Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    N'perëndim viq era me të ardhë hajn në vendet publike të punës të denoncon kolegu a kolegja te shefi, shefi tek drejtori e drejtori në polici. Ta bojin ma së pari edhe një hetim të brendshëm e masnej drejtë e në Dubravat e Perëndimit. S'ka pasë nevojë mi rrethu EULEX-i institucionet tona ashtu si me qenë në Ruandë a në Zulluland.

N'perëndim, vetëm me dyshu partija që je hajn nuk të kandidon kurrë për mos me ja damtue reputacionin. Në vendin ma të varfun të Evropës vjedhen euro me tonelata e drogë me thasë në polici e kurrkush nuk jep as dorëheqje. Bile i qesin edhe deputet në pesëshen e parë...

Del nji Sparks e flet për të mirën e tyne, për të mirën tonë në përgjithësi e ata si idiota marrin guxim edhe e mbrojin hajninë...

Ani, para kujt? Para ambasadorit të shtetit që përveq se ti dërgoi ushtarët për të të çliruar nga robëria shekullore, solli edhe ushtarët Gurka nga Nepali...

N'perëndim edhe pederat kanë ma shumë respekt se hajnat...
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 12-11-2010 më 16:50
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Nje person e kemi ne Hage me ngritje te aktakuzes ( pa dashur te prezumoj ne fajsine e tij) dhe ai lejohet ti prije listes, te shume nderuarin hajn-akademik i dhembeve dhe syzeve i gjykuar per hajani i prin listes, Florin Krasniqi bandit vagabond i hetuar ne amerike per krime i prin listes dhe nga keta askush nuk permendet nga ky ambasadori anglez.
    Tani a duket kjo pune ne rregull qe ky ambasador po ja mabn dikuna anen apo cka eshte puna??

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga laguna blu Lexo Postimin
    N'perëndim viq era me të ardhë hajn në vendet publike të punës të denoncon kolegu a kolegja te shefi, shefi tek drejtori e drejtori në polici. Ta bojin ma së pari edhe një hetim të brendshëm e masnej drejtë e në Dubravat e Perëndimit. S'ka pasë nevojë mi rrethu EULEX-i institucionet tona ashtu si me qenë në Ruandë a në Zulluland.

N'perëndim, vetëm me dyshu partija që je hajn nuk të kandidon kurrë për mos me ja damtue reputacionin. Në vendin ma të varfun të Evropës vjedhen euro me tonelata e drogë me thasë në polici e kurrkush nuk jep as dorëheqje. Bile i qesin edhe deputet në pesëshen e parë...

Del nji Sparks e flet për të mirën e tyne, për të mirën tonë në përgjithësi e ata si idiota marrin guxim edhe e mbrojin hajninë...

Ani, para kujt? Para ambasadorit të shtetit që përveq se ti dërgoi ushtarët për të të çliruar nga robëria shekullore, solli edhe ushtarët Gurka nga Nepali...

Je tuj fol si Aziz Salihu ne RTK, tek e fundt edhe ai kandidat per deputet eshte. A eshte perendim Italia 9 vec nje shembull ku ne kete vend hetohet kryeministri her pas here, mirepo i nderuar nese nuk ka aktakuze kunder dikujt deri atehere ndaj tij nuk merren masa sepse prokuroria eshte organ i akuzes dhe organi akuzes eshte organ ndjekes dhe ky organ eshte i barabart me avokatet ne njeren ane dhe keta dy te fundit duhet ti qesin provat pata gjykates dhe gjykata vendos, ndersa kur ngritet aktakuza ai dokument duhet qe te konfirmohet ne gjykate dhe prandej behet ceshtja me serjoze.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Per llapin

Te kame then o llap dikur qe deri me 22 nenetor ngritet aktakuza

Keta dy janë ne listen e Bllaces mos u bani marak se nuk shpetojne asnjeri

fanatik i së vërtetës Maska e tomaras
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    343
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Sparks: Jam keqkuptuar

Prishtinë, 12 nëntor 2010 (Kosovapress) Koha 17:53

Ambasadori i Britanisë së Madhe dhe zëvendësshefi i EULEX-it, Andy Sparkes nëpërmjet një deklarate për media ka thënë se është keqkuptuar në përgjigjet e tij. Ai ka thënë se duhet të pranohet parimi që çdokush është i pafajshëm, derisa nuk është shpallur fajtor.

“Ajo që unë thash, dhe e përsëris tani, ishte që unë mendoj se të gjithë do të pranonin parimin që çdokush është i pafajshëm, derisa nuk është shpallur fajtor”, ka thënë Sparkes.
    Llap, pa të keq, do t'kish qenë shumë më fer të kishe bërë përpjekje ta kishe sjellë "demantin" e plotë të z.Sparks.

Sqarohet Sparkes: Nuk drejtova gishtin kah Limaj
    E premte, 12 Nëntor 2010 17:15
    Zv/shefi i misioni Evropian për sundim të ligjit në Kosovë, EULEX, ka sqaruar komentet e tij të bëra gjatë ditës për listat zgjedhore të partisë. Nëpërmjet një komunikate ai thotë të mos i jetë referuar askujt në veçanti kur ka thënë se personat nën hetime, nuk duhet të garojnë për të marrë pushtetin.

Ajo që kam thënë dhe që e përsëris tash është se të gjithë ne do të pranonim parimin se çdokush është i pafajshëm pa u provuar fajësia. Por, në pikëpamjen time personale, kur dikush dihet se është nën hetime dhe procedurë gjyqësore, do të ishte më mirë dhe më e ndershme, dhe më mirë për reputacionin e Kosovës, që këta individë të mos garonin, përderisa nuk pastrohet emri i tyre. Kjo është e tëra që kam thënë.

Nuk e kam drejtuar gishtin kah asnjëri individ i asnjë partie. Situata përshtatet për kandidatë nga të gjitha partitë politike. Unë po flisja në përgjithësi, duke dhënë një qëndrim personal për një pyetje, qëndrim ky, që ka të bëjë me të gjitha figurat publike, pa marrë parasysh cilës parti i takojnë”, ka thënë Sparkes./indeksonline/

Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Ka nji dallim të vogël: në Itali, kryeministri Berlusconi ka imunitetin e deputetit dhe njëkohësisht pozitën e kryeministrit. Tek ne po bëhet fjalë për veprimtaritë jashtë sferës së fushëveprimit të tyre.
    Jam kundër pjesëmarrjes në zgjedhje të Akademik Dacit, Fatmir Limës, Azem Sylës, Fatmir Sejdiut dhe Albin Kurtit ndërsa më vjen keq që më duhet të ndaj të njëjtin mendim edhe për Zotin Haradinaj...
    Zoti Berlusconi, skandalet po i bën me pare të vetat ndërsa tek ne po bëhen me ato të popullit.
    Zoti Berlusconi nuk hipi nga opingat në Mercedesa por hyri si miliarder në politikë.

Besoj se kësaj rradhe isha pak ma i qartë se Aziz Salihu...
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 12-11-2010 më 17:16
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Te gjith ata qe jan denuar nga gjyqi ne Kosove apo edhe iu jan ngrit aktakuzat per krime nuk kan qka lypin ne zgjedhje.
    e sa per hetime kjo nuk mundet me u aplikue se njerzit jan te pa fajshem... ketu nuk ka te pa qarte , e a i pelqen keti te EULX-it a jo kjo ka pak rendesi...apo cilen parti ky e favorizon e cilin se done etj...

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Me ligj kan te drejt te kandidoin ata qe jane nen hetime madje edhe te akuzuar,ketu ligji nuk paraqet problem,problemi eshte te morali i politikaneve.

Ne po flasim per ata qe jane nen hetime e po harroim se ne lista te kandidatve per deputet ka edhe te denuar per vepra penale,nje nga ta eshte Daut Haradinaj.

Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Ani pra Kosovell, këto zgjedhje kushtun nja 5.6 milionë euro zyrtarisht vetëm për KQZ-në. Sa do të harxhohen në fushatë nuk dihet. Shteti pa institucione komplet. Mbasi të burgosen edhe disa deputetë e ministra e ish ministra(pa paragjykuar arrestimin e askujt por duke folur me gojën e shefit të Eulex-it)
    po i mbajmë do zgjedhje edhe në 2011, 2012, 2013. Neve edhe ashtu s'na ndin as për pare, as për shtet e as për popull...

Në politikë nuk mjafton vetëm ligji por qysh po thotë Drenica duhet edhe pak moral. Ftyrat e disa politikanëve tanë po duken se janë bërë nga dy hektarë me lëkurë bualli...
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 12-11-2010 më 17:32

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Loja me letra dhe kilikera ,,,
    Sot eshte dmokraci dhe kush deshiron flet qka te don dhe e akuzon kende te don,po ne funde te fundite jane gjykatat ato te cilat e tregojen fajsin apo mos fajsin e te gjithev edh ene kete raste te tyre...
    edhe eulexsi nuk jan eedhe aq te paster per at qka thojen dhe qka mendojen per deri sa ata zuhen vete ne vepra kriminal,dhe ne at shume te renda,edhe me droge,e me qka jo me prostutcion dhe kerkojen drejtsi ata nga shqipatret,keta jane ka ja bajen sikur nje kohe te ishe kumonistave ti nuk duhet te besh kurgjo e na te bejmi qka te na vjen dore .....

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •