Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 88 prej 88
    Atdheu mbi te gjitha Maska e Nazionalist
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    shqiptaret NUK KANE TE DREJTE?!?!?!?!
    po si arrine te thuash nje gje te tille pikerisht TI qe per vehte je rritur jashte? nuk te duket pak hipokrizi? vetem pak.
    pse TI paske pasur te drejte te jetosh kaq vite jashte dhe "ne shqiptaret" jo?
    Une te thash dhe me pare njehere se une nuk kam ardhur vete ne kete vend por qeke budalla krejtesisht ti dhe paske harruar. Une per vete jam tu shku prape ne Shqiperi per me jetu.

Shqiptaret nuk kane te drejte te jetojne ne asnje shtet pervec Shqiperis. Shqiptaret kerkojne te ngrihet Shqiperis dhe ne fund duhan te jetojne jashte! Si mund ngrihet Shqiperia ose si mund zhvillohet Shqiperia kur njerez te saj dalin jashte? Cfare zhvillim ndodhet kur mendja e Shqiperis del jashte, kur forca punes del jashte dhe punon per nje vend tjeter?

Hik me gjithe kontradiktat e tuaj aman, cdo here si flet vec e turpron veten, as nuk paske memorie hic fare, jam duke perserit veten treqind here me ty.
    Feja e Shqiptarit eshtė Shqipėria! Vdekje fejėt tjetėr, lavdi viti 1967!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Nazionalist Lexo Postimin
    Une te thash dhe me pare njehere se une nuk kam ardhur vete ne kete vend por qeke budalla krejtesisht ti dhe paske harruar. Une per vete jam tu shku prape ne Shqiperi per me jetu.

Shqiptaret nuk kane te drejte te jetojne ne asnje shtet pervec Shqiperis. Shqiptaret kerkojne te ngrihet Shqiperis dhe ne fund duhan te jetojne jashte! Si mund ngrihet Shqiperia ose si mund zhvillohet Shqiperia kur njerez te saj dalin jashte? Cfare zhvillim ndodhet kur mendja e Shqiperis del jashte, kur forca punes del jashte dhe punon per nje vend tjeter?

Hik me gjithe kontradiktat e tuaj aman, cdo here si flet vec e turpron veten, as nuk paske memorie hic fare, jam duke perserit veten treqind here me ty.
    hahaha! hajde hajde. u nervozua zheniu i vogel...
    ore "njeri", po jeten tende do te rri e te mbaj mend une ore i gjore?
    aq shume mendon se me plas per nje trupesh si ti?
    fakt eshte se ti thua qe nuk ke te drejte te jetosh ne shba por akoma rri aty. madje je rritur aty (rritur eshte fjale e madhe per ty).
    kush ta dha te drejten te rritesh aty?
    po pse nuk kthehesh atehere? pse nuk je kthyer me kohe? qe atehere qe kur te kane hyre ne tru keto marrezira?

shqiperia ore i mjere eshte duke mbijetuar fale parave te emigranteve.
    fale parave te atyre qe sipas teje nuk kane te drejte te jetojne e te punojne ne nje vend te huaj.
    sikur mos te kishte emigrante shqiperia do te ishte ne gjendje edhe me te mjeruar se c'eshte.
    e di sa eshte papunesia ne shqiperi? imagjino sikur te kthehen edhe te gjithe emigrantet. te gjithe do te gjenin pune?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    hahaha! hajde hajde. u nervozua zheniu i vogel...
    ore "njeri", po jeten tende do te rri e te mbaj mend une ore i gjore?
    aq shume mendon se me plas per nje trupesh si ti?
    fakt eshte se ti thua qe nuk ke te drejte te jetosh ne shba por akoma rri aty. madje je rritur aty (rritur eshte fjale e madhe per ty).
    kush ta dha te drejten te rritesh aty?
    po pse nuk kthehesh atehere? pse nuk je kthyer me kohe? qe atehere qe kur te kane hyre ne tru keto marrezira?

shqiperia ore i mjere eshte duke mbijetuar fale parave te emigranteve.
    fale parave te atyre qe sipas teje nuk kane te drejte te jetojne e te punojne ne nje vend te huaj.
    sikur mos te kishte emigrante shqiperia do te ishte ne gjendje edhe me te mjeruar se c'eshte.
    e di sa eshte papunesia ne shqiperi? imagjino sikur te kthehen edhe te gjithe emigrantet. te gjithe do te gjenin pune?
    Sepse kam qene i vogel per me u kthy ne Shqiperi, kete e din dhe ti por ti je genjeshtare nje, budall dy, dhe propagandist tre. Shqiperia nuk ka ekonomi per me shku aty kurdo qe deshiron njeriu per me jetuar. Prandaj une po planifikoj per me u kthy dhe te pergatitem ekonomikisht per te arritur ne Shqiperi dhe per te bere shpi dhe bisnez ne Shqiperi. Sepse tash si jam mesuar dhe ambientuar me standartet e SHBA's, duhet te kem te vetme standartet dhe ne Shqiperi dhe kjo eshte arysje sepse nuk jam kthy AKOMA.

Mos te kishin hik te gjithe shqiptaret nga Shqiperia, atehere nuk do hikte shkenca shqiptare, ekonomia shqiptare, policet shqiptar, avokatet shqiptar, ministra shqiptar, etj. Dhe do ishte me zhvilluar Shqiperia sot, vec nje idjot si puna jote mund te thote se mos te kishin hik ato njerez do ishte Shqiperia me keqe sot.

Dhe nuk thash asnjehere per te gjithe shqiptaret jashte vendit te kthehen menjehere perbashket. Kjo eshte llogjika jote VK dhe budallake. Kjo eshte llogjik si perdor ti per me ma dhene emrin ekstremist.

Shko kallezoj njerezit se GDP'ja eshte rroga e njerezve brenda nje shtetit dhe njehere hahahahaha se me duket ke lan disa njerez te pa treguare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nazionalist : 23-11-2010 mė 05:01

Nuk e kam problem se cfare mendojn ekstrimistet per shqiptaret ne vendin e tyre, shqiptaret nuk kane te drejt te jetojn ne gjermani, franc, angli, etj. Ato duhen te jetojn ne Shqiperi. Keshu mendoj une, te gjithe duhen te kthehen ne vendin e tyre dhe te kontribojn ne vendin e origjines.

Liberalet jane 300 here me keqe per shqiptaret sesa ekstrimistet, liberalet e shkaterrojn Shqiperin sic e kane shkaterruar deri tani.

C'me paska shpetuar pa lexuar ky koment

Qekur doli ky konkluzion? Sa vite ka pa vajt ne shqiperi ti?
    Shko rri ca kohe, jo per pushime(se kushdo qe shkon per pushime kenaqet, mjafton te kete xhepat me lek). Shko perballu me veshtersite per te marre nje certifikate, per te marre nje dokument ose ndonje gje tjeter. Shko hape nje biznes tendin edhe prit prit prit prit deri sa te marresh licensen (ne rruge ligjore...) edhe pasi tja arrish, lutu qe te mos ndodhi ndonje problem te nesermen! Atje edhe zilia komshiut te prish pune, e jo me shteti (qe shtet i thencin).

Shqiptari (ashtu si cdokush tjeter) ka te drejte te jetoj aty ku ndihet me mire e me i realizuar. Ashtu sic levizet nga nje qytet ne nje tjeter, ashtu mund edhe te levizet nga nje shtet ne nje tjeter... Ndaj, e drejta per te jetuar ne nje shtet tjeter nuk ka fare lidhje me patriotizmin, jane gjerat me banale qe te nderrojne mendjen te ikesh, e te rrish jashte shqiperise.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Sepse kam qene i vogel per me u kthy ne Shqiperi, kete e din dhe ti por ti je genjeshtare nje, budall dy, dhe propagandist tre. Shqiperia nuk ka ekonomi per me shku aty kurdo qe deshiron njeriu per me jetuar. Prandaj une po planifikoj per me u kthy dhe te pergatitem ekonomikisht per te arritur ne Shqiperi dhe per te bere shpi dhe bisnez ne Shqiperi. Sepse tash si jam mesuar dhe ambientuar me standartet e SHBA's, duhet te kem te vetme standartet dhe ne Shqiperi dhe kjo eshte arysje sepse nuk jam kthy AKOMA.

Mos te kishin hik te gjithe shqiptaret nga Shqiperia, atehere nuk do hikte shkenca shqiptare, ekonomia shqiptare, policet shqiptar, avokatet shqiptar, ministra shqiptar, etj. Dhe do ishte me zhvilluar Shqiperia sot, vec nje idjot si puna jote mund te thote se mos te kishin hik ato njerez do ishte Shqiperia me keqe sot.

Dhe nuk thash asnjehere per te gjithe shqiptaret jashte vendit te kthehen menjehere perbashket. Kjo eshte llogjika jote VK dhe budallake. Kjo eshte llogjik si perdor ti per me ma dhene emrin ekstremist.

Shko kallezoj njerezit se GDP'ja eshte rroga e njerezve brenda nje shtetit dhe njehere hahahahaha se me duket ke lan disa njerez te pa treguare.
    jo po gdp jane parate qe me dhuron xhaxhai nga kina ...
    gross DOMESTIC product. ne shqip thuhet prodhimi vendor bruto.
    e kupeton fjalen VENDOR ore zheni? e di sa jene eksportet ne shqiperi? e di sa prodhohet ne shqiperi???
    pak me shume se 0
    vetem nje debil si ti mendon se shqiperia ka gdp me te larte se turqia.

ti ne fillim thua qe shqiptaret nuk kane te drejte te jetojne jashte trevave shqiptare, pastaj na rendit arsyet pse ti nuk je kthyer akoma.
    hahahah!
    kulmi i hipokrizise.

dmth sipas llogjikes tende, sikur shqiptaret te mos kishin emigruar, shqiperia sot do te kishte qene me mire?!?!?!

hajde tru hajde. me ke po diskutoj edhe une.
    te marrit hapi rruge thone ne shkoder.
    ja. kalo se t'u hap rruga..........
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    jo po gdp jane parate qe me dhuron xhaxhai nga kina ...
    gross DOMESTIC product. ne shqip thuhet prodhimi vendor bruto.
    e kupeton fjalen VENDOR ore zheni? e di sa jene eksportet ne shqiperi? e di sa prodhohet ne shqiperi???
    pak me shume se 0
    vetem nje debil si ti mendon se shqiperia ka gdp me te larte se turqia.
    prape rrin tu e perserit veten si idjot, kur thash se GDP eshte sa te jep xhaxhai nga jashte? Por ato lek cuhen ne ekonomin e Shqiperis sepse perdoren ne Shqiperi dhe jo jashte.

Ti nuk e ke iden se ca eshte GDP sepse je idjot fare... Nuk e diskutoj prape GDP me ty mor injorant, e din shume mire se ke dal si idjot kur fole per GDP heren e pare dhe tash po mendon te mbrosh veten me sharje dhe me fjala kot.

ti ne fillim thua qe shqiptaret nuk kane te drejte te jetojne jashte trevave shqiptare, pastaj na rendit arsyet pse ti nuk je kthyer akoma.
    hahahah!
    kulmi i hipokrizise.
    Kjo eshte nje pershembull qe tregon sak sa budalla je. Ta shpegova pse nuk jam kthyr akoma ne Shqiperia, ska nje post si ka kaluar dhe prape ti perserit e vetme gje. Nuk duket kjo se je idjot?

dmth sipas llogjikes tende, sikur shqiptaret te mos kishin emigruar, shqiperia sot do te kishte qene me mire?!?!?!

hajde tru hajde. me ke po diskutoj edhe une.
    te marrit hapi rruge thone ne shkoder.
    ja. kalo se t'u hap rruga..........
    Po normal do ishte me mire mor budall, mos te kishin hik gjithe ato sic te thash dhe me pare, nuk do ishte hik shkenca shqiptar, doktoret shqiptar, ekonomistet dhe puntoret shqiptar.

Me te hik babai jote nga shtepia, do jete gje e mire per shtepin tande apo gje e keqe? Me hik qindra mijera shqiptar nga Shqiperia per tre dite neser, do jete gje e mire per Shqiperin?

Saaaaaaa idjot je, eshte e pamunder te jete njeriu kaq i trash... Vazhdo tani, hajde pergjigju prape duke perserit veten dhe nje here. Me pyet dhe nje here per GDP dhe me thuaj dhe nje here pse nuk jam kthy ne Shqiperi akoma sepse nuk eshte boll ta shpegoj nje here, per ty duket se duhet ta shpegoj 5-6 here deri sa ta kuptosh.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    bla bla bla bla bla.
    te marrit hapi rruge - thone
    ja. kalo se te eshte hapur rruga. ec perpara! si gomari.
    femije i llastuar, analfabet, injorant dhe hipokrit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Nuk eshte aspak mire nese Europa kthehet djathtas.
    Te gjithe ksenofobike jane ekstremistet e djathte.

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •