Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 73
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    pershendetje per te gjithe...
    Te nderuar Forumiste e filloj kte teme me nje bindje se dikujt i ka ngelur nje leter e pa derguar ne te kaluaren... ndoshta e shkruajtur dhe jo e postuar,ndishta jo e shkruar,ashtu si me ka ngelur mua penge nje...
    shpresoj se nuk e kam temen gabim dhe do me perkrahni duke shkruar edhe ju...
    Respekte nga une....

Pershendetje !
    Tetovare mua ne te kaluaren me ka mbetur nje leter ne rruge, saktesisht ne kl. e 8 fillore po ia dergoja nje shoqes se klases dhe ma zuri mesuesja e matematikes, letra kishte nje permbajtje...! hahaha gjera femijesh.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga Skifter Bjeshke Lexo Postimin
    Pershendetje !
    Tetovare mua ne te kaluaren me ka mbetur nje leter ne rruge, saktesisht ne kl. e 8 fillore po ia dergoja nje shoqes se klases dhe ma zuri mesuesja e matematikes, letra kishte nje permbajtje...! hahaha gjera femijesh.
    Por sidoqofte perseri ajo eshte nje leter e pa derguar... i nderuar...
    edhe pse i perket nje kohe femijrore...
    respekte nga une....

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Aktualisht kam fiks 59. Te gjitha te ruajtura. Asnje te derguar. Ndoshta nje dite do e bej.

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anėtarėsuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    PO, une e kam te shkruar nje leter dhe pres momentin qe ta dergoj !!

P.S. Mire qe e hodhe fjalen per kete teme tek tema Pergjigju ne pyetje...., se me te vertet qenka bosh !!
    Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    flm zogu per pjesmarjen..... do te mbushet me kalimin e kohes heheh....

por c'pret ore....dergoe ate leter heheh...te p.sh foorte
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    nje leter tjeter qe me ka ngelure penge eshte per shoqen time me te ngushte te shkolles fillore,e cila gjithmon me ndjeti afer,me ndihmoi per c'do gje...
    tani me as qe i kam adres dhe as qe e di se si eshte,vetem e di se jeton ne londer...
    ah sikur te ia shkruaja nje leter per ta falemenderuar...

ps/e shohe se tema eshte e gabuar,sepse te gjithe paskan derguar letrat e tyre dhe s'u paska ngelure penge asnje...

sidoqofte u pershendes...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Nje leter ose per te qene me te sakte jane fjalet qe kam dashur tia them babait tim....fjalet qe nuk arrita tia thoja dot.....dashurine qe nuk arrita tia shpreh ashtu sic duhej dhe ashtu sic une e ndjeja....por mendoja se kisha kohe per tia thene...por jeta u tregua mizore dhe e largoi ate shume shpejt nga ne.....Babai im i dashur te kam dashur dhe te dua shume ti je gjithmone ne zemren time....dhe pse kane kaluar vite une kurre nuk mundem te harroj asnje cast te kaluar me ty....asnje buzeqeshje tenden....asnje perkeledhje tenden....asnje keshille tenden....asgje nuk mundem te harroj babai im i shtrenjte....Dua te te them falemidnerit per gjithcka qe ke bere per ne dhe pse e di qe tani ti nuk me degjon por thelle ne shpirtin tim e ndjej qe ti me degjon...dua te te them dhe me fal nese te kam shqetesuar ndonjehere....
    Ah sa me mungon...sa do doja te te kisha prane....
    Me kete leter te pashkruar dua te them qe jam krenare qe jam vajza jote.....
    Te dua shume Babai im i shtrenjte.....
    Non mollare mai !!!!

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga izabella Lexo Postimin
    Nje leter ose per te qene me te sakte jane fjalet qe kam dashur tia them babait tim....fjalet qe nuk arrita tia thoja dot.....dashurine qe nuk arrita tia shpreh ashtu sic duhej dhe ashtu sic une e ndjeja....por mendoja se kisha kohe per tia thene...por jeta u tregua mizore dhe e largoi ate shume shpejt nga ne.....Babai im i dashur te kam dashur dhe te dua shume ti je gjithmone ne zemren time....dhe pse kane kaluar vite une kurre nuk mundem te harroj asnje cast te kaluar me ty....asnje buzeqeshje tenden....asnje perkeledhje tenden....asnje keshille tenden....asgje nuk mundem te harroj babai im i shtrenjte....Dua te te them falemidnerit per gjithcka qe ke bere per ne dhe pse e di qe tani ti nuk me degjon por thelle ne shpirtin tim e ndjej qe ti me degjon...dua te te them dhe me fal nese te kam shqetesuar ndonjehere....
    Ah sa me mungon...sa do doja te te kisha prane....
    Me kete leter te pashkruar dua te them qe jam krenare qe jam vajza jote.....
    Te dua shume Babai im i shtrenjte.....
    te pershendes izabella...
    fjalet e juaja me preken tej mase,pasi qe ne nje fare menyre edhe une e ndjej dhe gjej veten ne mes te ketyre reshtave...
    keshtu e paska kjo jete...me batica dhe zbatica..
    por nje jam e sigurte: se ata deri sa ishin ne mesin tone nuk kan pasur dyshyme per dashurin tone,dhe tani qe jane ne qiell gjithashtu na shohin dhe e ndjenj at dashuri por tani me te shoqeruar me malle...
    te puthe forte motrushe...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Edhe mua me ka ngelur nje leter pa e derguar edhe pse akoma se kam mbaruar e ruaj ne mes librave. Sdihet ndoshta nje dite do ta perfundoj edhe do ta varosi ne varin e gjyshit tim...............
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 28-03-2010 mė 18:29
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    te pershendes izabella...
    fjalet e juaja me preken tej mase,pasi qe ne nje fare menyre edhe une e ndjej dhe gjej veten ne mes te ketyre reshtave...
    keshtu e paska kjo jete...me batica dhe zbatica..
    por nje jam e sigurte: se ata deri sa ishin ne mesin tone nuk kan pasur dyshyme per dashurin tone,dhe tani qe jane ne qiell gjithashtu na shohin dhe e ndjenj at dashuri por tani me te shoqeruar me malle...
    te puthe forte motrushe...
    Eh motrushe ca te besh kjo eshte jeta...nje lufte e vertete......

Ate uroj dhe shpresoj qe te na shohin nga atje qe jane....por perseri malli yne kurre nuk shuhet ai vjen e shtohet cdo dite......

Te puth dhe une shume zemra
    Non mollare mai !!!!

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •