Close
Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 173
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Muhamer Lexo Postimin
    Po per FRITZIN gjete ndonje thenje biblike ku lejohet matresa me vajzat dhe mundesisht sa ma shume femije tu lindish aq me me mire, apo akoma ske gjete ,po per pedofiline kishtare ?

Pse kujton se ate qe ndodhi me Fritz , perkrahet ,admirohet ?
    Mendon se pedofilit , ne pergjithesi aprovohen ?

Per sa i perket temes, jane turqit dhe arbat qe i praktikoin, por jo shqiptaret .
    Jo hoxha ta thote , por ne allahu vet te ulet ne toke , nuk aprovohen keto lloje martesa me kushurinjt, ata jane si me i pasur moter dhe vella PIKE
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Ok gezohem qe jeton jashte Tetoves -

Sa i perket marteses andej nga Tetova te gjakut dhe te qumshtit, nuk ka te beje asgje me traditen,ajo puna 7apo 8 brezave eshte hadith i Muhamedit a.s. dhe kete nuk e ke ndegjuar nga pleqte por nga hoxha ,sepse akoma martesat kur behen andej nga Tetova me pare pyetet hoxha ,kerkojne sqarime nga ai dhe nese nuk kane lidhje gjaku dhe qumeshti lejohet martesa.
    Dhe ne fund nje pyetje
    Allahile?, po si ka mundesi krejt bota arabe martohen me brezin e trete? poashtu kjo tradite eshte edhe disa rajone te turqise?

Tradita e mos marteses/perzierjes deri brezin e shtate eshte tipike shqiptare qe burimin e ka nga Kodi i Leke Dukagjinit por cfare te them ty qe nuk ke asnje njohuri per etnokulturen shqiptare.

Pastaj vete Muhamedi si ka mundesi qe e martoj qiken e halles?....e shef se cfare kontraditke qesharake bjeni as per fene tuaj, as per profetin tuaj nuk dini gje e as per vendin ku jetoni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 05-12-2010 më 06:46

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    A nuk ështëe veretë se Muha u martua me Zejnepin - vajzë halle, vajza e halles, pra Zejnepi Muhamedin e kishte djalë daje. MUhamedi fillimisht e martoj atë me djalin e adaptuar dhe pastaj pasi qe ajo ishte e bukur dhe kishte edhe pasuri, ai e ndau nga djali dhe e muar per grua te vetem. Nëse nuk eshte e vertetë më thuaj.
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Sahih Bukhari
    Volumi 7, Libri 62, Numër 64
    "…që profeti u martua me të kur ajo ishte gjashtë vjeç, dhe konsumoi martesën kur ajo ishte 9 vjeç, dhe ajo qëndroi me të për nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Krejt cka keni thene eshte nje mendim i vjeter komunist , kjo dtth se nuk keni asnje njohuri per Islamin dhe vetem e citoni ate qe ka thene komunizmi me pare, qe kjo pune ne islam ka mare fund kjo me eshte e ditur qe moti ,por ja qe sherbeheni me akuza te huaja dhe qe nuk dini asgje kete e vertetoni vetem me dy shkrime qe i shkruani dhe qe sjellni disa hadithe dhe ajete te pergjysmuara dhe pa komente te dijetareve.
    Si e para keni inat ndaj Islamit dhe si e dyta jeni injorante ,kete e keni deshmuar cdo here . .

Fishtan ,sa me shume qe flet per kanune dhe tradita aq me shume ma mbushen mendjen per idiotsine dhe injorancen qe ke, e di pse ? sepse cdo dite kam dialog me njerez te tipit tend dhe eshte intresant se keta lloj njerezish jane shuume te izoluar ne shoqeri, komenti i pare per ta eshte LERE SE ESHTE I SEMURE nuk dyshoj qe edhe ju beni pjese ne kete grup

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Jo ske faj ti, kane faj ata robet e tu qe te kane blere internetin si deshtak qe je...e veq shkon duke i thellu injorancen perveq qe ne Xhami tani edhe ne forume talibane...hajt MUHAmer se emri tregon vet se cfare fundrrine e pacipe je, nuk din tjeter veq se Hoxha dhe Kurani kete jete.

Pyetjen e thjeshte e pate nqs paska thene Muhamedi qe nuk duhet perzihet deri 7 breza atehere pse ai vet nuk e ka permbajt kete rregull ashtu sikur e gjithe popullata harape e deri me sot?...o Muhamerrr zeza per mend e tua te mjera.

Dhe pse te duket turp te flitet per kanune dhe tradita shqiptare?, por a ka ma turp se ti qe je teresisht i manipuluar nga kultura e prapambetur harape e para 1400 viteve?..ik mor muhaderrr boni ritet e zbythjes se veq per qetu ke mbetur si deshtak qe je,
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 05-12-2010 më 10:43

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Fustan, si duket paske shume njohuri siperfaqsore ,prandaj edhe je kaq injorant, ka kohe qe njerezit e rangut tuaj i injoroj dhe nuk bisedoj ,sepse nuk ia vlen.
    Vetem ne dy reshtat qe i shkruan ti dhe te tjeret shihet se sa keni njohuri, kete e kam thene cdo here.
    Cdo here flet dhe flisni per gjera qe keni ndegjuar e asnjehere per gjera qe keni mesuar dhe studjuar,njeri thote kam ndegjuar kete ,tjetri ka ndegjuar ate , e asnjehere nuk diskutoni ne thelb te temes,kur sillen shkrime te gjata me ajete dhe hadithe ,juve i shterboni dhe i komentoni si ju vjen mire,ky eshte nje problem per ju dhe jo per neve, mund te thuani cfar te doni ,mund te mendoni cfar te doni, mund mos i pranoni asnjehere ate qe e themi ne,por ju keni nje ves aq te keq dhe te poshter dhe te pa pare , qe cdo here mundoheni ti tallni te tjeret dhe ti ofendoni, kjo me ben te mendoj se jeni njerez qe nuk keni pase kush te ju edukoje, prandaj edhe flisni keshtu.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Ok gezohem qe jeton jashte Tetoves -

Sa i perket marteses andej nga Tetova te gjakut dhe te qumshtit, nuk ka te beje asgje me traditen,ajo puna 7apo 8 brezave eshte hadith i Muhamedit a.s. dhe kete nuk e ke ndegjuar nga pleqte por nga hoxha ,sepse akoma martesat kur behen andej nga Tetova me pare pyetet hoxha ,kerkojne sqarime nga ai dhe nese nuk kane lidhje gjaku dhe qumeshti lejohet martesa.
    Dhe ne fund nje pyetje

cila eshte afersia e gjakut sipas jush?, si konsiderohet afersi gjaku ne islam ??

ka kush me sqaron kete ??
    Zoteri i nderuare , per fate te mire une nuk ndegjoje hoxhe apo prifte. Ligjet ne kete shtete ku une jetoje, jane ligje ,institucione qe te mbrojne nga xhehnemi .

Aktualishte hoxhallaret nuk jane misionare per shperndarjen e religjionit , pore jane profesioniste dhe jetojne nga ligjeratat e tyre . Ku e sheh aktualishte ndryshimin e nje udheheqesi partiak dhe nje hoxhe ?? S'imbas mendimit time jane te barabarte Ndalja rrogen hoxhes dhe e shofim se sa human jane ata .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Zoteri i nderuare , per fate te mire une nuk ndegjoje hoxhe apo prifte. Ligjet ne kete shtete ku une jetoje, jane ligje ,institucione qe te mbrojne nga xhehnemi .

Aktualishte hoxhallaret nuk jane misionare per shperndarjen e religjionit , pore jane profesioniste dhe jetojne nga ligjeratat e tyre . Ku e sheh aktualishte ndryshimin e nje udheheqesi partiak dhe nje hoxhe ?? S'imbas mendimit time jane te barabarte Ndalja rrogen hoxhes dhe e shofim se sa human jane ata .
    Ok ,gezohem qe nuk ndegjon as hoxhen e as priftin , por ai ligj qe ta lejon prostitucionin ,kamaten ,alkoolin,drogen nuk te mbron nga xhehnemi ,por te ras sa me thelle ne xhehenem

Me trego ti mua shoku tetovar cili njeri punon pa para ?edhe ai humaniteti evropjan ka prapavija , zvoglimi i taksave ndaj shtetit,te lutem mos manipulo me humanitetit, ti atje tek arushat e bardha me siguri punon si humanitar apo ke ndonje profesion?? cdo kush ka profesion,por profesionet dallojne , cdo kush jeton nga dicka ,por ne kete rast une nuk mbroj hoxhen e as dikend tjeter, ne ketu diskutojme per nje teme qe sejcili i fut hundet aty ku se ka vendin ,vetem pse ka ndegjuar haxhi baben te kete thene nja dy fjale dhe dikush thiret ne ato fjale se ka thene ky e ai,dhe e perziejne fene me traditen dhe e bejne bozen limonade.

