Close
Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 243
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    une nji pietje kisha se po me vika ca cudi

juve kur ju duhet dicka i lini femijet e vegjel vetem ne shtepi dhe ikni?

une, ata ce veta qe njoh dhe kur nuk kane patur mundesine te gjejne dike me ke te lene femijet , i merrnin me vete oshe, oshe dhe shkonin ne pune ,qofte dite , apo qofte nate............;

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Bravo, Marya ti edhe gjithe qe njeh keni rrjet shoqeror me ke te lini femijet....po ato qe s'kane, si puna e kesaj nene?

Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    nuk asht fjala per vdekje te natyres normale , nga pleqrija, smundje apo fatkeqsi komunikacioni ...
    asht fjala e vdekje nga urija ... e per kete duhet te jep pergjegjsi qeveria e shtetit.
    Sikur nuk vdiqen nga uria.

Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Bravo, Marya ti edhe gjithe qe njeh keni rrjet shoqeror me ke te lini femijet....po ato qe s'kane, si puna e kesaj nene?
    jo soni jam fillikate vetem une dhe mazllumi, qe me punen qe ka besoj se do ta shikoj vetem kur te dal ne pensionkeshtu qe do me duhet te bazohem vetem tek forcat e mia, do ta le punen , nuk mund t'ja besoj femine time nje te panjohuri, jo dhe pike ne djall te vene leket dhe puna

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    jo soni jam fillikate vetem une dhe mazllumi, qe me punen qe ka besoj se do ta shikoj vetem kur te dal ne pensionkeshtu qe do me duhet te bazohem vetem tek forcat e mia, do ta le punen , nuk mund t'ja besoj femine time nje te panjohuri, jo dhe pike ne djall te vene leket dhe puna
    E si do e ushqesh femijen pastaj kur ta lesh punen?
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    E si do e ushqesh femijen pastaj kur ta lesh punen?
    kam menduar mia dhe kam sakrifikuar ne jete,kur shoqet e mia martoheshim qe ne moshen 15 vjecare une dergjesha mbi libra

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    jo soni jam fillikate vetem une dhe mazllumi, qe me punen qe ka besoj se do ta shikoj vetem kur te dal ne pension keshtu qe do me duhet te bazohem vetem tek forcat e mia, do ta le punen , nuk mund t'ja besoj femine time nje te panjohuri, jo dhe pike ne djall te vene leket dhe puna
    Po pra, ti do ti kesh te gjitha mundesite per te ndejtur me femijet e tu ne shtepi. Ka shume te tjere qe nuk i plotesohen keto kushte. Kjo nene nga halli i la vetem femijet, e jo nga qefi....cila nene nuk do ti rrisi vete femijet e saja, ti edukoj e ti japi ngrohtesi. Kur e shohim situaten nga cdo beja une, eshte teper lehte te gjykosh qe pse i la vetem....., por ta shohesh situaten nga ajo nene, i la vetem ngaqe s'kishte rruge-zgjidhje tjeter, pra nga halli.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Askush nuk mund te besoj sa e veshtire eshte humbja e atij qe e solle ne jete,po te vdes nga vdekja natyrore,dhe nuk po mund ta harrosh me vite,ose tere jeten,e lere me kesaj te shkrete 4 femij pernjehere,a ka me zi?Ani kur te vij ne vehte(pasi besoj qe eshte ende e shokuar) dhe ta mendoj se si i kan vdek femijt,nuk besoj qe do kete forcen per t'a perballua kete tragjedi!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    kam menduar mia dhe kam sakrifikuar ne jete,kur shoqet e mia martoheshim qe ne moshen 15 vjecare une dergjesha mbi libra
    Marya jo te gjitha kane patur mundesi ti kushtoheshin librave. Ajo kush e di ku eshte rritur, dhe si eshte rritur. Varet cfare edukate i ka dhene familja. Ka mundesi qe vet familja ta kete martuar pa deshiren e saj qe te vogel qe te mbyllnin hallet medemek.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    te drejte keni o njerez, c'te thote Marya
    por njerezit ne shqiperi nuk kane ndergjegje, njeri me indiferent se tjetri eshte treguar
    dhe sot koishit mblidhen e bejne sehir dhe qajne , po ku ishin deri dje

PS: por prap femijes nuk duhet t'ja ndash syte asnje sekonde

Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •