Nuk e dija qe te luftosh e te vrasesh dike ishte shprehje e "fese dhe allahut te tolerances, rrespektit dhe paqes"... ahahaha cdo dite mesojme nga nje te re... : }Postuar mė parė nga ximi_abedini;
Nuk e dija qe te luftosh e te vrasesh dike ishte shprehje e "fese dhe allahut te tolerances, rrespektit dhe paqes"... ahahaha cdo dite mesojme nga nje te re... : }Postuar mė parė nga ximi_abedini;
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 28-12-2010 mė 19:00
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
un kam vu re qe katoliket i urrejn ma shum muslimanet sesa anasjelltas
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Duket qe gango e komunikon mendimin e tij me elokuence dhe edukate, kurse ju myslimanet gjithcfare dini eshte te shani dhe ofendoni. Gango mos e ul veten ne te njejtin nivel me ta dhe mos e shperqendro vemendjen nga puna jote e te humbasesh kohe tu kthesh pergjigje se kete kerkojne, por vazhdo me shkrimet per te demaskuar kriminalitetin, satanizmin dhe genjeshtrat e kuranit dhe islamizmit. Ke respektin dhe mirenjohjen e te gjitheve.
adventure in dreamland
po nese te vrasin familjen tende qka do besh ti a do e mbrosh ate ?
nese dikush te perze nga vendlindja jote ado rrezistosh ta mbrosh ate apo do ikesh dhe do ja falesh atdheun armikut sepse feja jote e ndalon nje gje te till?
nese dikush tenton te te vret a do mbrohesh ti apo feja jote slejon qe te mbrohesh ?
mos me me injoranc nuk ka fe ne bot nuk ka popull dhe shtet ne bot qe ta ndalon luften per lirin e familjes kombit e atdheut
une nuk e di qfar feje ke ti mirpo te them se ne luften e kosoves ka pas katolik qe kan luftu per lirin e kosoves dhe kan vra armiq
une jam i gatshum si musliman si gjith muslimanet qe gjithmon te luftoj per liri per familje per komb atdhe dhe gjuh
kurr sdo lejoj qe une te jetoj ndersa atdheu im te okupohet nga terroristet kurr sdo lejoj qe familja ime te dhunohet dhe te vritet kurr sdo lejoj qe populli im te masakrohet per keto jam i gatshum te vras kendo qe ben gjera te tilla
jam musliman shqiptar dhe per mu te shtrejt jan familja kombi atdheu dhe gjuha sesa jeta ato nuk blehen me para ato mbrohen dhe fitohen
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Krijoni Kontakt