po per 50 vjet nuk lane me dru pa prere e shkure ,,duke hapur toka te reja,,te shkoje ne tropoje a ne veri te dukej vetje se je ne myzeqe,, po erozionin nuk e parashikuan,,,
E di qe jam, e kuptova kete duke folur me B.Jack por serisht s'me rriheshe pa shkruajtur mendimet qe kam. Ju po thoni qe realiteti i politikes Shqiptare nuk funksionon atehere ju dhashe realitetin e politikes ne US, i cili per mendimin tim funksion mire sepse dua qe mos-funksionimi te ndryshoj.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 08-12-2010 më 16:07
Hahaha ca perrllash me mret
Na paska myt Maqedonia.
Ma kollaj do besoja qe e ka myt Missisippi pre amerike se ai ka shume uje.
Albania Uber Alles
Urrejtja ime per demokracine? Ah c'ja fute Kot o 2043.
Votat u manipuluan. Tani pak rendesi ka, iku ajo pune (cfaredo te them une, ste mbushet mendja ty, se i besoni verberisht). Pyetja ime ishte per mandatin tjeter? Ti si demokrat akoma vazhdon ta duash Saline ne krye? Mos me thuaj po, se do te akuzoj per te njejten gje qe me the dhe mua. Demokracia nuk eshte vetem SALA or taj, me vite , dekada te tera !!
Shqiperia prandaj nuk ecen para. Ne boten perendimore demokrate, nuk e shikon nje gje te tille. Prandaj, mos me trego "demokracine" atje. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Realitetin shqiptar te mjafton te shohesh vetem nje seance plenare dhe do e kuptosh qe jemi bota 3-te. Ndersa me Ameriken te lutem mos na krahaso se ofendon veten dhe gjithe amerikanet. Ktu ekziston ligji i t'fortit ,degjo nje video te reshat arbanes ne youtube dhe ta shpjegon shume mire mentalitetin e shqiptarit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Jackie : 08-12-2010 më 17:32
Against all odds..
PINK, ketu nuk eshte asgje perfekte.
As demokracia, as Sala , e as ne te tjeret.
Jemi te gjithe mekatare e fajtore per gjendjen ku ndodhemi.
Une nuk permenda gjekundi se dua qe Sala te jete perjetesisht ne krye te PD e te Shqiperise.
Vetem se kjo puna e kutive eshte loje e piset ne kuriz te miletit.
Dhe ma do mendja , si vajze e qut qe je, pavaresisht se cilit krah politik i ben tifo, e ke kuptuar se behet nga Edi ne menyre qe te mos leshoje kreun e PS, me qellim qe ne votimet e ardhshme te realizoje endren e tij te cmendur per te qeverisur kete cik shtet, i cili edhe pa idiotizmat e pritshme te tij eshte si mos me keq.
Mjere ne qe na zuri thuaj.
Do me kujtosh PINK, nese Edi vjen ne pushtet gjerat do vene shume me keq.
Ti mban mend Edin e para 1990, te cilin edhe une e kam simpatizuar.
Ky Edi i tanishem, pervec arogances ndaj cdo gjeje te ligjshme, asgje tjeter nuk ka te perbashket me Edin e dikurshem.![]()
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Kush e pa sot SALEN tu tregu barcaleta ne konference shtypi. Mjer ne edhe mjer ky popull n'dore t'kujt kemi ron.
O 2043 tre fatkeqsite e shqiperise jane enveri ,nano dhe berisha. Me keq se kaq ska ku shko.
Edi ka cka nuk mund t'jete kurre ne nivelin e sales. E kam thon dhe e them qe DUHET TE NGRIHET NJE GRUP HETIMOR PER TE ANALIZUAR GJENDJEN MENDORE TE KRYEMINISTRIT? Njerzit po vdesin ne veri nga permbytjet ky gjen kohe e na zgerdhihet e ben humor. Turp i madh.
Against all odds..
Krijoni Kontakt