Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 75
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Do shkruajne, do shkruajne mos ki merak, por po presin te marrin udhezime nga partia.
    doemos ... sepse ndryshe flaken si limone te shkaperdhyer, u dalin "çimkat", "ngrihen" ... fluturojne pagesat per kontributin pro-llom ...

i/e regjistruar Maska e njemik
    Anëtarësuar
    31-01-2006
    Postime
    403
    un nuk i kuptoj moderatoret se si lejojne botimin e gjerave te tilla ne forum. me duket se na e koruptuan komunistet edhe te vetmin forum demokrat qe kishim. per mua gjera te tila nuk duhen lejuar fare te shfaqen sepse populli i thjeshte dhe injorant mund te krijoj nje mendim te gabuar per kryeministrin Sali Berisha dhe kjo nuk eshte hic e drejte

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-10-2010
    Postime
    210
    ore ti i fundit je njeriu me funny ne kte forum...ne njeren ane thua te mos lejohen shkrime te tilla ne ket forum ne anen tjeter thua qe ky esht forum demokratik.. ne demokraci fjala e lir esht ne themel te 1 shteti dhe po qe se e quan ket forum komunist forum demokratik ateher nuk ka kuptim te thuash qe te mos lejohen shkrime te lira ... e kam then te gjith ju qe mbeshtesni ket qeverin keni problem te ndani demokracin nga komunizmi dhe 1 gje tjater o milet sistemi komunist ne Shqiperi iku ne vitet 90 ne se e mbani mend dhe nuk do te kthehet me deri sa te falimentoj sistemi kapitalist.jane fuqit e medha ata qe vendosen perfundimin e sistemit komunist ne Europ dhe po ata do vendosin nese do kthehet prap dhe kur,prandaj o kunguj te mjer boll me me fjalen komunizem.e di se ju mungon kjo fjal po i vetmi komunist i mbetur ne Shqiperi esht saliu dhe i shkreti po lufton me te gjitha forcat te mbijetoj ne 1 Europ demokratike ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    lene mer brarin se ka hallin e ejllit smerret me kete teme
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-10-2010
    Postime
    210
    ps se harrova te them se me vjen ndot te kem ne drejtim te popullit tim 1 budall..me te vertet nuk esht i denj as per msus fillorja...bo booooo booooooooooooooooooo

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga njemik Lexo Postimin
    un nuk i kuptoj moderatoret se si lejojne botimin e gjerave te tilla ne forum. me duket se na e koruptuan komunistet edhe te vetmin forum demokrat qe kishim. per mua gjera te tila nuk duhen lejuar fare te shfaqen sepse populli i thjeshte dhe injorant mund te krijoj nje mendim te gabuar per kryeministrin Sali Berisha dhe kjo nuk eshte hic e drejte
    Këtë temë e kam hapur mu për t'u munduar që të lartësoj pak përqindjen e vetëdijshmërisë tek ju. Pra është i njejti njëri i cili flet edhe në 2004 edhe në 2010, i njëjti person, i njëjti politikan, e njejta ngjyrë etj., por në dy versione të ndryshme, por edhe pse ato janë të ndryshme ti dhe relikta të tjera si ty i besojnë të dyja versioneve dhe nuk ndalen të mendojnë më tepër, sepse po të mendonit më tepër atëherë nuk do ndaleshit me kaq por do shikonit dhe dhjetra/qindra gafe të tjera të Sali Berishës, mijëra arsye pse Sali Berisha mos të jetë më në krye etj., dhe mu kjo temë ka nevojë të jetë këtu.

__
    Ajo çfarë s'më pëlqej është pse nuk është hapur më parë kjo temë rreth këtij problemi.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Këtë temë e kam hapur mu për t'u munduar që të lartësoj pak përqindjen e vetëdijshmërisë tek ju. Pra është i njejti njëri i cili flet edhe në 2004 edhe në 2010, i njëjti person, i njëjti politikan, e njejta ngjyrë etj., por në dy versione të ndryshme, por edhe pse ato janë të ndryshme ti dhe relikta të tjera si ty i besojnë të dyja versioneve dhe nuk ndalen të mendojnë më tepër, sepse po të mendonit më tepër atëherë nuk do ndaleshit me kaq por do shikonit dhe dhjetra/qindra gafe të tjera të Sali Berishës, mijëra arsye pse Sali Berisha mos të jetë më në krye etj., dhe mu kjo temë ka nevojë të jetë këtu.

__
    Ajo çfarë s'më pëlqej është pse nuk është hapur më parë kjo temë rreth këtij problemi.
    Po pse ore Ilmgap nga fiksi do rrezohet qeveria ? Po pse horlliqet e fiksit e nxjerrin Berishen djall dhe Ramen engjell ? Po pse shikoni nje media e majte dhe na nxirrni konkluzione partiake ?

Berisha nuk rrezohet as me fiksi as, me top channel dhe as me ket opozite se vetem emrin e ka te tille ,se opozite nuk eshte .. Qeveria e rrezon vetem populli , mua me rezulton qe eshte qeveria me e votuar . Ky eshte argumenti me i forte . Ka njeri te ma hedhe ket argument , jo argumeta fiksi apo sajmira po argumenta te vertete te forte si shkemb qe e shtypin argumentin tjeter..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 12-12-2010 më 16:16
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Helikranon
    Anëtarësuar
    14-11-2010
    Postime
    359
    Noellag=galleoN, a thua se eshte e njejta gje ?

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Kush eshte ky Galleon ? Je jasht teme Merru me argumentin
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    noellag a i ka thene brarisha ato fjale apo eshte montim
    ti si demokrat i sinqerte na trego te lutem
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •