Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Kualitetin e televizionit italian nuk e arrin asnje shtet ne Europe.
    Televizioni italian eshte ART.Pa u zgjatur ne nivelin e larte intelektual.
    Tani shifet akoma me shume italiani ne Tirane.
    Edhe ato show dhe lajme qe jepen ne kanale shqiptare jane cilesi mediokre,shume vulgaritet dhe bajate.
    televizioni italian eshte i shpifur. ne europe eshte i famshem vetem per femrat lakuriq ne cdo ore te dites.
    nuk krahasohet me ate gjerman. tek ai gjermani sheh programe edukative, kulturore sa te duash.
    shikoje pak mediaset. nuk ke kurre programe kulturore.
    sheh lajmet e drekes dhe menjehere pas 1300 te vdekurve nga kolera ne haiti, kalon tek velinet.
    katastrofe...
    krahasuan minatoret e bllokuar per disa muaj nen toke ne peru me banoret e shtepise se big brother......
    Vasudhaiva Kutumbakam

Nje nostalgjik qe i ka mbetur ora mbrapa.
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    [QUOTE=benseven11;2927577]Kualitetin e televizionit italian nuk e arrin asnje shtet ne Europe.

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    televizioni italian eshte i shpifur. ne europe eshte i famshem vetem per femrat lakuriq ne cdo ore te dites.
    nuk krahasohet me ate gjerman. tek ai gjermani sheh programe edukative, kulturore sa te duash.
    shikoje pak mediaset. nuk ke kurre programe kulturore.
    Mė nė fund u takuam tė dy nė njė mendim

I kam ndjekur tė dyja TV-tė. Jam rritur me TV italjan. Jam rritur me Solletico, L'albero azurro, La Banda dello Zecchino e madje shifja edhe Zecchino d'oro, festivalin e fėmijėve italjan. Mund tė them se mė shumė kam parė Tv italjane se shqiptare. POR ju garantoj qė kurrė nuk kanė tė njėjtėn nivel me programacionet gjermane, pėrjashto ca tv asiosialėsh qė japin programe tė tilla gjithė kohėn. Nqs bėhet fjalė pėr nivel, pėrfaqėsohet mė sė miri nga gjermanėt
    Elegance is an attitude.

Kualitetin e televizionit italian nuk e arrin asnje shtet ne Europe.
    Tani shifet akoma me shume italiani ne Tirane.
    Edhe ato show dhe lajme qe jepen ne kanale shqiptare jane cilesi mediokre,shume vulgaritet dhe bajate.
    Shto kėtu, se pothuajse tė gjitha formatet e shfaqjeve apo emisioneve tė cilat transmetohen nė kanalet televizive shqiptare, janė plagjiatura tė shėmtuara tė atyreve tė huaja, jo pak herė edhe tė neveritshme.
    Pėr mua, RAI dhe Mediaset janė rrjete televizive shumė cilėsore, me njė larmi tė madhe formatesh televizive.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Mė nė fund u takuam tė dy nė njė mendim

I kam ndjekur tė dyja TV-tė. Jam rritur me TV italjan. Jam rritur me Solletico, L'albero azurro, La Banda dello Zecchino e madje shifja edhe Zecchino d'oro, festivalin e fėmijėve italjan. Mund tė them se mė shumė kam parė Tv italjane se shqiptare. POR ju garantoj qė kurrė nuk kanė tė njėjtėn nivel me programacionet gjermane, pėrjashto ca tv asiosialėsh qė japin programe tė tilla gjithė kohėn. Nqs bėhet fjalė pėr nivel, pėrfaqėsohet mė sė miri nga gjermanėt
    hahaha!
    po normal. jane si dita me naten.
    te shoh lajmet e mbremjes dhe menjehere pas krizes se qeverise e disa qeshtjeve nderkombetare, te me flase per ronaldinhon qe e kane gjetur duke dale nga nje restorant ne oren 2 te nates ne milano, kjo vetem me acaron...
    jo me ta quash art e te flasesh per nivel intelektual te kanaleve italiane. pfff!!!
    tek gjermanet ke profesionalitet. tek italianet jo.
    sheh nje qe para nje viti ka qene ne big brother, te te beje si opinioniste... lol!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ok e kuptova.Qeshtjeve?????
    Jo qeshtjeve por ceshtjeve,
    Qeke kosovar ti atehere,ske jetuar nje dite ne Tirane.Ti me duket se po flet nga Gjermania.Ok,lol

S'paska te italianet profesionalitet?????Pse flet kot.
    Kush ka me shume shije dhe prirje natyrale artistike,italianet apo gjermanet?
    Pergjigja eshte italianet.Ne cdo fushe te artit shkelqejne.Jane shume me lart se gjermania.Krahaso muziken,filmat,
    moden,arkitekturen etj te italise dhe gjermanise,italianet jane maestro pike.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 21-11-2010 mė 19:15
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    Ok e kuptova.Qeshtjeve?????
    Jo qeshtjeve por ceshtjeve,
    Qeke kosovar ti atehere,ske jetuar nje dite ne Tirane.Ti me duket se po flet nga Gjermania.Ok,lol

S'paska te italianet profesionalitet?????Pse flet kot.
    Kush ka me shume shije dhe prirje natyrale artistike,italianet apo gjermanet?
    Pergjigja eshte italianet.Ne cdo fushe te artit shkelqejne.Jane shume me lart se gjermania.Krahaso muziken,filmat,
    moden,arkitekturen etj te italise dhe gjermanise,italianet jane maestro pike.

ok ai mund te jet kosovar ....une jam nga tirana e kam jetuar aty rreth 22 vjet
    sa per profesionalitet natyrisht ka shum me teper nje gjerman se sa nje italian ...le te ta shpjegoj em muziken duke filluar qe nga klasikja ......
    johhan Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven, Franz Schubert, Johannes Brahms,
    Richard Wagner. Wolfgang Amadeus Mozart etj ...besoj se ska nevoj te permend me shume....me filozofet nk po merrem se italian nk do ket as 10% te gjermaneve ....sa per kinematografin aty ku jetoje pervec kinemas italiane nk kishe mundesi te shikoje gje tjeter .....e po te flasim per muziken e sotme po filloj nga rryma e rockut ....scorpions ,Blind Guardian, Helloween, Gamma Ray, Accept,Sodom, Kreator, Tankard
    ne muziken pop e tecno po te permend edhe disa qe te kuptosh diferencen midis popujve ......kraftwerk qe jan nga te paret e muzikes trance,Liaisons Dangereuses, Tyske Ludder, faust etj ...keta qe permenda njihen ne te gjith boten , nk mund te krahasohen me muzike italiane qe degjohet ne itali e ne shqiperi .....edhe dicka tjeter ,une punoj ne fushen e prodhimit e montimit te guzhinave , dua te te them qe nje guzhin gjermane eshte gjithmone dy her me e shtrenjte se nje italiane ,
    e mbi te gjitha nk mund te krahasoj nje popull gabel e llapaqen me nje popull puntor e fjalepak ....

M'KA IK ZARI

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    kur them une qe gazetat, dhe gazetarucet skane ca me shkrujt atje, skane. Edhe fillojne ketu, disa krahasojne kush televizion eshte me i miri, like we care. lol

ju paska ik zari t'gjitheve jo vetem Gentit. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Shifkan te gjithe shqiperin!Spaska me, asnje me kanoēe qe shef 2-shin e jugosllavis....

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    kur them une qe gazetat, dhe gazetarucet skane ca me shkrujt atje, skane. Edhe fillojne ketu, disa krahasojne kush televizion eshte me i miri, like we care. lol

ju paska ik zari t'gjitheve jo vetem Gentit. lol
    mua me ka ik me kohe ....shpresoj ta gjej ndonjeri ...

M'KA IK ZARI

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •