E vertata esht ajo qe ti edin ,si per shembull,ne shtetet perindimore e hajn edhe mishin e nenes por me endje e hajnemishin e vajzave te veta ,ops ta spjegoj sexi te ashper qe baballaret bejn me vajzate e veta(mish i ri) dhe krijojn mish edheme te ri,po po ,bejn sexi shum te nxete me bijat e veta qe vet i rrisin dhe vet ....ti po e din aa? eti pyeti gazetaret apo popat ose kardinalet lol,mandej eja dhe kruaju me dijetaret,se ti je mesua me u kru me pedofila inderuari jarigas.![]()
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
E vertata problem eshte kjo puna e VERTATES.
O dijetar , sa ore dije i ki he burr![]()
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
Me duket se nje pune te mire po e bejme ketu ne forum, duke i mesuar shqipen shqiptareve te turqezuar.Eshte ineresante si kuptohen me njeri-tjetrin, se per te shkruar ketu eshte me e thjeshte , pasi ke kohe per tu korigjuar dhe per te gjete nje fjale qe se di.Kur kam takuar kosovare te Prishtines nuk kam pare ndonje problem me gjuhen, por keto tonet duhet te jene nga fshatrat dhe per kete jane dhe kaq te lidhur me islamin.Atje ku hyn civilizimi i thone mirupafshim islamit.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Prishtina eshte shume e zhvilluar shoku, si nga jasht(pamja) ashtut edhe nga mbrenda(populli).Prishtina gjithashtut ka jeten e nates shume te zhvilluar , clubet,alkohol,femra te bukura , qjef etj... Para disa muajve keshtut dic, komuna dha njefare urdheri per mbylljen e gjitha Clubeve ne oren 12, e di qfare ndodhi ne Prishtine? e gjithe Prishtina u gjind mbas 12-tve ato dit ne sheshin Nena Tereze duke vazhduar festen aty deri ne oret e mengjesit.Me te vertet ishte mrekulli, Prishtinalit jane pa dyshim Europjanet e Ri.
Po ka edhe ca neper gjamia 2-3 vet., dhe per Bajram e ksi festa mblidhen pleqt per tu falur,me se shumti vin nga rrethina.
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
puff zoti na lasht mend ne kok e te mos bejm kesi lloj marezirash nuk kam degjuar se eshte e lejuar nje gje e tille eshte e turpshme..................
BARCA IS DIE BESSTE!!!
supermeni dhe batmani jane heronj per femijet ndersa hoxha dhe prifti per te rriturit.
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Besom qe pershkrim me te sakte nuk kam pare.
¨
Kure hapa kete teme e bera per qellim qe ta shoh mendimin e muslimaneve te devotshem per kete.
Kjo lejohet sipas Kuranit, dhe se hoxha kishte kerkuar qe shqiptaret te braktisin tradinen e vet dhe te perqafojne ate te arabeve.
Mos harroni se para nje viti ne Angli dy vellezer shqiptar kishin martuar femijet me te njeritjetrit. Kete e kishin bere pas takimeve te shumta me njerez te vendeve arabe dhe nje hoxhe i cili i kishte bindur se ashtu duhej te vepronin.
http://www.webshqip.com/new/angli-ve...e-femijet.html
Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 12-12-2010 më 12:34
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Ty as era qytetare nuk te vije ,jeten ti e sheh ne menyren ma te eret te epshit tende,ty te pelqen jeta e shfrenume seksuale e nates ku rrine me se shumti ata qe mirren me tregtin e qenjeve njerzore prostyticionit ,ty te pelqen zenja e nje vashe te mitur 15 op 16 vjeqe ,ti aspak nuk je qytetare i prishtines ,ti asnje here mos endro te behesh pjes e qyteterimit te prishtines ,arsyeja esht se ti je large intelektualitetit te nje qytetarit te prishtines ,por pa medyshje je je rit me endren se nje dit kur te ngritesh prej gjumit njerzite do te te quajn qytetare (katunare)sepse ti je me intelektualitet large nje femiu qe eshte rritur ne prishtin ,ne prishtin gjamijat jan te mbushur me njerz te dijes dhe besimit ,natyrisht me hoxhallare qe kan me ta la kufomen lol.![]()
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Krijoni Kontakt