Close
Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 157
    'Debat' privat.

ps une me daten 1. e citoj jarigas, ktu te kjo teme, ky sban za, pas 2-3 dite me shkrun kto mesazhet private poshte qe kam postu, edhe ne fund thote> ''po nuk ta mbajti me shkrujt qepe mos flit''..... hahahha
    Ky harron se une vecse e kisha shkru npublik e ate qe kam mendu, e ky me lodhke ne privat tu pyt cka e qysh kam dashte me thane.

ps e me ne fund me daten 6. ju paska kujtu qe ktu duhet te pergjigjet e jo te pytet njeri ne privat, cka deshte me thane bre!

mp
    jarigas tjeta aziatik Po te jesh i zoti te me tregosh se pse shkruaj kot, bujrum, ta shohim pakez kapacitetin tend!!!
    Adna: tjeta italianNdersa kapacitetit tend mduhet ti them qe ADNA eshte emer femror, une jam femer, prandaj mos mu drejto me ''i zoti'' se sjam mashkull.

Edhe te kam citu tek tema 'humor fetar', mundesh me pa.

tung
    jarigasE pashe zonjushe dhe te them te drejten, nuk gjeta ndonje gabim!!
    Prandaj, nese edhe femrat islamike kane kapacitet, ketu jam, po pres ndonje komentim racional!!!
    AdnaJo, 'nese edhe femrat islamike kane kapacitet', por pa nese, hiqe ate fjale se e natyrshme qe kane kapacitet, cka po te dukemi ne ty?

E tash nese te kam dhene reputacion dhe e ki fjalen per komentin qe te kam len atz, ma co linkun dhe nr e postimit, pastaj ta kamentoj cka e pse kam thene.

E nese e ki fjalen per citimin qe te kam bo tek tema 'humor fetar' aty skam cka te komentoj, shume i thjesht edhe ai shkrim, vec nese nuk e ke kuptu ta perserise kam thene qe: ke qesh kot, shkaku se nuk kishte asgje per te qesh tek postimi i ximi-abedinit, te cilin ti e ke citu.

Tung!
    jarigas Islamiket ndoshta edhe "kamentojne" apo si me i thane turqisht nuk e di, por nese ty te mungon sensi i humorit dhe nuk gjen asgje per te qeshur ne gomarlleqet e nje personi, vetem sepse eshte islamik si ti, nuk ke perse te japesh reputacion!!!
    Perndryshe "komentoje" edhe vete me kapacitetin tend, (gjithmone nese ke nje te tille) dhe beje haptas, po ne ate teme ku une kam postuar pa frike se tallen me shkrimet e mija!! Pastaj, po s'ta mbajti me shkrujt, ma mire qepe e mos flit!!
    reputacioni, o privat edhe duhet nje koment aty per me mujt me dhane rep. edhe ne publik te kam shkrujt, po kapacitetit tend nuk ia rroke, une kisha 1 jave qe tkisha shkru n\publik, ti e shihje postimin edhe kqyr apet cka shkrun kto me kalter siper qe ti bana, se kinse spo ma mban me shkru, vallah cirkuz ishe

ps ne privat nuk deshta te te pergjigjem, tu pergjigja ktu per humor, edhe me shume per faktin se thash mos po menon qe mke tut me kte mesazhin e fundit, mos harro im albanian muslim.

Tung.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Adna : 07-12-2010 mė 00:03
    Paqė

Adna... Je ber edhe ti si wikileaks . Ca na plasi neve se cfar shkruani ju ne privat..!

E rendesishme eshte ajo qe ju thoni ne publik dhe sa kapacitet keni te argumentoni
    Revolution 1848

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Ne privat mua me shahet familja e gjitha me radhe qdo dite nga majmujnet AZIATIKE haha, nuk ka vend per brengosje, majmunet qaq din qaq bejn
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Adna Lexo Postimin
    'Debat' privat.
    reputacioni, o privat edhe duhet nje koment aty per me mujt me dhane rep. edhe ne publik te kam shkrujt, po kapacitetit tend nuk ia rroke, une kisha 1 jave qe tkisha shkru n\publik, ti e shihje postimin edhe kqyr apet cka shkrun kto me kalter siper qe ti bana, se kinse spo ma mban me shkru, vallah cirkuz ishe

ps ne privat nuk deshta te te pergjigjem, tu pergjigja ktu per humor, edhe me shume per faktin se thash mos po menon qe mke tut me kte mesazhin e fundit, mos harro im albanian muslim.

Tung.
    Oj koq'ja e rrenacakes!!
    Un t'u pergjigja pasi ti me kishe dhene reputacion negativ me motivacionin se ty nuk te ben per te qeshur ajo qe mua me ben te qesh!!!! Nuk jepet reputacion per sensin e humorit tend qe eshte i ndryshem nga ai imi....pikerisht per kete, nuk iu pergjigja komentimit tend ne puboik, pasi une nuk mund te gjykoj sensin tend te humorit; eshte personal!!!
    E dyta, te quajta aziatike pasi ti mu drejtove me "italian"!!(ti ndodhesh ne Azi)
    E treta akoma nuk shoh ndonje "kamentim" tendin ketu, perveē llogjeve pa pike kuptimi!!

Une nuk e kisha fjalen tek frika fizike kur te cyta me shkrujt ne publik,zonjushe "albanian muslim", por e kisha fjalen tek mangesia e kapacitetit tend per te kuptuar sensin e shkrimeve te mia!!
    Bile nuk ke kapacitet sa te kuptosh shkrimet e Ximit, qe jane fare foshnjore......
    Jarigas

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Adna... Je ber edhe ti si wikileaks . Ca na plasi neve se cfar shkruani ju ne privat..!

E rendesishme eshte ajo qe ju thoni ne publik dhe sa kapacitet keni te argumentoni
    uaa po une kam menu qe ju plas juve ta dini : D

Nuk e lexon siper qe ai vazhdimisht me thote te shkruj ktu, (edhe pse ai ishte i pari qe shkroi ne privat) edhe me tha ose te shkruj ktu ose ta qepi

Kshtuqe ia bona njerit qejfin more i shkrova haptas. Pse cka po ju pengon juve?

Edhe tjetra kjo teme per budallalleqe eshte, teme koti, ktu juve ju ka mbet te kerkoni argumente???

Ikni ne tema tjera per argumente, mos bani humor pa kripe ktu.
    Paqė

te quajta aziatike pasi ti mu drejtove me "italian"!!(ti ndodhesh ne Azi)
    o rrenc, nese te tjeret i mashtron e rren, mos meno qe edhe mu, apo kujtesa jote eshte aq e dobet sa qe sje ne gjendje ta mbash mend qe te je i pari qe mu drejtove aziatike, pastaj ta ktheva italian. (ani se edhe ti ne itali ndodhesh :d)

shihe foton, e shihe datat kush i pari.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Paqė

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ...ahahahhha...ke harruar postimin e dates 5...ku eshte???!!
    Silli te gjitha postimet qe nga i pari......haxhije rrenacake......!!
    Jarigas

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Mos ja lejo vehtes te biesh aq poshte,sa qe te ofendosh nje femer!!te pakten per hiri te prijsit tend shpirteror Janullatos mos e bej nje gje te tille!!

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ti nime paske shume probleme.

nr 4, eshte para nr 5. e mesove kete gje? Shpresoj qe po.

vazhdojm (msimin : D)....

Me daten 4. ti ke shkru, e une me daten 6. ta kam kthy. dmth tash besoj e din qe data 4 eshte para dates 6.

shihe foton edhe niher rrenc.
    Paqė

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    Mos ja lejo vehtes te biesh aq poshte,sa qe te ofendosh nje femer!!te pakten per hiri te prijsit tend shpirteror Janullatos mos e bej nje gje te tille!!

Aman, Jargias mos e beje kete ne emer te Junallatos, beje ne emer te madhit Meshirberes Allav Ningja

Allavi dhe Mahmuti, aktivistet me te medhenj per drejtat e femrave
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •