Dhuro mbi ta Pėrkujtimin Tėnd siē mė rritėn mua, kur unė isha i mitur.”
    83. Kujtoni edhe kohėn kur Ne morėm premtimin nga Bijtė e Israilit (duke thėnė): Mos adhuroni tjetėr pėrveē Allahut, edhe jini tė dėgjueshėm e dashamirė me prindėrit tuaj, me tė afėrmit tuaj, me jetimėt dhe me tė varfėrit (El-Miskin - Tefsir Et-Tabari), dhe u flisni mirė njerėzve, edhe pėrmbushni faljen e rregullt tė namazit, edhe jepni Zekatin.
    Pas shirkut [tė vėnit shok nė Allahun] mėkati ma i madh ėshtė mosrespektimi i prindėrve.
    Por nėse prindėrit mė urdhėrojnė diē kundra parimeve islame,atėher ata nuk respektohen nė kėtė.Nga historia islame e dim se ka pasur shokė tė profetit qė kan luftuar kundra baballarėve tė tyre nė luftė dhe i kan vrarė ata sepse kan qen nė taborin e mushrikėve.
    24. Thuaju (O Muhammed): “Nė qoftė se baballarėt tuaj, bijtė tuaj, vėllezėrit tuaj,
    bashkėshortet tuaja, tė afėrmit tuaj, pasuria qė ju e keni fituar, tregtia qė frikėsoheni se do tė dėshtojė dhe vendbanimet tuaja ku ju gjeni kėnaqėsi, (tė gjitha kėto) janė mė tė dashura pėr ju se Allahu dhe i Dėrguari i Tij, mė tė dashura se pėrpjekja dhe lufta pėr Ēėshtjen e Allahut, atėherė prisni derisa Allahu tė sjellė Vendimin (dėnimin) e Tij. Dhe Allahu nuk e udhėzon popullin Fasik (kryeneē, tė pabindur e tė panėnshtruar ndaj Allahut).”
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

As une nuk jam aspak dakord. Nuk eshte e vertete qe myslimanet shqiptar urrejne katoliket, as e kunderta. Ne kemi shkuar gjithmone mire me njeri tjetrin, pavarsisht nga feja... madje une njof myslimane qe jane martuar me katolik e jo me ti urrejne.

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •