Close
Faqja 50 prej 121 FillimFillim ... 40484950515260100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 1208
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-07-2009
    Vendndodhja
    Gjakove
    Postime
    72
    Filmi i fundit qe kam pa ka qene TAKERS
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Harroje Jude thekthin dhe fytyr qumeshtorin qe ke njoh, ke per te pa gazep lol

Ky Transsiberian, ne IMDB paska note te dobt 6.8/10. Per tu habit se regjizori asht i mir, ka ba The Machinist, super film. I njejti regjizor i dy serive Fringe dhe Boardwalk Empire. Pink t'ka pelqy shum ky filmi apo çka?
    Mendimi im: Aty midis cka-se dhe shume mire (do i jepja nje 7). Mire ishte me pak fjale. Po ty besoj duhet te pelqej. Kam pershypjen se po. E permenda me shume, per punen e kasapes, se eshte nje pjese qe e presin mishin feta feta. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Si Jude ashtu dhe Forest jan super ne kyt film. Pink pergatitu me pa tmerr, veç kasapat mund te preferojn kyt lloj filmi. lol

Jam tu pa ca filma kto dit ... ne fund te javes do jap provim per serial killer. Kyt sa e mbarova tani. Filmat me vampira nuk m'kan pelqy nej her por e pash ma shum nga aktorat. Ethan Hawke shum me zhgenjeu, si pergjumshem ka lujt ketu, interpretimi ma cop cop i tij qe kam pa deri sot. Willem Dafoe dhe Sam Neill po ashtu por pak ma mir se Ethani. Ideja e fillimit s'ishte keq por realizimi ska as koke as kembe.
    Nota 3/10
    Film, ta themi shqip, futja pordhës . Edhe un prej aktorëve e pashë se as do më binte ndërmend. Mund të ishte bërë më mirë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-07-2009
    Vendndodhja
    Gjakove
    Postime
    72
    Filmi i fundit qe pashe ishte SEMUM.Film Horror ne gjuhen turke

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    The Tourist..........s'ishte i keq.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Pashe Le Hérisson nga regjisorja jo shume e njohur Mona Achache. Me pelqeu. 8/10.

i/e regjistruar Maska e TiaraT
    Anëtarësuar
    26-07-2010
    Postime
    56
    Eh po, doja te shikoja nje film qe do me shtynte friken, por s'ka mbetur teme e panjohur me, te gjithave j'ua kemi marre doren. Por e bukua nuk ndodhi gjate filmit, por pasi pash filmin dhe u rehatova per gjume, u ndal rryma disa sekonda---dhe po kjo me tmerroi ishte puthitje ne mes realitetit dhe fantazise se filmit.
    Not dead yet.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Një udhëtim në anën e errët të ëndrrës europiane. Aty ku je i padukshëm dhe askush nuk kujdeset. Aty ku ekziston frika e dëbimit. Vetmia. Aty ku duhet të mbijetosh.
    Kjo është historia e Arbenit, i dashuruar me një vajzë të vendit të tij.
    Një udhëtim aty ku nuk ka mikpritje për të huajt. Aty ku vetëm të fortët mbijetojnë. “Shqiptari” është një nga ata që do të paguajë çmimin me pafajësinë e tij.
    Der albaner...

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Gordon na nxorre syt me gjith kyt imazh.

Citim Postuar më parë nga TiaraT Lexo Postimin
    Eh po, doja te shikoja nje film qe do me shtynte friken, por s'ka mbetur teme e panjohur me, te gjithave j'ua kemi marre doren. Por e bukua nuk ndodhi gjate filmit, por pasi pash filmin dhe u rehatova per gjume, u ndal rryma disa sekonda---dhe po kjo me tmerroi ishte puthitje ne mes realitetit dhe fantazise se filmit.
    E kam ne pc kyt film por se dija se M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Unbreakale, Signs, The Village) qenka produktor dhe skenarist i Devil, kjo me shty ta shoh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 09-01-2011 më 12:47
    D'Oh!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Dinner for Shmucks- eh, sa harxhova kot 5 bucks me e pa ne demand. Nuk mu duk dhe aq funny.I want my money back!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •