Close
Faqja 7 prej 106 FillimFillim ... 567891757 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 1059
    i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Ajo qe me djeg mua eshte fakti,qe serbet,po ia arijne te plasojne genjeshtra nepermjet ,mediave te huaja,dhe po te njejtat qnjeshtra shume kush nga ne edhe i gelltite,pra serbet gjithmone e luajne lojen ne terenin tone, duke krijuar keshtu nje perbindsh fantazm shqiptare!
    Ndersa shqiptaret kane nje mije e nje raste dhe fakte te gjalla per te denoncuar serbine, per gjenocid 100 vjeēare ndaj shqiptareve,dhe megjithe ate askush nuk e bene nje gje te tille!!Shqiptaret ,kam parasysh ketu klasen intektuale dhe akademike te Kosoves,subjektet politike te saj, qeverite etj!!Ketu edhe qendron ironia e madhe mjafton qe serbet te kpusin nje gnjeshter ne adres te shqiptareve, qe pastaj shqiptaret te merren me kete gnjeshter te serbve, duke e demantuar ate per opinion!!

PS.fatkeqsisht mund te theme se mediat shqiptare ,ato investikative,jane te deshtuara, pederisa opnionin ne bote per ne, e bejne armiqte tone...!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bindi : 15-12-2010 mė 16:11

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Nuk eshte ne pytje thaqi
    Ky eshte nje presion para bisedave me serbin,bashkesia nderkombetare e din fort mire rolin e thaqit ne uqk,thaqi nje qant e ka mbajt mas veti edhe kerkush nuk e ka pyet per asgje.
    Ketu eshte nje loj e serbis per ta denigru kosoven dhe kete pjeserisht do ta bejn,kurse nga gjith kjo do forcohet thaqi politikisht per fat te keq,them per fat te keq sepse thaqi nuk eshte per kryeminister per te vetmen arsye se eshte shume i dobet,dhe njerz afer tij jan shume te dyshimt per krime.
    I vetmi shpetim per kosoven eshte qe lidershipi te ulet sa me par dhe ta krijojn nje qeveri teknike,sepse nuk kemi ne parti qe mund ta formoi qeverin,ne ket qeveri teknike duhet me qdo kusht te futet albin kurti .
    Keshtu perveq qe do qeversnin ne menyr te ndershme,kjo qeveri do ta edukonte edhe elktoratin sidomas militant te partive te medha qe me te vertet jan ber fanatik te mjer.
    Qdo opcion tjeter ne kete situat do te ne bie prap tek zgjedhjet e jashtezakonshme,sepse pdk-ja nuk do mund te krijoj qeveri me shqiptaret,e me pakica nuk eshte shume e menqur te krijohet.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Po mire masi ka luftu, ne cilen beteje ashtu ka marr pjese Shimi, se une e pranoj qe nuk e di?
    Nuk e di as une ,por sy kam pasur te shoh dokumentare ,xhirime qe jane bere gjate luftes,Thaqi,Limaj,Ramushi e shume tjere,apo paskan qen montazha ato??

Nuk eshte gje e mir nga disa njerez qe humbin vlerat e luftes se Uqk .

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Nuk e di as une ,por sy kam pasur te shoh dokumentare ,xhirime qe jane bere gjate luftes,Thaqi,Limaj,Ramushi e shume tjere,apo paskan qen montazha ato??

Nuk eshte gje e mir nga disa njerez qe humbin vlerat e luftes se Uqk .
    Bash perkundrazi, vlerat e UCK-se nuk mund ti humbas askush e sidomos te atyre qe kane vdekur per idealin e lirise, qe ne sot e gezojme dhe ata fatkeqesisht nuk jane me. Koha do ta tregoje se kush po abuzon mbi gjakun e tyre.

Nejse tung tash mos ta bejme temen chit-chat.

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    VETVENDOSJE! DO TA BEJĖ SHQIPĖRIN!

Drenicaku , kjo qė thua ti , mund te jet njė opcion i drejt!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB ME KA KREJT!

Natyrish se fjala ėshtė pėr njėllosje sa me te gjithpėrfshir tė cdo gjėje shqiptare nė Kosovė!
    Tani e ka rastin hasa me dal burrė e me thon :
    " Unė po dal nga politika, dhe do te bashkpunoj me drejtėsin. Kosova nuk jam unė, Kosova ėshtė shumėherė mė shumė , prandaj , do te ballafaqohem me drejtėsin pėr hir tė UCK-sė dhe Kosoves! Jam i drejt (nėse ėshtė i drejt) dhe do te dal i pastėr"

Nėse nuk e bėnė kėte , do ta bėjė gabimin qė e bėri edhe himė govna pas luftės. Edhe hima ėshtė dashur te deklaroi shkuarje nga politika menjėher mbas hyrjes se Nato-s ne Kosvė ne 1999,po nuk e bėri e shkoi si tradhtarė.

hasa e ka rastin , te shofim se si do te shkoi puna!
    Nės Kosva mbahet peng nga njė individ, atėher Kosova ėshtė hiq, e individi edhe mė hiq!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-10-2010
    Postime
    210
    ore un nuk po di se a asht mafioz Hashim Thaci a jo por dicka esht e vertet ne Kosov dhe veri te Shqiperis ka pas njerez qe kan pas shit organe njerezore(dhe ndoshta ka akoma) dhe ky fakt me ben te me vij turp qe jam bashkatdhetar me njerez te till... femijet Shqiptar apo lypsit e rrugeve apo romet qe zhduken pa nam pa nisha kan perfundu ne kthetrat e ktyne monstrave dhe te mendosh se askush nuk esht kapur apo denuar per kto krime rrenqethese te ben te mendosh se ne Shqiperi dhe Kosove esht 1 kaos i vertet dhe jam mese i sigurt se sigurimsat Serb i kan fut kthetrat e tyre ne qeverin Shqiptare dhe Kosovare ..ata duan vetem kaos per Shqiptaret..

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    E verteta ime Baptist eshte qe nuk me rruhet per Thaqin e aq me pak per bashkepuntoret e tij ku edhe permenden ne kete raport.
    Evropianet po i thojne prime minister of Kosova,ose ex prime minister.
    thaqi asnjehere nuk i ka fituar votebesimin e ketij populli. te gjithe punetoret e unmikut thonin: "urime thaqin per kryeminister" ne kohen qe as nuk behej fjale per far zgjedhjesh! kete post ia paracaktoi UNMIKU 6 muaj para zgjedhjeve, qe tua ruante fshehtesite.
    tash pse ketyre nderkombtareve tjere u eshte kujtuar te thone se thaqi privatisht ka shitur organe te shqiptareve per familjaret e nderkombtareve para se ta benin prime -eshte faji i tyre jo faji i jone.

Mua me dhemb se nga keto raporte diskreditohet fatalisht imazhi i Kosoves dhe shqiptareve.
    Aspak!
    >> Keto krime u ben nen pushtetin dhe autoritetin absolut nderkombtar! <<
    Pra, te UNMIK-ut - dhe eshte pergjegjesi e tyre e plote!

Prandaj i heshten per kaq kohe te gjate! Madje edhe dogjen materiale investigimesh e faktesh.

Sidoqofte - hashim thaqi duhet te terhiqet nga politika deri sa ta pastroje emrin e vet.

Ndersa zgjedhjet ashtu-keshtu te diskredituara ne teresi me vjedhjet qe ka bere, duhet te perseriten me lista te reja ne gjithe kosoven.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Drit7 Lexo Postimin
    ore un nuk po di se a asht mafioz Hashim Thaci a jo por dicka esht e vertet ne Kosov dhe veri te Shqiperis ka pas njerez qe kan pas shit organe njerezore(dhe ndoshta ka akoma) dhe ky fakt me ben te me vij turp qe jam bashkatdhetar me njerez te till... femijet Shqiptar apo lypsit e rrugeve apo romet qe zhduken pa nam pa nisha kan perfundu ne kthetrat e ktyne monstrave dhe te mendosh se askush nuk esht kapur apo denuar per kto krime rrenqethese te ben te mendosh se ne Shqiperi dhe Kosove esht 1 kaos i vertet dhe jam mese i sigurt se sigurimsat Serb i kan fut kthetrat e tyre ne qeverin Shqiptare dhe Kosovare ..ata duan vetem kaos per Shqiptaret..
    Ti moster e kuqe kerkon kaos ne Kosove e ne Shqiperi
    Ti perhap ketu si te verteta parullat serbe
    U ngrit nje hetim nderkombetar per punen e organeve te tua dhe u vertetua se eshte e pavertete.
    Nga na del ti tani e na del deshmitar i kesaj tregetie organesh
    Juve nuk ju vjen turp qe hidhni balte mbi vendin tuaj
    Te shitur!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-10-2010
    Postime
    210
    or te majmun shif qa shkruhet .....sa turp.........http://www.guardian.co.uk/world/2010...charges-kosovo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Drit7 Lexo Postimin
    or te majmun shif qa shkruhet .....sa turp.........http://www.guardian.co.uk/world/2010...charges-kosovo
    e NESE GAZETAT NEN PAGESEN E SERBEVE , SHKRUAJN TE TILLA GJERA, NE DUHET TI VEME FLAKEN ATDHEUT?
    KAQ DRITSHKURTER JENI XHANEM?
    KJO ESHTE LOJE E POLITIKES SERBE PER TE PERCARE SHQIPTARET QE TA KENE ME TE LEHTE CESHTJEN E kOSOVES
    kUSH NUK E KUPTON ESHTE COPE MISHI ME DY SY

Faqja 7 prej 106 FillimFillim ... 567891757 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •