Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 73
    Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    Hejjjjjjjjjjjjjjjjjj moreeeeeeeeeeeeeeee forumistaaaaaaa ku jenii more ju miqt e mij ??
    SI ju kaammm, ja tetovare, letren qe me the ta dergoja e kam derguar !!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ju dua shumee ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Hejjjjjjjjjjjjjjjjjj moreeeeeeeeeeeeeeee forumistaaaaaaa ku jenii more ju miqt e mij ??
    SI ju kaammm, ja tetovare, letren qe me the ta dergoja e kam derguar !!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ju dua shumee ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

bashe bukure zogu......(ku je ti ore,na ke munguar)
    he na thuaj te erdhi pergjigje nga leta...
    kalofsh mire zogu,dhe mos na humbe edhe nje here,eja e na cicero te pakten nje here...ok
    edhe une,ne te duam shuuum...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    bashe bukure zogu......(ku je ti ore,na ke munguar)
    he na thuaj te erdhi pergjigje nga leta...
    kalofsh mire zogu,dhe mos na humbe edhe nje here,eja e na cicero te pakten nje here...ok
    edhe une,ne te duam shuuum...

Ja ja itu jam edhe una, hehe duke ciceruar si zakonisht !!

Nga letra pres pergjige, por qe te me vije pergjigja nga letra eshte 1 ne perpjestim me 100000 !!!

Hehe, ta shoh, gjithcka mund te ndodhe !!

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    urroj zogu....
    ne jete ndodhe gjithc'ka edhe ajo qe s'ta mere mendja....
    c'do te mir.e...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    3,741
    PO, pooo ben vaki cdo gje, ama i madhi Zot ka dasht qe tani per tani te jete gjithcka ne rregull !!

Edhe per tyy ee !!

Do te doja ti shkruaja nje leter vellezerve te mi qe nuk i kam njohur po kan qene dhe jane akoma ne disa momente te jetes time prane meje.
    E di qe me shihni aty ku drita i jep kuptim krijimit dhe mabse nuk ndiheni krenar per disa gjera qe shihni qe une dhe vellezerit nuk i bejme ashtu si duhet por disa premtime i kam mbajtur dhe te tjerat do perpiqem ti mbaje.Shpresoj qe te takohemi aty ku ju jeni.

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Citim Postuar mė parė nga izabella Lexo Postimin
    Nje leter ose per qene me sakte fjalet qe kam dashur tia them babait tim....fjalet qe nuk arrita tia thoja dot.....dashurine qe nuk arrita tia shpreh ashtu sic duhej dhe ashtu sic e ndjeja....por mendoja se kisha kohe per tia thene...por jeta u tregua mizore dhe e largoi shume shpejt nga ne.....Babai im i dashur kam dashur dhe dua shume ti je gjithmone ne zemren time....dhe kane kaluar vite kurre nuk mundem te harroj asnje cast te kaluar me ty....asnje buzeqeshje tenden....asnje perkeledhje tenden....asnje keshille tenden....asgje nuk mundem te harroj babai im i shtrenjte....Dua te te them falemidnerit per gjithcka qe ke bere per ne dhe e di qe tani ti nuk me degjon por thelle ne shpirtin tim e ndjej qe ti me degjon...dua te te them dhe me fal nese te kam shqetesuar ndonjehere....
    Ah sa me mungon...sa do doja te te kisha prane....
    Me kete leter te pashkruar dua te them qe krenare qe jam vajza jote.....
    Te dua shume Babai im i shtrenjte.....
    Me preke Izabella...
    Sa inat kur keto letra te paderguara jane teper vone per t'u derguar. Me behet qejfi qe ka si ty qe shprehen ne kete menyre. Per mua eshte e veshtire. Dhe keshtu si une qenka me keq sepse duke e mbajtur perbrenda te merr malli dhe merzitesh me shume.
    Per mua sdo ishte nje leter e paderguar, por nje fotografi e nje bebi te vogel qe jam shume e sigurte qe do ta kenaqte babin tim, pasi ai eshte bere gjysh...

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar mė parė nga ♥ Ela ♥ Lexo Postimin
    Me preke Izabella...
    Sa inat kur keto letra te paderguara jane teper vone per t'u derguar. Me behet qejfi qe ka si ty qe shprehen ne kete menyre. Per mua eshte e veshtire. Dhe keshtu si une qenka me keq sepse duke e mbajtur perbrenda te merr malli dhe merzitesh me shume.
    Per mua sdo ishte nje leter e paderguar, por nje fotografi e nje bebi te vogel qe jam shume e sigurte qe do ta kenaqte babin tim, pasi ai eshte bere gjysh...
    Eh Ela dhe mua me eshte dashur shume kohe qe te arrija te "shkruaja" nje leter babit...ne fillim dhe une e kam mbajtur shume perbrenda dhe e di qe vuan shume ashtu....kane kaluar gati 10 vjet por dhimbja eshte gjithmone si ne ditet e para....dhe me vjen vertet keq qe ate "LETER" nuk ja dhashe sa ishte gjalle....
    Eh foto dhe une do doja tia tregoja fotot e vajzave te mia te cilat ai nuk arriti ti shikonte...sa do doja ta shikonte vajzen e madhe kur flet per te qe edhe pse nuk e ka pare me pyet mua mami po ca kishte gjyshi?Ca pati zemra e atij?Ku eshte ai tani?Do doja qe ai te ishte aty per ti thene une skam asgje une jam ketu......sa mire do ishte
    Po kur me kerkon te shohi fotot e tij......

Kjo eshte jete zemer ndonjeher e pameshirshme...
    na hedh,na pret...si te doje ajo vete
    Non mollare mai !!!!

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

nje leter e pa derguar...

para 5 viteve e shkrova kete leter,ateher kur me vdiq babai,ishte per vellan tim qe ateher kishte 7 vite...
    akoma e mbaj kete leter,por tani me i kam shtuar edhe disa rreshta...
    per ti treguar se tani me qe edhe nenen nuk e kemi,dua tia tregoj neper mjet kesaj letre dhimbjen time qe ndjej se sa here ate e shohe,sa here e perqafoj dhe kujdesem per te...
    e shkrova kete leter,por tani s'mund te ia jap sepse akoma eshte i vogel,nuk mundet te kuptoj...

aty i sqaroj c'do gje,qe nga dita qe u linde,dhe me vjen teper cudi se si foshnje une u kujdeseja per te,pastaj perseri une,e tani perseri une...
    valle zoti e kishte shkruar,qe ai te adaptohet me mua,valle Zoti e kishte shruar qe une te kujdeseja per te qe ne vegjeli qe tani mos t'i vije keq...

Kur do te rritet do i'a jap,qofshim gjalle e shendosh...
    ateher ai do te kuptoj ate qe sote une s'mund te i'a theme,ate merzi timen qe sa here me thote pse moj moter je merzitur...
    ateher,edhe une do te jem me mire....

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Tetovare te pergezoj per temen dhe falenderoj disa prej jush per letrat e sinqerta dhe plot dashuri .

Dhe une do doja ti shkruaja njeriut me te shtrenjte te jetes time , babait tim.

Ne 2 shtator u mbushen plot 5 vjet qe nuk je me prane nesh , 5 vjet plot dhimbje dhe kujtime .Me mungojne perkedheljet e tua , fjalet e ngrohta qe cdo moment me thoje , ledhatimet qe kurre nuk i kurseje , bisedat me ore te tera ne verande nen driten e henezes .Me mungojne puthjet e mengjesit qe me zgjonin nga gjumi .Me mungojne keshillat e nje miku te mire sepse per mua pervec prind ishe dhe mik .Nuk dua ti kujtoj ditet e fundit qe te bene te vuaje dhe po te kisha mundesi ato dite do ti shuaja nga kalendari .E di qe te kam prane cdo cast te jetes time sepse zemrat nuk e tradhtojne lehte njera tjetren.Te kam dashur dhe do te te dua deri sa frymemarrja te ndaloje .

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •