Close
Faqja 42 prej 121 FillimFillim ... 3240414243445292 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 1208
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    lol. i urrej filmat me happy end pa lidhje...
    sdq the road mu duk sikur perfundoi si kot. zakonisht fundi i filmit te mbetet ne kujtese (si ai qe permenda me lart), por ai jo.
    djali shkoi ne nje familie te re qe doli nga hici dhe kaq...
    jane zhanre komplet ndryshe. The road, ca fundi mund ti jepte ndryshe rregjizori, kur cdo gje ishte shkaterruar? te nxirrte diellin? thjesht e le - cuni vazhdon stafeten qe nisi me te jatin, me keto njerezit e tjere, qe i kishin ndjekur per gjithe kohes. film perralle dhe ti, ca fundi pret te ngelet ne kujtese?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    po qajne burrat mo?

ca trego ky filmi, se muziken e ka te bukur. ma thuaj me 3 fjali, permblidhe, edhe pse u preke ti?
    flet per keto dy femije me prinderit te divorcuar qe jetonin me nenen dhe shkuan per te kaluar veren me babain qe jetonte ne nje qytet te vogel ne breg te detit.
    djali i vogel ishte shume i gezuar, por vajza (qe ishte me e madhe) nuk ishte aspak e tille. kishte nje mardhenie jo te mire me te atin.
    mirepo me kalimin e kohes edhe ajo i afeksionohet dhe kur u lidhen shume, ajo merr vesh qe i ati ishte i semure dhe po kalonte momentet e fundit te jetes se tij.
    ajo i qendron prane deri sa ai mbyll syte...

eshte vleresuar shume mire nga publiku dhe romani ka pasur sukses...
    me vie inat qe nuk e kisha lexuar librin para se te shihja filmin...

jane zhanre komplet ndryshe. The road, ca fundi mund ti jepte ndryshe rregjizori, kur cdo gje ishte shkaterruar? te nxirrte diellin? thjesht e le - cuni vazhdon stafeten qe nisi me te jatin, me keto njerezit e tjere, qe i kishin ndjekur per gjithe kohes. film perralle dhe ti, ca fundi pret te ngelet ne kujtese?
    e di se cfare thua, por thjeshte nuk me ka entuziasmuar shume ky film... 6/10 do i jepja...

sdq eshte qeshtje gustosh...
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ok thx, per infon. Do e shoh dhe une. Po sikur bie dhe ne dashuri kjo Miley aty apo jo ? lol

sa per The Road, dhe une nuk them qe eshte ndonje kushedi si film. Diku aty do i jepja dhe une.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Ok thx, per infon. Do e shoh dhe une. Po sikur bie dhe ne dashuri kjo Miley aty apo jo ? lol

sa per The Road, dhe une nuk them qe eshte ndonje kushedi si film. Diku aty do i jepja dhe une.
    po, por une tregova ate pjesen e filmit qe me ka pelqyer me shume.
    mardhenia e saj me babain...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    e shikova Savior , mbram bisedum me Trestenikun tek tema e Oliver Stone per ket film ..

Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 15-12-2010 më 20:35

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    e shikova Savior , mbram bisedum me Trestenikun tek tema e Oliver Stone per ket film ..
    Kyt filmin s'asht Oliver Stone qe e ka ba, ai asht vetem produktor. Realizu e ka Predrag Antonijevic, serb. E sheh me ke puno Oliver Stone lol

eshte vleresuar shume mire nga publiku dhe romani ka pasur sukses...
    Hmm ... Ne IMDB e ka cop cop kritiken, si marr vesh kta amerikant. Kurse ne nji site te njohun francez e kishte shum te mir per kyt lloj zhanri: 4/5.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Kyt filmin s'asht Oliver Stone qe e ka ba, ai asht vetem produktor. Realizu e ka Predrag Antonijevic, serb. E sheh me ke puno Oliver Stone lol
    Homer , po shihet se filmin nuk e paske pa ...nuk kam than as une e as Tresteniku se asht film i Oliver Stone , por kemi bisedu , une filmin e kam pa , asht film kunder padrejtesive te luftes .. edhe nuk ja propozoj moshes nen 18 .

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin

Hmm ... Ne IMDB e ka cop cop kritiken, si marr vesh kta amerikant. Kurse ne nji site te njohun francez e kishte shum te mir per kyt lloj zhanri: 4/5.
    po pra. e shikova. edhe ne blockbuster e kishte shume mire. 4,5/6...
    Vasudhaiva Kutumbakam

e vertete. edhe mua me kane pelqyer te dy. sdq bera shume mire qe nuk e pashe ne kinema kur doli, sepse te parin nuk e kisha pare ndonjehere...

si t'u duk the road??? une e kam pare para pak kohesh.
    te them te drejten, nuk di si ta vleresoj. fundi nuk me ka pelqyer. shume i ceket...
    Ah ok, une e kisha pare Wall Street 1 para nja 2 vitesh ndaj kur doli 2 e pashe pothuajse direkt (nuk arrita ta shihja ne kinema edhe pse do kisha preferuar).

The Road me terhoqi shume ne fillim por fundi as mua nuk pelqeu.... te pakten te ishte takuar i ati para se te vdiste me kete familjen dhe t'ja kishte lene djalin ne patronazh (hahahahahha, u pa puna, do filloj shkolle per regjisure )

La vita non si spiega, si VIVE!

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Per mu fundin i The Road asht fundi ma i pershtateshem qe mund ti bahej. S'asht hiç i ceket, perkundrazi asht ma i kerkum se imagjinoni. Shum pytje nenshtrohem me paraqitjen nga askund te ksaj "familje". A egzistojn tamam apo jan imagjinat e djalit? A jan aq human sa japin pershtypjen ne nji bote ku njerzit hane njeri tjetrin? Si kan mbijetu gjith kyt koh?
    Nejse mu m'pelqe sepse te le ne dyshim totale pastaj çdo njeri e merr si te doj ardhjen e "familjes" ose happy end, ose klient i ri per dark. lol
    D'Oh!

Faqja 42 prej 121 FillimFillim ... 3240414243445292 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •