THE CRAIGSLIST KILLER - bazuar ne nje histori te vertete qe s'po ben shume qe ka ndodhur. Eh c'ben mendje e shkrete.
THE CRAIGSLIST KILLER - bazuar ne nje histori te vertete qe s'po ben shume qe ka ndodhur. Eh c'ben mendje e shkrete.
The Mistress of Spices- Kjo indiania, shume femer e bukur. Sesi e pashe kete filmin se mora vesht, po di qe e pashe deri ne fund ama. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink shumica e indianeve jane ylla edhe mua me pelqen shume
edhe filmi me perqevi shume romantik
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Per Momentin kam shkarkuar kte serial amerikan Smallville.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Nisa kte filmin, e pashë deri nga minuta e 40 pastaj e lash. Supozohej të qeshej po snuk fare, plus edhe xhirimi se si ishte, si Tv Erseka lol.
![]()
Life's too short to remove USB safely.
Cop Out me Bruce Willis dhe Tracy Morgan. Film gallate, shtyhej.
![]()
STOLEN- Film i prekshem. Spara i duroj dot keto lloj filmash, me mire shoh horror lol sesa keto lloj historish, ku cenojne jeten e engjejve, femijeve te vegjel.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Megamind
Film teper i lezetshem...
Ua keshilloj atyre qe pelqejne filmat vizatimor... eshte ne nivelin e Astroboy dhe How to train your dragon
Black Swan
Pergjithesisht realizuar jo keq edhe pse m'u duk cliche ne disa momente. Natalie Portman - she, hottt!!![]()
Krijoni Kontakt