Ndryshimi i nje hoxhe nga nje partiak eshte shume i madh sepse partiaket cdo here flasin dhe genjejne e asnjehere nuk punojne , dhe kur ju besohet dicka ata cdo here tradhtojne , ndersa hoxhollaret jane vetem ligjerues dhe njerez profesioniste per te sqaruar fene .

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Ok ,gezohem qe nuk ndegjon as hoxhen e as priftin , por ai ligj qe ta lejon prostitucionin ,kamaten ,alkoolin,drogen nuk te mbron nga xhehnemi ,por te ras sa me thelle ne xhehenem

Me trego ti mua shoku tetovar cili njeri punon pa para ?edhe ai humaniteti evropjan ka prapavija , zvoglimi i taksave ndaj shtetit,te lutem mos manipulo me humanitetit, ti atje tek arushat e bardha me siguri punon si humanitar apo ke ndonje profesion?? cdo kush ka profesion,por profesionet dallojne , cdo kush jeton nga dicka ,por ne kete rast une nuk mbroj hoxhen e as dikend tjeter, ne ketu diskutojme per nje teme qe sejcili i fut hundet aty ku se ka vendin ,vetem pse ka ndegjuar haxhi baben te kete thene nja dy fjale dhe dikush thiret ne ato fjale se ka thene ky e ai,dhe e perziejne fene me traditen dhe e bejne bozen limonade.

Ndryshimi i nje hoxhe nga nje partiak eshte shume i madh sepse partiaket cdo here flasin dhe genjejne e asnjehere nuk punojne , dhe kur ju besohet dicka ata cdo here tradhtojne , ndersa hoxhollaret jane vetem ligjerues dhe njerez profesioniste per te sqaruar fene .

Nuk jame duke biseduare me ju per te ju ndryshuare mendjen dhe mendimin e juaj . Postimet e juaja bejne shume dallime ndermejt anetareve dhe shqipetareve qe marrin pjese ne debate . Ne shume raste ju shpreheni JU . Ne anen tjeter per biseduesit drejtoheni mos i shtyni hundet aty ku se keni vendin.

Prostitucioni :

Nuk e dije se nga cila krahine shqipetare vini ju , pore s'a per prostitucion ne vitet 1995 deri ne vitet 1999 Tetova, dhe Gostivari, ishin vendet me te pershtatshme per prostitucion. Behet pyetje ?? Kush ishin ata te cilet e organizonin kete prostitucion ,dhe ajo qe eshte me me rendesi kush ishin klientet e prostitucionit . Ne shume raste bile vendet publike te prostitucionit ishin te ndertuara bile bile shume afer xhamiave . Kete prostitucion nuk e organizuane evropianet pore vendasit me kapuca prej tentenje (me terllika )

Bene nje hulumtim dhe do te ballafaqohesh me realitetin

Kamata

Keni ndegjuare ju ndonje here per parane me fajde ?? Kush e praktikon me se shumti kete fenomen ?? Ne shume vende muslimane njerezit jane te ngulfatur nga parate me fajde . S'a shqipetare muslimane jane duke u vrare me njeri tjetrin per shkake te parase me fajde .

S'a vrasje kane ndodhur vetem per shkake te kamatave me fajde ndermjet popullates

Alkooli

Ne shume vende te BE evropiane kjo dukuri e alkoolit eshte e ndaluare me ligje . Pervec alkoolit ne BE , eshte e ndaluare edhe duhani rreptesishte ne vendet publike.

Droga Nje fjale popullore thote C'ka te bejshe ,do te bejne dhe nje do t'a shtojne . Beni nje analize dhe vjene deri te realiteti se s'a muslimane aktualishte jane ne burgje te BE ,per shkake te kontrabandimit me droge . Ajo qe eshte me e keqja, keto njeres konrabandues , bile bile kane shume respekt ne popull sepse jane te pasur .

Muhamer . Mbajeni mende se Zoti, per vec besimit ne nje Zote ,kerkon edhe rregulla per njerezimin ligjin e drejte

Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •