Close
Faqja 43 prej 121 FillimFillim ... 3341424344455393 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 1208
    Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    The Social Network

Regjizor : David Fincher
    Filma te tjere te regjizorit : Seven, Fight Club, Panic Room, The Game, Alien 3, Zodiac, The Curious Case of Benjamin Button
    Aktoret : Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Andrew Garfield, Max Minghella, Rooney Mara
    Film Amerikan - 2 ore
    Zhanri : Drame
    Viti i Prodhimit : 2010 nga Sony Pictures Home Entertainment

Storyline

On a fall night in 2003, Harvard undergrad and computer programming genius Mark Zuckerberg sits down at his computer and heatedly begins working on a new idea. In a fury of blogging and programming, what begins in his dorm room soon becomes a global social network and a revolution in communication. A mere six years and 500 million friends later, Mark Zuckerberg is the youngest billionaire in history... but for this entrepreneur, success leads to both personal and legal complications.

http://www.youtube.com/watch?v=8xwDc...A66B5&index=50
    E pash ma n'fund mbas shum vujtje e prepjekje. Si perfundim, si çdo film i mjeshtrit Fincher asht FE-NO-ME-NAL! Ne fillim kur Fincher mori projektin ne dore, isha septik, nuk me terhiqte fort tematika. Per tu habit se si Fincher arrin te bajn i film me kaq mjeshtri nga nji ide banale si Facebook. Film inteligjent dhe deprimus ne te njejten koh. Suksesi i tij ne rralle te pare mbahet tek loja e aktoreve, njeri ma i mir se tjetri.
    I preferumi im, aktori kryesor Jesse Eisenberg ne rolin e krijusit te facebook-ut, Mark Zuckerberg. Asht hera e dyte qe e shoh ne nji film mbas Zombieland. Loja e tij trego Zuckerberg inexpressiv, cinik, antipatik, pa pik humanizmit ne syt e botes, pa harru replikat e idhta qe jep, tamam geek-u ideal.
    Skena e pare e filmit, nji nga te preferumet e mija, te jep nji shije mbi personalitetin e Zuckerbergut. Djalogu, sjellja e Zuckerbergut me "te dashuren" te kjo sken nuk te le indiferent.

Andrew Garfield ne rolin e Eduardo Saverin, shoku i ngusht i Zuckerberg: Hera e pare qe shoh kyt aktore, interpretimi i tij me la i ndjes sigurie ngaqe ky do luj rolin e Peter Parker tek Spidermani i ri. Per mendimin tim ky mba rolin ma te prekeshem. Ka ndjenje te sinçerte shoqerie me Zuckerbergun ateher kur ky i fundit e mba si "ushtar".
    Justin Timberlake ne rolin e Sean Parker: Roli i golden boyt bastard i shko shum. Nuk m'ka lan nej her pershtypje tek filmat e tjer por tek ky asht top, nen drejtimin e Fincherit dalin talenta te ri.
    Pelqej rivalitetin, gjelozin, tensionin ndermjet Eduardos dhe Seanit.
    Kjo shihet te takimi i pare i ktyre te dyve, skena e restorantit, ajo qe preferoj ma shum. Replikat, filmimi maestro, shoqeru nga original soundtrack "Magnetic" e ban te papame.

Amatoret e filmave aksion mos ta marrin mundimin me pa, s'ka pik aksioni. Skenari mbeshtetet tek djaloget e thelle, shum te kerkume mos mu merzit i sekond. Filmimi i matun i Fincherit ban çdo skene unike. Kolona zanore asht top, as shum fort as shum ulet, tamam at qe i duhet skenes. Filmi ma inteligjent bashk me Inception qe kam pa kyt vit. Ky asht David Fincher, jepi i flet, i laps dhe i ide banale si Facebook dhe t'ban i kryeveper.

Nota: 9.5/10
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 18-12-2010 më 05:58
    D'Oh!

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869

The Warrior's Way

Film i bukur.
    Ca i mistershem, por terheqes ne llojin e vet.
    Kur filmat perfundojne pa i dhen fund nje qeshtje, duket sikur nuk e ke pare ter historine. Kjo nuk me pelqen edhe tek ky film!

"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Andrew Garfield ne rolin e Eduardo Saverin, shoku i ngusht i Zuckerberg: Hera e pare qe shoh kyt aktore, interpretimi i tij me la i ndjes sigurie ngaqe ky do luj rolin e Peter Parker tek Spidermani i ri. Per mendimin tim ky mba rolin ma te prekeshem. Ka ndjenje te sinçerte shoqerie me Zuckerbergun ateher kur ky i fundit e mba si "ushtar".
    Justin Timberlake ne rolin e Sean Parker: Roli i golden boyt bastard i shko shum. Nuk m'ka lan nej her pershtypje tek filmat e tjer por tek ky asht top, nen drejtimin e Fincherit dalin talenta te ri.
    Pelqej rivalitetin, gjelozin, tensionin ndermjet Eduardos dhe Seanit.
    Kjo shihet te takimi i pare i ktyre te dyve, skena e restorantit, ajo qe preferoj ma shum. Replikat, filmimi maestro, shoqeru nga original soundtrack "Magnetic" e ban te papame.

Amatoret e filmave aksion mos ta marrin mundimin me pa, s'ka pik aksioni. Skenari mbeshtetet tek djaloget e thelle, shum te kerkume mos mu merzit i sekond. Filmimi i matun i Fincherit ban çdo skene unike. Kolona zanore asht top, as shum fort as shum ulet, tamam at qe i duhet skenes. Filmi ma inteligjent bashk me Inception qe kam pa kyt vit. Ky asht David Fincher, jepi i flet, i laps dhe i ide banale si Facebook dhe t'ban i kryeveper.

Nota: 9.5/10
    Edhe une kam shku shume me bezdi me e pa, se thjesht ideja qe eshte film facebooku me demoralizonte komplet. Surprize surprize pastaj kur pashe filmin.
    Edhe A. Garfield qe luante Edwuardon shume i mire, se harrova ta komentoja heren e pare. Me shume me vinte keq per Uardon se per ata binjaket, aq bukur e luante.
    Ndryshuar për herë të fundit nga D&G Feminine : 19-12-2010 më 23:55

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Kam pare "How do you know" dhe "The tourist".
    I pari cka, Paul Rudd eshte shume i pelqyeshem si aktor, ai e ngrente pak nivelin e filmit. Te tjeret eh. 5/10
    I dyti bloze, vetem Paul Betteny me pelqeu. Edhe keta italianet qe kishin nga nje rol 30 sekondesh, Raul Bova me shoke. Teme e sterpare. 3/10

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Party Donner...dhe nje film ku dy illigal mexicans (vlla dhe moter) erdhen ne california, dhe motra i vdes nga semundja qe morri nga minjt...u be interesant ama mbarrimin e kishte shume kote...eshte sikur regjizori eshte i keptur sa nuk ka me imagjinat sesi te japi nje mbarim me interesant
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Edhe une kam shku shume me bezdi me e pa, se thjesht ideja qe eshte film facebooku me demoralizonte komplet. Surprize surprize pastaj kur pashe filmin.
    Edhe A. Garfield qe luante Edwuardon shume i mire, se harrova ta komentoja heren e pare. Me shume me vinte keq per Uardon se per ata binjaket, aq bukur e luante.
    Ashtu dhe un, thjesht sepse ishte Fincher kam dash me pa, se t'ishte per facebookun
    Eduardo mba rolin ma human ne film, te gjith tjeret jan i grup hienash lol. Ne rolin e dy binjakeve vetem njeni jep replikat, Armie Hammer. Max Minghella, shoku i dy binjakeve asht hera e dyte qe e shoh mbas Agora ku lunte rolin e Davus skllavit, mir dhe ky. Rooney Mara ne rolin e Erica, e lezetshme dhe pse se shohim shum, asht e vetmja qe e thy n'mes Zuckerbergun lol
    Te gjith aktoret dhe skenat jan te papame.

Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Kam pare "How do you know" dhe "The tourist".
    I dyti bloze, vetem Paul Betteny me pelqeu. Edhe keta italianet qe kishin nga nje rol 30 sekondesh, Raul Bova me shoke. Teme e sterpare. 3/10
    The Tourist asht remake i filmit francez Anthony Zimmer (2005). Per sa i perket kritikes, dhe i film shqiptar do e kishte ma te mir. Shum amatoresk realizimin e kishin cilesu. Me vje keq per J.Depp, sa per A.Jolie se kam pelqy nej her.

The Ghost-Writer
    Kyt e pash tashi von. Film i Roman Polanskit ( The Pianist ) me aktore Ewan McGregor, Pierce Brosnan, kyt te fundit gjithmon e kam pelqy, te rralle jan aktorat me kaq class sa ky. Regjizori, se di a e keni ndjek kyt vit por ka pas probleme me drejtesin Zviceriane dhe filmin asht detyru me mbaru ne burg lol. Film politik, ska pik aksioni por realizimi mba spektatorin ne nji fare tensioni dhe suspensi gjat gjith kohes. Realizimi perfekt, aktoret top, intriga ... jo keq.

Nota: 7-7.5/10
    D'Oh!

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    3some. film spanjoll. me kish mur malli me pa film evropjan se jon te ngadalshem. they take it easy and enjoy every moment. we americans do ten things before breakfast. shut
    no glove no love

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Takers - Ishte i mirë.

FROZEN - Edhe ky me pëlqeu.

Saw 3d - Si gjithë pjesët të njëjtin fillim dhe të njëjtin fund. Ajo skena në publik më pëlqeu.

Unstoppable - Deri diku, s'më pëlqeu tepër.

96 Hours - Një ish agjenti i kidnapohet vajza. Shqiptaret (nga Tropoja thuhet në film) merren me kontrabandimin e femrave. Dhe ky si amerikan i zoti qe është sigurisht se i mbyti 100 e sa vete dhe e shpëtoi vajzën. Filmi më pëlqeu por më erdhi inati më rolin që kishin Shqiptaret.

13 - Ky ishte film interesant. Ja vlen ta shikoni njëherë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 20-12-2010 më 17:12
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    96 Hours - Një ish agjenti i kidnapohet vajza. Shqiptaret (nga Tropoja thuhet në film) merren me kontrabandimin e femrave. Dhe ky si amerikan i zoti qe është sigurisht se i mbyti 100 e sa vete dhe e shpëtoi vajzën. Filmi më pëlqeu por më erdhi inati më rolin që kishin Shqiptaret.

[/QUOTE]

kush e ka perkthy kshu kete filmin?

Filmi quhet Taken.

Kam pa , The Book of Eli. So so, hajt mo me shty oren. Do i jepja 4/10.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    kush e ka perkthy kshu kete filmin?

Filmi quhet Taken.

Se di as si quhet as kush e ka përkthyer. Një shok më dha USB-në e tij ta shikoj tha ka të bëje më shqiptaret dhe e shikova. Ashtu e kishte emrin në USB-në e tij filmi.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Faqja 43 prej 121 FillimFillim ... 3341424344455393 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •