Gabim e ke
Nuk pajtohem fare me ty,drenica ka ber aq sa kan ber edhe trojet tjera,te ndash ne lokalizma eshte gabimi me i madh.
Ne po bisedoim per politikajt qe deri dje jan kan me bollica e sot jan fut ne kolltuqe dhe per ket po vuajm te gjith e me se shumti ne te drenices,ekonomikisht po se po sepse jemi mesua me ket por edhe moralisht na kan demtua shum keta politikaj qe ti ose nuk ke deshir ose je i implikuar me ta,vetem dje une ter diten nuk kisha rrym dhe te garantoi qe me miliona her kam then po te ishin shkiet do kishum then se po na e bejn me qellim vetem se jemi shqipetar,por kur e dija se shkiet i hjekum qafe sot ne qaf na kan ren keta politikaj qe une nuk kisha pas guximin me i qu me i rujt delet sepse i kishin humb gjysmen e lere me te udheheq shtet.
Nuk ka rendesi se prej nga vjen politikani rendesi ka te na e rregulloi jeten e jo te na e bejn ferr.
Une kam dron qe njerz si ti qe mbron drenicen pse ti je drenicak,neser nje njeri qe nuk eshte drenicak do ta shaj drenicen edhe njera edhe tjetra qon uj ne mullirin e armikut prandaj lufoje te keqen nese edhe prindi ta ka ber e jo politikaj qe aty i kemi si kukulla dhe qe jan pasurua ne kurrizin tend dhe timin
Krijoni Kontakt