Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 133
    i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar më parë nga Konstantin Lexo Postimin
    Paul Van Dyk paska qen filozof, un e dinja futbollist Flm prizrenasi
    Ha ha ha cja ke fut Konstantin.

Paul van Dyk eshte DJ/Producent i Muzikes Elektronike dhe eshte akoma gjalle dhe jeton ne Berlin (Gjermani).
    Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!

Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774
    Më vjen keq për ti Prizrenasi_30, që paske devijuar keq dhe këtë ta ka vërtetuar edhe Mafija. Nuk më flitet me njerëz të devijuar. Dhe prej në këtë çast mund që të them shko tek komuniteti ateist se atje i ke shokët e tu, njëjtë si ata je bë, asëfar ndrishimi nuk shoh. All-llahu na rruajt nga devijimi.

Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Po kam devijuar nga feja islame dhe per kete falenderoj Zotin!

Se pata fillu edhe une me leshuar mjekrren e me i shkurtu pantallonat e me u fal dhe mbeta pa pune duke kerkuar nje vend pune ku me lejohet te falem nga 5 here ne dite dhe askush nuk me ndihmonte.

Por tani duke falenderuar Zotin kam nje vend te mir pune dhe nje jete shume me te mire.

Dhe une gjithmone do te vij ketu e te shkruaj pergjigje dhe do te sjell argumente qe te mos mashtrohen te rinjte e te kyqen thelle ne islam sepse keshtu vendi yne nuk do te perparoje kurre!

Shiko cfare tema hapni ju njehere: Çfare ke pergatitur per vdekjen?

Ne duhet te pergatisim dicka per pasardhesit tane e per atdheun sa jemi te rinje e te afte dhe sepse jemi ne nje gjendje shume te rende ekonomike!

Kur te plakemi mundemi te kyqemi ne fe e te shkojme ne kisha apo xhamia e te bejme perkulje e lutje tere diten e te pergatitemi per vdekjen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga prizrenasi_30 : 15-12-2010 më 08:08

Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin

Se pata fillu edhe une me leshuar mjekrren e me i shkurtu pantallonat e me u fal dhe mbeta pa pune duke kerkuar nje vend pune ku me lejohet te falem nga 5 here ne dite dhe askush nuk me ndihmonte.

Por tani duke falenderuar Zotin kam nje vend te mir pune dhe nje jete shume me te mire.

Dhe une gjithmone do te vij ketu e te shkruaj pergjigje dhe do te sjell argumente qe te mos mashtrohen te rinjte e te kyqen thelle ne islam sepse keshtu vendi yne nuk do te perparoje kurre!

Ne duhet te pergatisim dicka per pasardhesit tane e per atdheun sa jemi te rinje e te afte dhe sepse jemi ne nje gjendje shume te rende ekonomike!

Kur te plakemi mundemi te kyqemi ne fe e te shkojme ne kisha apo xhamia e te bejme perkulje e lutje tere diten e te pergatitemi per vdekjen.
    Ja paske marun postin Mafis, kështuqë unë u them të gjithëve vëllezërve musliman që ta bojkotojmë këtë të devijuar dhe të mos i përgjigjemi në asnjë postim, kështuqë do të jetë më i kënaqur duke folur me veten e tij.

Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Ndoshta edhe Mafia ka shkruar dicka te njejte si une por une kurr nuk i kopjoj te tjeret!

Edhe une mo nuk po du me diskutu me ty po ti pom shtyen.

Te pershendes nga Prizreni.

Zoti te ndihmofte!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Walla Sma mer mendja ti te jesh falur 5her ne dite
    Ani me mjeker hahah Apo trike bile a hiq hajde rren hajde
    Hec mor shko ka muselemi tet fryje pak uj se ti as per komb As per shtet as per asgje sje
    E flm zotin qe tpaska drejtu-cilin zot e flm
    Rrencat skan Zemer qe flm zotin oj shqipe
    Po thuj se kshtu mpelqen me jetu e jeto vec mos na shurdho neve se sesht ka na intereson hiq se kush ke qen e cka je. Per mu je rrenc qe sdi As qysh me rrejt se aq ta rrok rakatakja
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Një hoxhë I hershëm I Ez – herit duke u përgjigjur rreth lejimit të të falurit drejt varreve , kur varri I Muhameidt , Allahu alejhi ve selem , gjendet ne xhami , kurse njerëzit falen drejt varrit të tij! Por duhet ditur se Muhamedi Allahu alejhi ve selem , nuk është varrosur ne xhami , por është varrosur në dhomën e Aishes, kurse ka ndaluar që besimtari të falet drejt varrit. Muhamedi
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Walla Sma mer mendja ti te jesh falur 5her ne dite
    Ani me mjeker hahah Apo trike bile a hiq hajde rren hajde
    Hec mor shko ka muselemi tet fryje pak uj se ti as per komb As per shtet as per asgje sje
    E flm zotin qe tpaska drejtu-cilin zot e flm
    Rrencat skan Zemer qe flm zotin oj shqipe
    Po thuj se kshtu mpelqen me jetu e jeto vec mos na shurdho neve se sesht ka na intereson hiq se kush ke qen e cka je. Per mu je rrenc qe sdi As qysh me rrejt se aq ta rrok rakatakja
    Kisha pas qef me te taku une ty live niher e me te kallxu dicka se edhe ma heret um kishe pas kritiku.

Shum trima jeni bo tash mas lufte edhe ato veq nga dhoma e nga kompjuteri po nejse.

Une kurr ne jete teme nuk kam rrejt, vetem te verteten e flas, po nejse ti e tregove kulturen tende familjare.

Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin

Po të besoj se fol realitetin por tani je bërë robot i shejtanit,sepse pengon të tjerët nga rruga e Allahut në emër të këti ose atij..
    Islami nuk ka nevoj për ty dhe dije se islamit nuk mundesh ti bëshë dëm përveç vetit tënd dhe familjes tënde dhe ata që i ka dënuar Allahu.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Po të besoj se fol realitetin por tani je bërë robot i shejtanit,sepse pengon të tjerët nga rruga e Allahut në emër të këti ose atij..
    Islami nuk ka nevoj për ty dhe dije se islamit nuk mundesh ti bëshë dëm përveç vetit tënd dhe familjes tënde dhe ata që i ka dënuar Allahu.
    Bashke me ndihmen e miqve tane Amerikane do ta izolojme Islamin ne tere boten dhe do ta kthejme aty ku dhe ka filluar: ne Arabine Saudite!

Ju lehte e keni me fol keshtu permes internetit po hajdeni njehere ne terren e shikojeni se si eshte situata dhe si kane perfunduar ekstremistet e Islamit kur jane munduar te bejne kryengritje.

Gradualisht Islami do te zvogelohet ne Kosove dhe ne Shqiperi dhe do te zhduket fare sepse gjeneratat e reja nuk po shfaqin fare interesim per kete besim por po deshirojne qe t'i bashkohen Evropes ashtu si na ka hije.

Islami ne Kosove ka pasur nje lulezim te shpejte pas lufte sepse njerezit kane qene te frikesuar e te hutuar dhe kane gjetur nje ngushellim te feja por edhe nga ndihma financiare e organizatave dhe shoqatave te ndryshme islamike, por tani dalngadale do ta ndertojme e do ta forcojme shtetin tone dhe do t'i zhdukim rrenjet e islamit dhe te ekstremistave.

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •