Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 88
    Atdheu mbi te gjitha Maska e Nazionalist
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Po i trash na ishe mor nazi... te kujtohet ty qe 6 milion hebrenj i dogji hitleri ?
    Un mora shembull svjicėrrėn sic thua, shtet ku me se shumti kan imigruar shqiptaret.
    Po ti s'je duke marrur vesh as shqip me sa duket.
    hitleri ka krijuar 6 miljon vend pune mbranda 2 vite te pare te tij ne pushtet, kurse per ato 6 miljon cifutave nuk dihet gje, shume njerez po thojn se eshte e pa vertete.

nese, qeveria e tij punonte per gjermanet, nuk po thote kush te kthehet shqiperia djathtas dhe te hape lufte kunder izraelit. por po them se qeveria shqiptare duhet te punoj per shqiptaret ashtu sic ka punuar hitler per gjermanet.

shembull i jote ishte kot dhe pa kuptim... une po flas per shqiperin, ti flet per sviceren. une po them se shqiperia duhet te ngrihet si shtet dhe ti me flet per zviceren, nuk me intereson ca ndodhet ne zvicer, me inereson miresimin e shqiperis.
    Feja e Shqiptarit eshtė Shqipėria! Vdekje fejėt tjetėr, lavdi viti 1967!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Nazionalist Lexo Postimin
    nje; cdo gje si bajne turket ne gjermani mund ta bajne dhe gjermanet. qofse gjermani eshte vazhduar si shtet per 2,000 vjet para ardhjen e turkeve atehere mund te vazhdoj si shtet pa turk dhe per naj 2,000 vjet tjera. te thash njehere dhe po te them prap, gjermania nuk ka pasur nevoj per turket por ato si e kane ligjeruar ardhjen e tyre po thojn ashtu per te mbrojt veten. pse njerzit gjermane nuk i duan turket? pse 15% e gjermania thote se jam nazist ose nuk jam kunder nazisteve (do te thote se nuk eshte nazist vete por nuk ka ndonje kundershtime te madhe per nazisteve)? si te vjen ty neser me ardh 500,000 arab ne shqiperi? me thuaj...

dy; kush po flet per euro? une po flas per USD, 10,650 USD per person. kjo eshte e sakt dhe nuk eshte shume larg turqis (12,500) edhe sepse ne kena pasur disa vuajtje si turqia nuk ka pare ndonjehere ne jeten e vete.

nuk mesoj kane une me urrejtje, vec me fakte, femijet e mij do i mesojn keto fakte sepse nuk dua une te shoh racen e bardhe tu u zhduk prej bote. ti deshiron te kundert me duket, ti deshiron si te zhduken aq me shpejt, me duket se je nje nga ato shqiptaret si jane perzi me turket ose magjup dhe prandaj deshiron keshu. nuk dua te ofendoj vec po pyet pse deshiron te zhduket race bardhe po mos te zhduken te tjera raca?
    se pari. nje njeri qe mendon se shqiptaret fitojne mesatarisht 10.650$ ne vit ose 887,5$ ne muaj nuk di se cfare flet...
    i bien afersisht 887.000 leke te vjetra.
    i ke mendet ne koke apo si e ke hallin????
    ndoshta ke kohe pa shkuar ne shqiperi...

se dyti. merru me ato qe shkruaj une. ndaloje pak fantazine. nuk thashe qe gjermania nuk do te mbijetonte pa turq. thjeshte ka qene nje periudhe historike qe i ka kerkuar vehte. edhe femijet e dijne kete gje. ashtu si ka kerkuar indianet para nja 10 vitesh. "kinnder statt inder" thoshte opozite atehere. mos me trego mua per gjermanine...

se fundmi, nese te dukem rrace e perzier une (shiko foton) atehere pervec qe nuk ia paske idene disa qeshtjeve, qenke edhe i verber...
    une kur shoh nje njeri me ngjyre, shoh nje "njeri". ti sheh nje "zezak"...

more vesh? luftetari i rraces se bardhe. shpetimtari i kaukazoideve
    nese rraca e bardhe ka mbetur te mbrohet nga ti, keq fort eshte puna.
    ti nuk ia ke as idene se sa jane rrogat ne shqiperi. hahahahaha.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    se pari. nje njeri qe mendon se shqiptaret fitojne mesatarisht 10.650$ ne vit ose 887,5$ ne muaj nuk di se cfare flet...
    i bien afersisht 887.000 leke te vjetra.
    i ke mendet ne koke apo si e ke hallin????
    ndoshta ke kohe pa shkuar ne shqiperi...
    Rroga e Shqiperis mund te jete afersisht 350 mije lek te vjetera, aq bajne te gjithe puntoret ne shqiperi si punojn me rroge. Besoj se ato si punojn ne resterant ose si taksigji bajne dhe me shume sepse i japin njerez lek si bakshish dhe ato si punojn ne ndertim bajne shume me shume se 350 mije lek ne muaj.

