te qut katunaret.. gjej shesh bej pershesh.. dhe pastaj.. kerkojn cdemtim..
http://www.balkanweb.com/videoAlbum/..._id_video=8015
te qut katunaret.. gjej shesh bej pershesh.. dhe pastaj.. kerkojn cdemtim..
http://www.balkanweb.com/videoAlbum/..._id_video=8015
Hengren dhite fidanet e pyllit dhe s'lane peme ne kembe ! Kush e ka fajin ?
-Dhite - pergjigjet i pari .
-Bariu - pergjigjet i dyti .
-Roja i pyllit - pergjigjet i treti .
Kush e ka fajin Braro ? Une mendoj se e kane dhite !
Megjithese ka qene nje kohe kur dhive nuk ua "mbante" te prishnin pyllin , sepse nuk ia mbante bariut , sepse nuk e linte roja e pyllit !
Keshtu qe ka mundesi te mos ta kene te gjithe fajin dhite !![]()
Problemi i ketyre familjeve ka nje zgjidhje.Ate shk..dhaten qe ka vrare e i ka futur ne gjak duhet t'i dorezojne vrasesin familjes se demtuar dhe te shpetojne.Nqse nuk e bejne le ta vuajne e mire t'ju behet.Mund teb thote dikush se te tjeret nuk kane faj.Po kane ata ti detyrojne pjestaret e familjes se vrasesit t'ju tregoje se ku ndodhet personi qe po ju shkakton aq vuajktje te pafajshmeve.Ndryshe mire t'ju behet!Kapelja te vihet ashtu sic e ke koken.
If friends were flowers,I'd pick you!E]
E kujt i hyne ne pune kjo vizite ne keto momente?Cfare do te fitojne shkodranet me restin e vizites se atij zoterise.Keto jane shashka per te trullosur budallenjte,te cilat i leshojne mediat prane qeverise.
If friends were flowers,I'd pick you!E]
S'ka qeveri te forte ne asnje vend te botes ! Ta dish ti , se po t'i doje bitha njerezve , ama po t'i doje me te vertet , ia ngrene kembet cdo qeverie ne bote brenda 24 secondave !
Po ti ke te drejte , kur nuk e di se cfare eshte pushteti dhe si fitohet , si mbahet dhe si administrohet ai !
Si duket gjerat te kane ardhur dhurate ne jete , sic i dhane pushtetin Sales me shoke ! Megjitheate ketij Sales diç i kane mesuar per pushtetin ! Ate qe nuk arriten t'ia mesojne, ose ky gomari s'deshte ta mesonte , ia mesoi '97 -ta .
Cdo force ne kete bote , prodhon kunderforcen e vet ! Po ti sic duket , megjithese mban emrin "mesues" , nuk paske lexuar as fiziken e klases se peste !
Jo cdo permbytje vjen per keq.
Per disa vertetoi heroizmin skenderbejan te qeverise dhe kryeministrit (qe iu befshim kurban!)
Psh me ne fund Topallica pati shansin qe te "Falemners qiverise dhe Sali Bërishes". Lum si ata te permbyturit qe u vajti per vizite Sala, Edi dhe nje tufe deputetesh.
Per disa te tjere vertetoi vjedhjen e votave. Sepse edhe pa kanalizime nuk ka permbytje po te hapen kutite.
Gjithashtu u vertetoi disa te tjereve qe "Lum si ne per qeverine qe kemi, kur shtepine e ke ne koder".
Po kjo vertetoi edhe atdhedashurine dhe sakrificen e deputeteve qe do dhurojne rrogat. Kane vendosur qe nje muaj rresht te hane nga vjehrra.
(Moj e zeza grua/ c`e do burre zine/ kur ai fal rrogen / dhe ti mban shtepine).
Une nuk dua te besoj tek "hakmarrja e Zotit" dhe as tek shprehja "Populli meriton qeverine qe ka"...por perderisa vazhdojne te votohen saqe ne Gerdec fiton PD atehere ne i meritojme qeverite, permbytjet dhe gjithe te tjerat.
-
Kavir mos te te degjoj dhe 1 her te thuash se populli votoi ket qeveri...ok kam qen vet ne qenrat e votimin nga viti 92 deri ne 2000 dhe gjithmon jam ber shantazhe dhe votat i ka vjedh me i forti... populli Shqiptar 1 her votoi per Sali Be4ishen ne 92-shin dhe e pan se ai me shok nuk kan asgje ti ofrojn ktij populli..ne te gjitha zgjedhjet pas 92 gangsterve u jan dhen para dhe me shantazhe.rrahje,genjeshtra kan grabit voten e popullit.ashtu sic ndodhi ne zgjedhjet e kaluara...nuk ka vot te lir ne Shqiperi...asht me keq se ne koh te Enverit ..ata qe kan frik votojn per Salin,ata qe marrin para votojn per Salin,te ndershmit nuk votojn fare,ata qe kan pak krenari dhe mundohen ti japin denimin e meritu ktij sistemi votojn per PS.. kjo esht e verteta or trima...kurren e kurres populli Shqiptar genjehet 2 her...
Populli nuk e votoi, votat u moren ndryshe. Po tani jam kurioze, ne zgjedhjet e ardhshme... do mundohet t'i manipuloj prape votat Sala? Leqe se besoj se do hedhi kandidaturen perseri. Ca flas dhe une?!
Kavir, sa bukur rimon ti, te kam zili![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
pak kulture mbi Historine e Bunes dhe Drinit .....
Krijoni Kontakt