'Debat' privat.
ps une me daten 1. e citoj jarigas, ktu te kjo teme, ky sban za, pas 2-3 dite me shkrun kto mesazhet private poshte qe kam postu, edhe ne fund thote> ''po nuk ta mbajti me shkrujt qepe mos flit''..... hahahha
Ky harron se une vecse e kisha shkru npublik e ate qe kam mendu, e ky me lodhke ne privat tu pyt cka e qysh kam dashte me thane.
ps e me ne fund me daten 6. ju paska kujtu qe ktu duhet te pergjigjet e jo te pytet njeri ne privat, cka deshte me thane bre!
mp
jarigas tjeta aziatik Po te jesh i zoti te me tregosh se pse shkruaj kot, bujrum, ta shohim pakez kapacitetin tend!!!
Adna: tjeta italianNdersa kapacitetit tend mduhet ti them qe ADNA eshte emer femror, une jam femer, prandaj mos mu drejto me ''i zoti'' se sjam mashkull.
Edhe te kam citu tek tema 'humor fetar', mundesh me pa.
tung
jarigasE pashe zonjushe dhe te them te drejten, nuk gjeta ndonje gabim!!
Prandaj, nese edhe femrat islamike kane kapacitet, ketu jam, po pres ndonje komentim racional!!!AdnaJo, 'nese edhe femrat islamike kane kapacitet', por pa nese, hiqe ate fjale se e natyrshme qe kane kapacitet, cka po te dukemi ne ty?
E tash nese te kam dhene reputacion dhe e ki fjalen per komentin qe te kam len atz, ma co linkun dhe nr e postimit, pastaj ta kamentoj cka e pse kam thene.
E nese e ki fjalen per citimin qe te kam bo tek tema 'humor fetar' aty skam cka te komentoj, shume i thjesht edhe ai shkrim, vec nese nuk e ke kuptu ta perserise kam thene qe: ke qesh kot, shkaku se nuk kishte asgje per te qesh tek postimi i ximi-abedinit, te cilin ti e ke citu.
Tung!reputacioni, o privat edhe duhet nje koment aty per me mujt me dhane rep. edhe ne publik te kam shkrujt, po kapacitetit tend nuk ia rroke, une kisha 1 jave qe tkisha shkru n\publik, ti e shihje postimin edhe kqyr apet cka shkrun kto me kalter siper qe ti bana, se kinse spo ma mban me shkru, vallah cirkuz ishejarigas Islamiket ndoshta edhe "kamentojne" apo si me i thane turqisht nuk e di, por nese ty te mungon sensi i humorit dhe nuk gjen asgje per te qeshur ne gomarlleqet e nje personi, vetem sepse eshte islamik si ti, nuk ke perse te japesh reputacion!!!
Perndryshe "komentoje" edhe vete me kapacitetin tend, (gjithmone nese ke nje te tille) dhe beje haptas, po ne ate teme ku une kam postuar pa frike se tallen me shkrimet e mija!! Pastaj, po s'ta mbajti me shkrujt, ma mire qepe e mos flit!!
ps ne privat nuk deshta te te pergjigjem, tu pergjigja ktu per humor, edhe me shume per faktin se thash mos po menon qe mke tut me kte mesazhin e fundit, mos harro im albanian muslim.
Tung.
Krijoni Kontakt