Por nese, shume micen e njerezeve ne shqiperi marrin shume lek nga familija si jetojn jashte, ne pershembull ia japin familijes tone gati $7000-10,000 ne vite, varret se si e kane hallin ato. Ti dicka po harron shume shpejt eshte se nue te thashe se shume micen e lekeve ne GDP'n tone eshte nga jashta, do te thote se vjen nga jashta (psh lek nga familija ose nga bizneset ose nga krim organizatuar). Ti harron se sa pallate dhe biznese po hapen ne Shqiperi nga krimet e organizatuara.

se dyti. merru me ato qe shkruaj une. ndaloje pak fantazine. nuk thashe qe gjermania nuk do te mbijetonte pa turq. thjeshte ka qene nje periudhe historike qe i ka kerkuar vehte. edhe femijet e dijne kete gje. ashtu si ka kerkuar indianet para nja 10 vitesh. "kinnder statt inder" thoshte opozite atehere. mos me trego mua per gjermanine...
    E njeh dhe une gjermanin, mos na bere sikur e ke shpallur vete Gjermanin si shtet dhe ti. Sa inat i kam njerez si bajne ashtu. Kam jetuar dhe une ne Gjermani dhe e njoh shume mire shprejen "kinder sttat inder" do te thote femij dhe jo Indjan. Une te thashe, ato si e kane ligeruar vete ardhjen e Turkeve dhe Indjanet thojn se eshte e mire dhe na duhen ato ne Gjermani por une po flas per njerez Gjerman. Do te thote njerez si jetojn dhe punojn ne Gjermani dhe e mbajn veten si Gjerman, jo politikanet. Gjermanet nuk i duan Turket ne Gjermani.

se fundmi, nese te dukem rrace e perzier une (shiko foton) atehere pervec qe nuk ia paske idene disa qeshtjeve, qenke edhe i verber...
    une kur shoh nje njeri me ngjyre, shoh nje "njeri". ti sheh nje "zezak"...

more vesh? luftetari i rraces se bardhe. shpetimtari i kaukazoideve
    nese rraca e bardhe ka mbetur te mbrohet nga ti, keq fort eshte puna.
    ti nuk ia ke as idene se sa jane rrogat ne shqiperi. hahahahaha.
    Nuk jam clirimtar i races e bardhe por jam anetare i ketij races dhe nuk dua te shoh nje dite te zhdukur. Pse vetem shtetet te bardhe i mbajn te huaj? Sa njerez te bardhe jetojn ne Afrik? Ose ne Azi? Me perqindje e dua pergjigjen dhe krahasoje perqindje e Afrikaneve ose Turkeve ne shtetet e bardhe.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Rroga e Shqiperis mund te jete afersisht 350 mije lek te vjetera, aq bajne te gjithe puntoret ne shqiperi si punojn me rroge. Besoj se ato si punojn ne resterant ose si taksigji bajne dhe me shume sepse i japin njerez lek si bakshish dhe ato si punojn ne ndertim bajne shume me shume se 350 mije lek ne muaj.
    Por nese, shume micen e njerezeve ne shqiperi marrin shume lek nga familija si jetojn jashte, ne pershembull ia japin familijes tone gati $7000-10,000 ne vite, varret se si e kane hallin ato. Ti dicka po harron shume shpejt eshte se nue te thashe se shume micen e lekeve ne GDP'n tone eshte nga jashta, do te thote se vjen nga jashta (psh lek nga familija ose nga bizneset ose nga krim organizatuar). Ti harron se sa pallate dhe biznese po hapen ne Shqiperi nga krimet e organizatuara.

Nuk jam clirimtar i races e bardhe por jam anetare i ketij races dhe nuk dua te shoh nje dite te zhdukur. Pse vetem shtetet te bardhe i mbajn te huaj? Sa njerez te bardhe jetojn ne Afrik? Ose ne Azi? Me perqindje e dua pergjigjen dhe krahasoje perqindje e Afrikaneve ose Turkeve ne shtetet e bardhe.
    obobo. ti qenke skandal fare. po si u futkan parate e emigranteve ne gdp pro capite te shqiperise???????
    nje shqiptar qe merr rrogen ne itali psh edhe nese dergon ne shqperi 90% te parave, ata nuk jane gdp pro capite te shqiperise.
    hyjne ne gdp pro capite te italise... bah! cfare teorie qe paske edhe ti...

po mos bej pyetje te trasha ore aman... sa te bardhe ka neper afrike? thua
    po a nuk ke degjuar per kolonizatoret europiane??? ata qe kane shkuar dhe kane pushtuar, sunduar, shfrytezuar dhe masakruar tere afriken, ameriken latine dhe deri ne australi kane shkuar???
    ke degjuar ndonjehere qe te zinjte kane pasur koloni neper europe? apo ka qene e kunderta?
    te bardhet e kane te drejte te kolonizojne tere boten, ndersa te zinjte nuk duhet te dalin nga afrika...
    harron se ishin vete te bardhet qe i derguan neper amerika. po ne kete rast a paten nevoje apo jo???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    obobo. ti qenke skandal fare. po si u futkan parate e emigranteve ne gdp pro capite te shqiperise???????
    nje shqiptar qe merr rrogen ne itali psh edhe nese dergon ne shqperi 90% te parave, ata nuk jane gdp pro capite te shqiperise.
    hyjne ne gdp pro capite te italise... bah! cfare teorie qe paske edhe ti...
    Kjo tregon se nuk ke asnje fare kuptim se si shkruhet GDP. Qofse njeri ne Itali ia jep familijes vete 90% e rrogen e tij, atehere GDP'ja e tij shkon ne Shqiperi! Sepse leket harxhohen ne Shqiperia dhe jo ne Itali! Hej Zot!

po mos bej pyetje te trasha ore aman... sa te bardhe ka neper afrike? thua
    po a nuk ke degjuar per kolonizatoret europiane??? ata qe kane shkuar dhe kane pushtuar, sunduar, shfrytezuar dhe masakruar tere afriken, ameriken latine dhe deri ne australi kane shkuar???
    ke degjuar ndonjehere qe te zinjte kane pasur koloni neper europe? apo ka qene e kunderta?
    te bardhet e kane te drejte te kolonizojne tere boten, ndersa te zinjte nuk duhet te dalin nga afrika...
    harron se ishin vete te bardhet qe i derguan neper amerika. po ne kete rast a paten nevoje apo jo???
    Edhe ca? Lej te kolonizojn tere boten! Kane te drejt ato si kane mundesi! Ne cdo vende si te bardhet e kane kolonizuar e kane bere ma te mire. Krahasoje Afriken e Jugut me cdo shtet tjeter te Afrikes. Krahasoje Australijn me cdo shtet tjeter afer te.

Nese, ti ca don te thuash me kete? Sepse kane kolonizuar disa vende Europianet i takon Europes te vdek si continent i bardhe? Sepse te bardhet kane kolonizuar disa vende para qindra vjet perpara do te thote se krejt Europa duhet te perzihet? Do te thote se krejt raca e bardhe duhet te zhduket? Cfare llogjik eshte kjo?

Babai jote eshte zene me dikan najhere? Qofse aj ka goditur kane ne grusht ndonjehere atehere te takon ty te vdekesh ose te jesh i burgosur per krejt jeten. Eshte me kuptim te mire kjo pasoje?

Ti s'dike me fol shoku, me fal sepo te them.

hitleri ka krijuar 6 miljon vend pune mbranda 2 vite te pare te tij ne pushtet, kurse per ato 6 miljon cifutave nuk dihet gje, shume njerez po thojn se eshte e pa vertete.

nese, qeveria e tij punonte per gjermanet, nuk po thote kush te kthehet shqiperia djathtas dhe te hape lufte kunder izraelit. por po them se qeveria shqiptare duhet te punoj per shqiptaret ashtu sic ka punuar hitler per gjermanet.

shembull i jote ishte kot dhe pa kuptim... une po flas per shqiperin, ti flet per sviceren. une po them se shqiperia duhet te ngrihet si shtet dhe ti me flet per zviceren, nuk me intereson ca ndodhet ne zvicer, me inereson miresimin e shqiperis.
    E shoh qe je energjetik, dhe me mall shkruan shqip.
    Por mos i gjenarilizo gjanat se racizmi nuk eshte i mir per asnje popull. Dhe nese ti e don popullin tend sic mundohesh te e shprehesh, atehere mos i a uro asnjehere kete fatekeqesi !
    Tani se percolle si duhet debatin, ku, tani devijove tek 2 mil. vendepune t' enver hitlerit. ‘!
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    E shoh qe je energjetik, dhe me mall shkruan shqip.
    Por mos i gjenarilizo gjanat se racizmi nuk eshte i mir per asnje popull. Dhe nese ti e don popullin tend sic mundohesh te e shprehesh, atehere mos i a uro asnjehere kete fatekeqesi !
    Tani se percolle si duhet debatin, ku, tani devijove tek 2 mil. vendepune t' enver hitlerit. ‘!
    Cdo here vjen ketu dhe ma fyerjen shqipen. Kurse per vete shqipen e ke cope cope. Hajde njeri hajde.

Te folesh me ty shoku lodhesh kot, ti nuk vjen me nje kundershtim vec vjen te folesh kot si perhere. Ja prape erdhe dhe nuk the gje, te lumt.

Ishte 6 miljone vende pune dhe jo 2 miljone. Racizem i duhet cdo njerezeve sepse eshte dicka si krijon krenari per veten e tyre. Pershembull serbet, krejt krenari e tyre eshte krijuar nga urrejtje tek njerez shqiptar, bozhniak dhe kroat. Ne fund baskohen mese kesaj urrejtjes dhe krenarohen mes njeri tjetrit.

Cdo njerez ia duhen urrejtje sepse cdo njerez kane armiqet e tyre dhe cdo armik i takon urrejtje dhe racizem ndaj tij. Kuptove gje shoku?

Po te kuptova kesaj rradhe : "Te behemi si serbet, te urrejm"

Keshtu me keshillove.

Ky eshte skandali pas eltonklodit, i cili kerkon V-Bashkim me Serbin.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Po te kuptova kesaj rradhe : "Te behemi si serbet, te urrejm"

Keshtu me keshillove.

Ky eshte skandali pas eltonklodit, i cili kerkon V-Bashkim me Serbin.
    Eshte e njejtin gje si eltonklodit. Une po them se duhet ti urrejm serbet krejtesisht dhe aj thote duhet te bashkohem si vellezer me to. Ne duhet te jemi vellezer vete une dhe aj sepse mendojm te njejtin gje.

Sa i shkathet je mer Ilirian, si shpegohet kjo shkathtesi?

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Kjo tregon se nuk ke asnje fare kuptim se si shkruhet GDP. Qofse njeri ne Itali ia jep familijes vete 90% e rrogen e tij, atehere GDP'ja e tij shkon ne Shqiperi! Sepse leket harxhohen ne Shqiperia dhe jo ne Itali! Hej Zot!

Edhe ca? Lej te kolonizojn tere boten! Kane te drejt ato si kane mundesi! Ne cdo vende si te bardhet e kane kolonizuar e kane bere ma te mire. Krahasoje Afriken e Jugut me cdo shtet tjeter te Afrikes. Krahasoje Australijn me cdo shtet tjeter afer te.

Ti s'dike me fol shoku, me fal sepo te them.
    ti po flet marrezira.
    nje qe mendon se nje shqiptar (ne shqiperi) merr 887.000 leke te vjetra ne muaj ka probleme serioze me konceptimin e realitetit.....

per te hedhur poshte kete teorine tende (frut i studimeve tua te shumta) te kolonizimit merr shembullin e indokines. kamboxhia, laosi, mianmari, vietnami, malaizia dhe tailanda. te gjitha kane qene te kolonizuara. pervec tailandes.
    mirepa tailanda eshte me mire se kamboxhia, mianmari, laosi dhe vietnami......
    e sheh se teoria jote ra poshte?
    ka raste qe vende qe te bardhet i kane kolonizuar, kane zhdukur popullsine vendase totalisht. keto pse nuk i permend???
    meso pak se cfare jane tainot...

p.s. kur thote nje person si ti, i cili s'di te shkruaj shqip, qe une nuk di te flas, ky eshte kulmi i paftyresise......
    nje person qe fjalen "shimica" e shkruan "shume mica".
    nuk te kam korigjuar asnjehere, se ndoshta ke arsyet e tua qe shkruan ne kete menyre kaq skandaloze, por tani qe TI me thua mua qe nuk di te flas, ke kaluar cdo limit...
    edhe dhi e zgjebosur, edhe bishtin perpjete......
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •