Close
Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 157
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Sa i pa turpshem qe qenke ti mer burr, ncncnc...

Shihet qart se kush manipulon.

Adna, nuk eshte edhe aq muslimane, por ti tash e ke nervozuar dhe eshte be nje muslimane e fort.
    Ehh po, flm ju te krishtereve-orthodhoxeve, duke u munduar te ofendoni dhe te ja ulni vleren Islamit e beni te kunderten.
    Si thua ti mysliman i forte: A eshte myslimane e forte ajo qe ben haxhin??!!
    Edhe, a na shpjegon pakez se ku ishte ofendimi im??!!!(vetem po te jesh mysliman i forte, ama)....
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Se pari une mendoj,qe tema eshte shum..palidhje dhe nje kosishte kjo tem,sherben si perqarje per shqiptaret jo si relakse.
    Pra hapsi i ksaje teme,e kete tem e ka hap me tendenca te rrezikshme,dhe une them qe kjo tem duhet mbyllur.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    ne respekt te te gjithe shqiptarve pamvarsisht perkatsive fetare,edhe une jam i mendimit qe kjo teme duhet te mbyllet,pasi me dashje antar te vecant te ketij forumi jane te perdispozuar qe te krijojne percarje mes shqiptarve!!!

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Hahahaha jo jo i nderuari, bytheperpjeCHt manipulimet mund ti marrin te vertata hashkalit por jo edhe ne

Keto gjera behen ne emrin e meshirebersit tend , qe per mua ky terrorberes krahasohet me ndonje Millosheviq.

Apo do keto te fundit AKCIONET E FUNDIT NGA VELLZERIT TU DHE ROBETE MESHIRBERESIT TEND?

Ja raca hashkalive sa MESHIREBERESE ESHTE e gezofsh
    Mafia Warz!
    Une ndryshe nga zoterrote, nuk kam nevoj qe te kerkoj ne google shkrime apo dokumentacione te fallsifikuara,dokumeta keto te cilat jane vetem Ireale,dizinformuese ose then ndryshe te pa verteta!!
    Besoj se cdo shqiptar i ndershem nuk ka nevoj te bej si shembull masakrat terrorin apo luftrat te drejta ose te padrejta qe jan bere ne lindjen e mesme,Azi apo afrike!!
    te shkosh aq large ne Azi apo Afrike,pastaj i bie qe te harrosh,diskriminimin,vuajtjet, turturat,diskriminimin,masakrimet,porllunimet dhe spastrimet qe Motrat dhe vellezerit tane shqiptar kan hequr ne kosove,si pasoje e geonocidit serbo-ortodoks milloshevician!!!

E nese ti MAFIA WARZ me shoket e tu, qellimisht i keni harruar masakrat serbe ndaj Shqiptarve ne kosove,une po sjelle vetem nje vidio qe te i rikujtoj vetem ty,e perserish vetem per ty pasi Shqiptaret e ndershem nuk i harrojn keto vuajtje!!

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 08-12-2010 mė 17:45

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Pikerisht ne ate foto, mungon postimi i dates 5 dha ai i dates 3, ēka tregon se e ke manipuluar ....haxhije rrenacake!!!
    Sidoqofte, gjithe keto lloqe, a provojne ndonje gje ne veēanti, perveē faktit se ti me dergove nje reputacion negativ, pasi sensi yt i humorit nuk perputhet me timin??!! E kujt i plasi pastaj....
    Apo u ofendove pse te quajta aziatike....
    Mos do te kerkosh tash edhe mesazhin e dates 0 ????

nuk mvjen cudi edhe nese e kerkon, se tu kane pshtjell krejt...

E di qe nese te them, ngjyra e shkronjave qe po shkruj eshte e zeze, do te thush jo e bardhe.

Ta kam sjell foton argument, ama ty spo marrshe vesh. Niher kerkon mesazhin e dates 5, kur ta tregoj une qe data 4 eshte para dates 5, ty te kujtohet qe eshte dasht me lyp mesazhin e dates 3. hahah ah bre qetu ske dit mire me pshtjell.

Nuk mundesh me mi shit mashtrimet, vec po pritoj edhe spo du ma gjate me hup kohe ktu, se hala ti kisha demantu mashtrimet e rrenat, ani pse duken te parendesishme e mashtrime te vogla, ama qashtu kam qejf mos mi lan njerzit me rrejt hic.

Mbetesh i pershendetur.
    Paqė

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    Mafia Warz!
    Une ndryshe nga zoterrote, nuk kam nevoj qe te kerkoj ne google shkrime apo dokumentacione te fallsifikuara,dokumeta keto te cilat jane vetem Ireale,dizinformuese ose then ndryshe te pa verteta!!
    Besoj se cdo shqiptar i ndershem nuk ka nevoj te bej si shembull masakrat terrorin apo luftrat te drejta ose te padrejta qe jan bere ne lindjen e mesme,Azi apo afrike!!
    te shkosh aq large ne Azi apo Afrike,pastaj i bie qe te harrosh,diskriminimin,vuajtjet, turturat,diskriminimin,masakrimet,porllunimet dhe spastrimet qe Motrat dhe vellezerit tane shqiptar kan hequr ne kosove,si pasoje e geonocidit serbo-ortodoks milloshevician!!!

E nese ti MAFIA WARZ me shoket e tu, qellimisht i keni harruar masakrat serbe ndaj Shqiptarve ne kosove,une po sjelle vetem nje vidio qe te i rikujtoj vetem ty,e perserish vetem per ty pasi Shqiptaret e ndershem nuk i harrojn keto vuajtje!!

http://www.youtube.com/watch?v=EHiobt0afwM
    Nuk do te thosh po nuk je shka duhet te jesh turk po nuk je turk duhet te jesh shka, keto krahasime beni vetem ju turko-shkavellat

UNE JAM 1000% SHQIPTAR DHE JA SHAJ MOTREN QDO KOPILI -SHKA-TURK--ARAB QE SHKEL NE TROJET TONA DHE MUNDOHET TE NA INPONOJ TRADITA TE FLLIQURA DHE QE MANIPULON ME KANUNIN TONE

KOPILAT DUHET ZHDUKUR NGA TROJET TONA, ATA NUK KAN GJAK SHQIPTARI

UNE NUK FALLCIFIKOJ ASGJE QDO GJE TE SOLLLA JAN TE VERTETA DHE NE PAQE DESHIRE TE SJELL NE QDO ORE KRIMET QE NDODHIN NE VENDET TE FLLIQURA ME TRADIT HASHKALIKE ;D

ATY JETA NJERIUT VLEN SA NJE QORAP. VAZHDO PERQAFO AT KULTURE TE SHPIFUR.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MafiaWarz : 08-12-2010 mė 21:55
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Se pari une mendoj,qe tema eshte shum..palidhje dhe nje kosishte kjo tem,sherben si perqarje per shqiptaret jo si relakse.
    Pra hapsi i ksaje teme,e kete tem e ka hap me tendenca te rrezikshme,dhe une them qe kjo tem duhet mbyllur.
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    ne respekt te te gjithe shqiptarve pamvarsisht perkatsive fetare,edhe une jam i mendimit qe kjo teme duhet te mbyllet,pasi me dashje antar te vecant te ketij forumi jane te perdispozuar qe te krijojne percarje mes shqiptarve!!!
    Teme me lidhje apo pa lidhje kete e vendos tjeter kush ne kete nenforum.

Tema humor fetare nga forumi , e ka arritur qellimin e vet dhe e ka tejkaluar. Nuk do na duhet te sjellim humorin tuaj nga nenforumet e juaja ketu, sepse ju vete na keni nderuar duke marre pjese ne kete teme dhe duke e pasuruar me humor fetar.

Ju ftojm ta pasuroni edhe me teje kete teme te dashur "fetar"
    Revolution 1848

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Adna Lexo Postimin
    Mos do te kerkosh tash edhe mesazhin e dates 0 ????

nuk mvjen cudi edhe nese e kerkon, se tu kane pshtjell krejt...

E di qe nese te them, ngjyra e shkronjave qe po shkruj eshte e zeze, do te thush jo e bardhe.

Ta kam sjell foton argument, ama ty spo marrshe vesh. Niher kerkon mesazhin e dates 5, kur ta tregoj une qe data 4 eshte para dates 5, ty te kujtohet qe eshte dasht me lyp mesazhin e dates 3. hahah ah bre qetu ske dit mire me pshtjell.

Nuk mundesh me mi shit mashtrimet, vec po pritoj edhe spo du ma gjate me hup kohe ktu, se hala ti kisha demantu mashtrimet e rrenat, ani pse duken te parendesishme e mashtrime te vogla, ama qashtu kam qejf mos mi lan njerzit me rrejt hic.

Mbetesh i pershendetur.
    Ku eshte mashtrimi??!!
    A eshte e vertet qe me shkrove edhe ne daten 3 dhe 5???
    Thuaj po ose jo dhe une te sjell provat e pastaj te shohim kush rren.....haxhije e nderuar!! S'te paska pri hiē haxhi....
    Jarigas

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119

UNE JAM 1000% SHQIPTAR DHE JA SHAJ MOTREN QDO KOPILI -SHKA-TURK--ARAB QE SHKEL NE TROJET TONA DHE MUNDOHET TE NA INPONOJ TRADITA TE FLLIQURA DHE QE MANIPULON ME KANUNIN TONE
    ne respekt te vetevehtes dhe te te gjithe shqiptarve
    jam i detyruar qe te i pergjigjem pjeserisht ketyre shprehjeve tuja banale!!!

Ti "DR MAFIAWARZ!po insiston te thuash qe na qenke 1000%shqiptar!!!ja e marrim te mirqene dhe nuk po ta mohon kush identitetin tend ok!!madje ti shkon deri atje sa shfryn mellefin tend duke share nga Motra cdo kopil-shka-turk e Arab,qe supuzon se mund te shkelin trojet shqiptare!!!deri ketu je brenda binarve madje cdo shqiptar i ndershem do sakrifikohej per vendin e tia!!!

Tani me lexo me kujdes!!!!!!!!!!!
    A ka mundesi te na thuash se me cfare fetyre ti zoterrote merr guximin te identifikosh te pakten mbi 80%te shqiptarve si KOPILA_SHKA_TURQ E ARAB....??!!
    se pastaj sipas kesaj shprehjes tende te felligjur ketu poshte.......!!shikoje!

keto krahasime beni vetem ju turko-shkavellat

UNE JAM 1000% SHQIPTAR DHE JA SHAJ MOTREN QDO KOPILI -SHKA-TURK--ARAB QE SHKEL NE TROJET TONA
    ti ne nje fare menyre po shan te gjithe shqiptaret nga motra,pasi po na quan si turko-shkavellat!!!!

Tani me kete rast une nuk do ja lejoj vehtes qe te shaje apo te ofendoj ty,pasi tradita,edukata as religjioni im fetar nuk me lejojne mua te perdore shprehje te tilla OK!!

prandaj dua te te kujtoj ty se cdo sharje apo ofendim qe ti ju ben shqiptarve,padyshim qe nje dite me te drejte do rikthehen si "thesar fyerjes"ne xhepat apo dosjet e arkivave tua familjare!!Ti e di se shqiptari nuk i rri kujt Borxh!!

CFARE NUK TE KA QEFI TY........MOS JA THUAJ TE TJERVE!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 09-12-2010 mė 08:52

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ku eshte mashtrimi??!!
    A eshte e vertet qe me shkrove edhe ne daten 3 dhe 5???
    Thuaj po ose jo dhe une te sjell provat e pastaj te shohim kush rren.....haxhije e nderuar!! S'te paska pri hiē haxhi....
    A kupton shqip ti rrenc Kurre nuk eshte e vertete, po te kishe prova deri tash i kishe sjelle.

Hic bre kurre so e vertete, bilion % jam e sigurt, ti ke shkru i pari me daten 4, une ta kam kthy me daten 6 KAQ.
    Me daten 3, 5 ska pas mesazhe.
    Po mos e tepro tash, se spo te ka hije hic, rrej per toke te pakten jo per qielli se kishe afer 40 vjet, turp ste vjen.

Mos tu ka bo shume ves kjo pune e datave, vec anderr nese ke pa mesazhe ne datane 3 dhe 5, se ndryshe HIC KURRE so e vertete edhe ti e din qe so e vertete ama te vjen inat me pranu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Adna : 09-12-2010 mė 10:25
    Paqė

Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •