Close
Faqja 40 prej 121 FillimFillim ... 3038394041425090 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 1208
    cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Me nxorri syt shoqnia me kyt serial qe ta shoh. Kto zombit nuk me terheqin hiç por ky seriali ka kritik te papame. Broken si te duket i merito gjith ato lavdrime?
    Ne fillim nuk me terhoqi shume po pastaj pak nga pak sic ndodh pothuajse me te gjithe serialet i afeksionohesh personazheve dhe vazhdon ta shohesh. Edhe mua ne fakt nuk me pelqejne keto historirat me zombi, vampira, montra por ne kete rast realizimi eshte i mire. Edhe aktoret jane ok. Nje nga protagonistet eshte Sara, nje nga personazhet tek Prison Break nese e ke pare.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Ripple Effect (2007)

http://www.imdb.com/title/tt0479140/

http://www.imdb.com/video/screenplay/vi709820697/

film me fabul.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    :::SPOIL:::

Mbrëmë pashë The Town, versionin extended, 2 orë e 30 minuta. S'pari zgjati i çik si shumë lol, edhe në versionin e kinemasë goxha kishte qenë 2 e 8 nqs s'gaboj që prap shumë është. Prisja më shumë nga ky film, tu pas parasysh që në imdb kishte 7.9. Mu m'u duk sikur n'përgjithsi mungonte emocioni, dmth nuk transmetohej edhe aq ke shikusi. Pershkrimi qe i behej Charlstown-init mu duk i këndshëm, skena që më pëlqeu më shumë ishte ajo me ndjekje makinash, bukur e kishte nxjerr regjisori, n'pergjithsi skenat e dhunshme (më të shtëna, vrajse, rrahja) kishin dale reale dhe te besushme, jo të ekzagjerume siç bohen zakonisht nëpër filma. Bravo Benit që e ka majt filmin brenda llogjikës.

Nga kasti tre karaktere do të veçoj: Jeremy Renner - e nxjerr perfekt personazhin, sidomos atë hopin kur personazhi kalon nga faza e qetsisë/normaliteti direkt në dhunë ekstreme, shumë real. Më i miri i kastit. Blake Lively - performancë shumë e mirë, besoj se ka të ardhme si aktore, pasi ishte e re në moshë. S'mu duk edhe shumë reale ajo pjesa kur tradhëton ish të dashurin dhe vëllain bashk me të ke policia, po fajin për këtë detaj e ka skenariste. Pete Postlethwaite - gangsterri që edhe pse plak vazhdon ti maj puplat lart, edhe ky mirë. Akcenti njëherë top fare. Ben Aflecku smë pëlqeu edhe aq, m'duket sikur aktron monotonimisht, jo no i gjo për t'u majt mend, si regjisor ndoshta vlen më shumë, pavarsisht se edhe Gone Baby Gone smë ka tërhequr (jam çudit pastaj kur kam parë vlerësimin që kishte filmin në imdb, so overrated). R. Hall normal, e zakonshme. Se kuptova që ç'ne na ra në dashni Dagu me kte kur kishte tër atë yll ke shpia (Blake Lively) lol.

Si përfundimin, filmin ua këshilloj ta shihni, por edhe ndonjë gjë të madhe mos prisni. Vlerësimi im Nota 7/10

Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 07-12-2010 më 18:52
    Life's too short to remove USB safely.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    jam tuj pa:The wolfman. Te shohim si do jete, se ngela perrc-verrc duke nderru kanalet, mezi mu mbush mendja.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga KAT Lexo Postimin
    Ripple Effect (2007)

Ke vu trailerin.

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    :::SPOIL:::
    Kot lodhesh me i bo kritik, bani copy/past asaj t'imes, identik asht lol

Mr. Nobody
    Kyt e pash mram, asht afersisht si The Butterfly Effect dhe zgjat 2 ore e gjys. Trego historin e Nemo Nobody lujt nga Jared Leto ( Requiem for a Dream, Panic Room, Lord of War, Alexandre). Pjesa e pare e filmit me pelqej shum, t'pakten 1h40 min e pare ishin aq terheqse sa per pak mendova qe ky film do ja fusi Inceptionit kyt vit lol. Pastaj vje pjesa e dyte ... monotone, mu duk sikur skenat u perseritshin dhe zgjatnin teper. Ideja e filmit me pelqej, asht e thjesht per ta kuptu por regjizori e ban teper te komplikume ateher qe skishte arsye. Prap filmi ishte mir deri ne 3 min e fundit ... kto 3 min e bajn krejt pa lidhje, 3 min te teperta.

Veshtir me i vu i note ngaqe ka skena fantastike me plot emocione dhe ca tjera qe zgjasin teper pa arsye ... por nga ideja po i vej 7.5/10

Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 08-12-2010 më 18:19
    D'Oh!

Dragonfly...8/10.

Kam parë dy filma,dhe sonte mbase shoh 13(filmin lol,jo 13 filma).

The Social Network.

Film me vëndngjarje shumë të mbyllur,me ide 'të vjedhur',jo me ndonjë novatorizëm të madh,jo ndonjë risi dmth.Thjesht 'gjyqi' që i bëhej Zuckerberg-ut,dhe aftësitë e këtij të fundit në oratori dhe pc.Nejse,si ide ishte intersante,mirpo realizimi nuk më ngjiti shumë.Timberlake....nuk është për film.As për muzikë nuk është ai idiot për mendimin tim,po për film jo e jo.Një statut prej pederasti,jo prej aktori që është founder i një site të madh në internet,ose Lady's Man.Shumë jashtë kursit që duhej të ishte.
    6.5/10.
    P.S: Ju përshëndes me këngën që vihet të CLUB,kur është Zuckerberg me Timberlake në tavolinë(house,ritëm i lezetshëm).

Filmi i dytë që pash është:
    The Town.

Më pëlqeu me thënë të drejtën,filmi ecte në mënyrë lineare,ngjarjet rridhnin njëra tjetrën.Kishin lidhje dmth,dhe nuk shpërndaheshin në 7 aspekte dhe fusha njëherësh siç ndodh rëndom ku të duhet të mbash një bllok shënimi për çdo skenë që ndodh dhe kuptimin e saj,që kur të rikthehet plani atje,të lexosh se për çar bën fjalë.Ben,siç e kanë thënë Homer dhe Watson,më mirë mbrapa sesa përpara kameras.Ajo çika e Prishtinës që kishin zgjedhur për rolin e të rrëmbyerës nga banda,ishte goxha nice po të mos kishte ato qukat dhe dhëmbët më të sakta : P.Megjithatë,filmi për mendimin tim ja vlente të shihej.Vetëm pak i zvarritur,dmth mund të ishte përmbledhur në më pak ngjarje dhe zgjatje.Kur është një natë me shi,dhe nuk ke ku del,ja vlen ta shohësh për mendimin tim.
    7.5/10.

P.S2: Pash versionin Extended.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 09-12-2010 më 15:15
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    kete kam pa, po qe nuk ishte keq. Good movie.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    wall street 1 dhe 2, njeri pas tjetrit...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Une e prisja qe do ishte action, me shume kishte romance ne te
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

Faqja 40 prej 121 FillimFillim ... 3038394041425090 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •