Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 88
    Atdheu mbi te gjitha Maska e Nazionalist
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    As qė krahasohesh dot me mafinė tashmė institucionale Italiane, dhe jo vetėm atė, por as me mafien Serbe, qė kontrollon jo vetėm kėta trimat tanė, por dhe gjithė spektrin politik shqiptar. Mirjana Markovic sot e kėsaj dite ėshtė femra mė e pushtetshme dhe e rrezikshme nė tėrė Ballkanin. Ik njė herė shif se cfarė lluksi ka Beogradi dhe pastaj hajde e na thuaj idiotėsi tė kėtij kalibri foshnjarak se ne kontrollokemi Europėn. Leqė edhe sikur ta kontrollonim me mafje nuk ėshtė ndonjė burim trimėrie apo nderi sic e paraqit ti.

Ju flini me sy hap, dhe ngopeni me lugėt bosh qė ju ofrojnė filmat si Tekeni, ndėrkohė edhe imazhin na e prishni, edhe fondet qė duhet tė sillni nė shqipėri janė nė relacion invers me famėn qė kemi nė botė. Se hajde de po themi kontrollojmė Europėn, por ku janė paret ? Apo tė bėsh plazh e tė fryhesh si cub nė bregdetin Jonian apo tė shkosh nė Dubai me pushime qenka indikator se jemi tė fortė ?
    Nuk eshte asnje gje te mire ose asnje trimeri te jesh kriminelet me te forta ne europe por eshte e sak. Mafia shqiptar eshte me i forti ne europe, kam studiuar per kete pune dhe e di shume mire.

Mafia italian dhe ruse jane dy mafiet tjera si jane shume teper te forta, por serbet? As nuk flet kush per te, kam folur dhe me professoret ne universitet si mesojne per keto gjera, mafia serb nuk afrohet ASPAK me keto tre mafiet (shqiptar, rus dhe italian).

Te paska lan mendja ty mor vella. Durres, Tirana, Prishtina? Si jane ndertuar? Me ca lekesh? Tirana eshte bere Gjigand fare, kush e ka bere? Sali Berisha? MOS! Kur e kane kapur Princ Dobroshi, u cudit krejt Europa, as me aeroplan nuk e cuhen sepse paten frig se mos vjen naj aeroplan tjeter dhe e merr prej policit. Daut Kadriovski, nje tjeter si e kane mbajte si kry-gangster i Gjermanis.

Nuk kam qef ti laveroj keto njerez sepse ne fund, parazita jane por me cudite ti kur the se Mafia serbe e paske dhe politikanet tone ne dore, hahahahaha, jo shoku, mafia serb ka kohe per te arritur aty ku eshte mafia shqiptare.

E thote dhe FBI'ja e INTERPOL vete se mafia shqiptar eshte mafia me te madhe ne Europe.
    Feja e Shqiptarit eshtė Shqipėria! Vdekje fejėt tjetėr, lavdi viti 1967!

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Ik njė herė shif se cfarė lluksi ka Beogradi dhe pastaj hajde e na thuaj idiotėsi
    Hahahahahahahhaahahah ^^^^^^^^^^^^

Beograd eshte bere me leket e Titot o njeri, nuk ka lidhje hic me mafien serbe. Eshte fut Tito deri ne fyt me borxhe.

Sot e kesaj dite, Beogradi eshte me keqe sesa kur ka qene Tito gjalle. Sot nje rroge ne Beograd nuk merr me shume se $700, waaaaa sa lluksi hahahaha.

Une me amerike per nje jave marre me shume se rrogen muajor i Beogradit. Luks i papare paskan ato mor...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    o nacionalist me "z".
    nese jam une katundar dhe injorant, nuk arrij as te imagjinoj se cfare duhet te jeshe ti...
    jam i bindur qe nuk ke as gjysmen e kualifikimit tim intelektual.
    shihet nga menyra se si shkruan shqip (nese mund t'i lejojme vehtes ta quajme "shqip" ate qe shkruan. ti vetem godit tastieren me shpulla dhe dalte cfare te dalte)
    une flas dhe shkruaj 5 gjuhe. ti as shqipen nuk e di dhe me hipokrizi i quan vehten nacionalist.
    nacionalist qe nuk di shqip. ah me fal. naZionalist. hahaha.
    as kete nuk di ta shkruash...

p.s. a perdor google translate kur shkruan ne forum???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    o nacionalist me "z".
    nese jam une katundar dhe injorant, nuk arrij as te imagjinoj se cfare duhet te jeshe ti...
    jam i bindur qe nuk ke as gjysmen e kualifikimit tim intelektual.
    shihet nga menyra se si shkruan shqip (nese mund t'i lejojme vehtes ta quajme "shqip" ate qe shkruan. ti vetem godit tastieren me shpulla dhe dalte cfare te dalte)
    une flas dhe shkruaj 5 gjuhe. ti as shqipen nuk e di dhe me hipokrizi i quan vehten nacionalist.
    nacionalist qe nuk di shqip. ah me fal. naZionalist. hahaha.
    as kete nuk di ta shkruash...

p.s. a perdor google translate kur shkruan ne forum???

Ti vec flet si kurve pa emer... nuk din te besh dicka tjeter... shqipen e kam shume mire. Por ti s'ke ca te thuash tjeter dhe humbe me cdo debate si fillove. Ti as nuk dite se ca eshte GDP, ti mendove se GDP eshte treguese per sa merr njeriu ne vite, aq i shkathet je ti zoteri.

Jam lindur dhe rritur jashte vendit une, dhe hala di te shkruaj shqip. Nuk jam rritur me shqiptaret afer as nuk kam pasur mundesi te shkoj ne shkolle per gjuhen shqip sepse s'ka pas. Nese, aq nazionalist jam sesa ia kam dhene vetes nje premtim se mund ti mesoj te gjitha gjuhet e botes por gjuhen e vendit tim nuk e harroj asnjehere. Ke shqiptar ketu ne Amerik se pas 5 vjet e humbin gjuhen dhe mezor din te flasin.

Por te thash dhe me pare, ti nuk ke ca te thuash dhe prandaj flet per si shkruaj shqip. Nuk e kam fajin une per ty mor shoku, sepse u turperove ti, nuk ta kam fajin.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une humba debat me ty. mire se qenke analfabet, por qenke edhe i verber.
    cilin debat? ate per punen e gdp pro capite???
    ore tutkun. ajo qe shkruan ti eshte marrezi. vetem nje idiot mendon qe gdp pro capite ne shqiperi eshte me 887.000 leke te vjetra. vetem nje skizofren qe jeton ne boten e endrrave.
    prinderit e mi jetojne ne shqiperi dhe ekonomikisht jane mjaft mbi mesatare. ato arrijne pak a shume aq sa pretendon ti te jete mesataria. ka familie te tera qe jetojne ne nje dhome e kuzhine.
    ti nuk e njeh shqiperine, prandaj mos fol marrezira. vete thua qe nuk je rritur atje dhe tani po na ben gjoja sikur e njeh realitetin shqiptar. ik ore trulesh!
    po pune e madhe se je rritur jashte. duhet te jeshe rritur ne shqiperi per te mesuar shqip?
    une di spanjisht me mire se ti shqip dhe nuk jam rritur ne spanje ose amerike latine...

per ate punen e kolonive, kur nuk e njeh realitetin e tailandes mos fol kot pra. te thashe qe ajo nuk eshte kolonizuar dhe eshte me e zhvilluar se vendet e tjera te indokines ish koloni.
    pse laosi dhe kamboxhia nuk jane me mire se tailanda meqe kane qene koloni?
    po ruanden e kane bere me te mire te bardhit ore shkencetar???
    po historine e ruandes e njeh???
    po vendet e antileve te medha i kane bere me te mire te bardhit? po. sepse vendasit i kane zhdukur pothuajse teresisht. te thashe edhe me lart. meso se cfare ishin tainot...

p.s. nuk thuhet "naZionalist" ne shqip dhe s'besoj se thuhet keshtu ne ndonje gjuhe tjeter... e ke shpikur ti. ashtu si ata marrezirat qe shkruan.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 11-11-2010 mė 04:34
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    une humba debat me ty. mire se qenke analfabet, por qenke edhe i verber.
    cilin debat? ate per punen e gdp pro capite???
    ore tutkun. ajo qe shkruan ti eshte marrezi. vetem nje idiot mendon qe gdp pro capite ne shqiperi eshte me 887.000 leke te vjetra. vetem nje skizofren qe jeton ne boten e endrrave.
    prinderit e mi jetojne ne shqiperi dhe ekonomikisht jane mjaft mbi mesatare. ato arrijne pak a shume aq sa pretendon ti te jete mesataria. ka familie te tera qe jetojne ne nje dhome e kuzhine.
    ti nuk e njeh shqiperine, prandaj mos fol marrezira. vete thua qe nuk je rritur atje dhe tani po na ben gjoja sikur e njeh realitetin shqiptar. ik ore trulesh!
    Prape tregon injorancen tande, te thashe dhe me pare se GDP per capita nuk eshte treguese sa merr njeriu ne vite! Kjo duhet te jete shembull se nuk ke dicka mbrenda kokes tande.

po pune e madhe se je rritur jashte. duhet te jeshe rritur ne shqiperi per te mesuar shqip?
    une di spanjisht me mire se ti shqip dhe nuk jam rritur ne spanje ose amerike latine...
    Ku e mesove Spanjishten? Ku jeton ti? Dhe Spanjishten as asnje gjuhe pervec Shqip dhe ndoshta gjuhen e vendit ku jeton nuk e din me mire se sa e di Shqipen une. Ca ka Shqipja ime? Kete dua te di une, sepse shume po e hape ate goje si kote. Deri sa me pergjigjesh, nuk mund te jete dhe aq keqe Shqipja ime por deshiron te folesh kote me duket.

per ate punen e kolonive, kur nuk e njeh realitetin e tailandes mos fol kot pra. te thashe qe ajo nuk eshte kolonizuar dhe eshte me e zhvilluar se vendet e tjera te indokines ish koloni.
    pse laosi dhe kamboxhia nuk jane me mire se tailanda meqe kane qene koloni?
    po ruanden e kane bere me te mire te bardhit ore shkencetar???
    po historine e ruandes e njeh???
    po vendet e antileve te medha i kane bere me te mire te bardhit? po. sepse vendasit i kane zhdukur pothuajse teresisht. te thashe edhe me lart. meso se cfare ishin tainot...
    E njoh shume mire historine e Ruandes, puna eshte se kur ishin te bardhet ne Ruanda, ishte me mire, kur iken, u bo luftre boterore i trete. Dhe Laos dhe krejt ato shtete tjera ishin me mire kur ishin te bardhet aty sesa kur iken. Une te thashe dhe me pare se kjo muhabet eshte krejt kot edhe e hutove muhabetin per shkak se nuk kishe ca te thoshe per disa muhabete me pare!

p.s. nuk thuhet "naZionalist" ne shqip dhe s'besoj se thuhet keshtu ne ndonje gjuhe tjeter... e ke shpikur ti. ashtu si ata marrezirat qe shkruan.
    E di se si thuhet dhe si shkruhet, a kaq budalle qeke mor? Sesa dicka kaq te vogel nuk kupton? A thua se me gjithe mend nuk di te shkruhet Nationalist or Nacionalist?

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Nazionalist Lexo Postimin
    Ku e mesove Spanjishten? Ku jeton ti? Dhe Spanjishten as asnje gjuhe pervec Shqip dhe ndoshta gjuhen e vendit ku jeton nuk e din me mire se sa e di Shqipen une. Ca ka Shqipja ime? Kete dua te di une, sepse shume po e hape ate goje si kote. Deri sa me pergjigjesh, nuk mund te jete dhe aq keqe Shqipja ime por deshiron te folesh kote me duket.
    jo ore jo. shume ne rregull shkruan shqip. shume bukur. i ngaterron pak gjinite dhe rastat, por gjera te vogla. veje re!

Citim Postuar mė parė nga Nazionalist Lexo Postimin
    nuk ka lidhja e fese me mendjen i ketyre njerezeve te europes (arabet, turket, zezaket, etj). nuk eshte feja islame shkaktar i veprat e ketyre. por te ishte islami shkaktari atehere do ishte dhe ndryshim mes shqiptaret musliman dhe ato katolik ose ato orthodoks por ne fund, nje gje te tille jena te gjithe pa marre parasysh fene.
    europa bane mire si po kthehet djathas, liberalizem nuk punon per europen, eshte turp te shkaterrohet europa me gjakun e ketyre njerez te felliqur. eshte turp ti perzieresh nje shqiptar me arab ose nje gjerman me turk ose nje britanik me morrokjan.
    sdq per nje gje ke te drejte. jemi jashte teme.
    shiko se cfare mendojne partite e djathta ekstreme europiane per shqiptaret dhe te huajt ne pergjethsi!
    lexo pak se cfare thote lega nord ne itali per liberalizimin e vizave! lexo shkrimin #53!
    nese je me te vertete patriot dhe e do vendin tend, kurren e kurres nuk mund te perkrahesh ekstremistet e djathte. 90% antishqiptare jane...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Ēuna me urte! Beni nje minute pushim dhe imagjinoni..sikur te ishit balle-per-balle tani, kush do e kafshonte tjetrin ?
    Jashte teme, per mua mafien shqiptare nuk e pjerth njeri. Apo quajme mafje dhe ata qe marin 2-3 goca dhe i nxjerrin rrugeve? Se nuk quhen mafjoza qurrashat.
    Cdo gje eshte relative...

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Kthimin djathtas tė Europės disa e konceptojnė si konservatorizmin e shekullit tė kaluar, tė paralelizuar me disa raste tė izoluara nė vendet e ulėta. Nacionalizmi nė Europė ka vdekur me kohė, ndryshe s'do quhej Europa e bashkuar e pėrfaqėsuar mė sė miri nga Bashkimi Europian.
    relata refero

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anėtarėsuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    Ēuna me urte! Beni nje minute pushim dhe imagjinoni..sikur te ishit balle-per-balle tani, kush do e kafshonte tjetrin ?
    Jashte teme, per mua mafien shqiptare nuk e pjerth njeri. Apo quajme mafje dhe ata qe marin 2-3 goca dhe i nxjerrin rrugeve? Se nuk quhen mafjoza qurrashat.
    mir e ke thon. jon mo shum kukkla n'dor te noi rusi kinez cifut kolumbjan ku qarkullo ene leku tamom jo krundet. amon kto si shef e si digjo njeri t'perfilten sido meqen krimi osht i shemtut

'bashkimi' osht konvenienc udhtimi bizinesi pune leku nuku osht nacioni. mos i boni lomsh kot gjonat. shko pyt nai gjermon taljon ene me radh se kush osht vendi mo i mir me siguri gjith thon franca
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jeto_Jeten : 12-11-2010 mė 16:02
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •