Close
Faqja 4 prej 25 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 243
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Tmerr!!! Tmerr te te ike femija, se s'ka me ilac per shpirtin. Kushedi si i lutet zotit e shkreta , qe ta marre edhe ate vete.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Tragjedi !!!

Edhe sa familje do te vdesin keshtu perderisa shteti nuk reagon ne te miren e tyre !??

Si duket, do te mbesni edhe me mbrapa se Kosova !

Ti ja ke fut kot me duket.Fajtore jan prinderit jo shteti.Pse shteti do organizoje familjen tende.Se nga i gjeni kto ligje i zot e di!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Nëna gjen të vdekur katër fëmijët në shtëpi

DURRES-Katër fëmijë të mitur u gjetën të pajetë nga nëna e tyre sot në mëngjes në banesën e tyre ne Sukth të Durrësit.
    Dy vellezer dhe dy motra, Robert Xheka, 13 vjeç, Vilson Xheka,11 vjeç, Kasandra Xheka 9-vjeçare dhe Nertila Xheka 6 vjeç u gjetën të pajetë ndërsa dyshohet paraprakisht se shkak mund të jetë bërë asfiksia nga tymi. Dyshohet se një vatër zjarri në banesë ka shkarkuar gazra helmues ndërsa fëmijët kanë qënë në gjumë. Policia ka mbërritur në vendin e ngjarjes dhe po kryen hetimet paraprake për të zbuluar shkaqet e kësaj tragjedie. Sipas të dhënave të para nga vendngjarja, fëmijët kishin ndezur një qiri në kushtet e errësirës, c'ka ka provokuar djegien e televizorit dhe krijimin e gazrave helmues.
    Nëna e shokuar po merret në pyetje nga policia. IMesohet se prindi ka qënë në punë gjatë natës, pasi punonte si këngëtare në një lokal. Sipas nënës, fëmijët kur ka mbërritur në shtëpi kanë qënë të pajetë.
    Detaje
    Zana Xheka si zakonisht trokiti ne dere, por askush nuk ja hapi, atehere ajo hapi deren me celes por shtangu kur pa 4 trupat e vegjel te pajete neper krevate dhe divane. Klithmat e nenes zgjuan fqinjet qe njoftuan policine per ngjarjen e rende. Nga kqyrja e trupave u pa se nuk kishte shenja dhune ne trupa, vetem shenja bloze ne fytyre. Policia dyshon se nje qiri i lene ndezur ka krijuar nje vater te vogel zjarri qe eshte shuar, por qe ka prodhuar tym ne banese sa mund te kete asfiksuar femijet.
    Mesohet gjithashtu se nena jetonte se bashku me 4 femijet dhe ishte ndare nga bashkeshorti per shkak te dhunes qe ai ushtronte mbi te dhe dhe femijet. Nena para pak kohesh madje kishte kerkuar dhe mbrojtje nga policia pasi bashkeshorti i kercenonte vazhdimisht. Per te mbajtur femijet ajo punonte si kengetare ne nje lokal dhe me te ardhurat menaxhonte shtepine dhe femijet qe deri pak ore me pare ishin ne jete.

Ora 13:14- Dëshmia rrënqethëse e nënës
    Ajo është fare e vetme, katër fëmijët e saj nuk jetojnë më. Për News 24 rrëfen kthimin e fundit në shtëpi aty ku priste të gjente në gjumë "të vegjlit" e saj por i gjeti të vdekur. Mes dhimbjes e lotëve, në fytyrën e kësaj nëne të vetme lexohet qartë vuajtja e sakrificat e bëra në jetë për të rritur katër fëmijë, pa baba.

"Kam bërë shumë sakrifica për ta, po i rrita, po i lija vetëm kur ikja në punë, i mbroja se njerëzit i merrnin nëpër këmbë. Kur erdha në shtëpi kam parë vetëm vajzën e vogël sipër krevatit, e kam parë të mbuluar me gëlqere, nuk guxova më të shoh fëmijët e tjerë, fillova të bërtas, thirra komshijtë...aty ishte nxehtësi e madhe, ishin thyer xhamat“,- rrëfen ajo, ndërsa nuk nguron që në këtë ditë të fajësojë babain e tyre, i cili kurrë nuk ka sjellë në shtëpi asgjë për fëmijët, sic tha ajo.

"Ai fare nuk është përgjigjur për to gjithë jetën, as një copë bukë nuk ka prurë në shtëpi për kalamajtë, as një palë corape, unë punoja ditë dhe natë dhe kur shkoja në shtëpi ai më torturonte“,- shprehet Zana.

Mes lotëve, ajo sjell përsëri në kujtesë fëmijët e saj, "Katër fëmijët nuk ndaheshin nga njëri tjetri, ato ecnin vetë", por sot nuk janë më...
    (d.b/BalkanWeb)

Videoja tronditese:

link:http://www.balkanweb.com/videoAlbum/..._id_video=7536
    Ajo gruaja duhet te shkoje ne burg.Si i ka lene femijet e vegjel vetem?
    Burri pamvarsisht se eshte i ndare ka pergjegjsi per suportimin e kalamjave me leke.Duhet shkoje ne burg edhe burri pasi ka abandonuar femijet.
    Shteti ka pergjegjsi pasi duhet siguroje nje assistence,ndihme per familje te tilla te coptuara dhe te varfra.Nqs ekziston ligj asistence dhe ajo nuk ka marre asgje nga shteti,atehere duhet te beje letrat per te bere padi ne gjyq dhe kerkoje demshperblim.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Burri pamvarsisht se eshte i ndare ka pergjegjsi per suportimin e kalamjave me leke.Duhet shkoje ne burg edhe burri pasi ka abandonuar femijet.
    Shteti ka pergjegjsi pasi duhet siguroje nje assistence,ndihme per familje te tilla te coptuara dhe te varfra.Nqs ekziston ligj asistence dhe ajo nuk ka marre asgje nga shteti,atehere duhet te beje letrat per te bere padi ne gjyq dhe kerkoje demshperblim.
    une nuk jam nga Shqiperia dhe nuk e di sakte,mendon se kjo vlen ne Shqiperi edhe neqoftese vlen a mjafton per te ushqyer sa te holla marrin prej ndihmes sociale etj...
    pershendetje

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    ktu ne mund te fajesojme te gjithe, qe nga shteti e deri tek me i fundit prej llapamaneve tone ne forum,...

ajo qe s'behet jane ata femije qe iken ne ate menyre te tmerrshme,...lulevocerrake, te kater pernjeheresh....

dhe fajin kryesore e kane i jati dhe e jema,

e jema, qe punoka ne tirane, ne klub nate dhe femijte i rriska ne Sukth te Durrsit,

pak pa llogjike kjo gje,...

pas mes nate, duhet ose taksi, ose noj benz privat per te ikur nga tirana ne sukth,...

kshu qe te shkon me shtrenjte qiraja e rruges sesa kripa ne det.

zoti i falte te jemen dhe te jatin....

dhe llapamanet, qe bejne gam gam,
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661

Asistence ta siguroj une qe kan mar se kjo familje i plotson kushtet.Difekti eshte tek nena dhe babai.Baba i u zhduk e nena breth naten rrugeve......femijet gjithe naten vetem dhe nena punon naten????!!! Ju thoni kengetare ndersa une mendoj keq .Zoti me falt.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2010
    Postime
    31
    E fundit qe do te mund te beja do te ishte te gjykoja nje nene ne nje fatkeqesi te tille. E shkreta sa ka per ta vuajtur gjithe jeten kete tragjedi...!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Pax Deorum Lexo Postimin
    E fundit qe do te mund te beja do te ishte te gjykoja nje nene ne nje fatkeqesi te tille. E shkreta sa ka per ta vuajtur gjithe jeten kete tragjedi...!
    pajtohem plotesisht
    (pershendetje,dhe mire se na erdhe se postimi i jot i pari)

Mire se erdhe ne USA...ate te Shqiperise e kam fjalen.

Te me falni mua se nuk mbahem per njeri me zemer te bute keshtu por kjo femra (se nene s'e quaj dot) me ben shume pershtypje. Pse?

1- Nje nene qe i vdesin 4 femije nuk besoj se do ishte ne gjendje te dinte se ku ishte dhe jo me t'u pergjigjej pyetjeve te gazetarve.

2- A nuk ju ben pak pershtypje qe kjo zonja akuzon direkt burrin kur pyetja nuk kishte te bente fare me te dhe po ta vesh re ajo nuk pushon se foluri duke u perpjekur per te cfajesuar veten qe pse i la vetem? Ne baze te "ekspertizes" sime per keto gjera, nje njeri qe ben nje veprim te tille, thjesht e shfaq hapur qe eshte fajtor.

3- Pse i mban syte mbyllur kjo zonja gjate gjithe kohes se intervistes dhe asnje pike loti kur flet per cfare ka ndodhur, por per te ber derr derr si motor i prishur, e beka mire? Sa fallco!!!!!!!!!!!! Nje nene qe humbi 4 femije do ishte duke shkulur floket e duke i rene murit me koke dhe jo duke dhene fjalime neper kamera.

Mjer ata femije thuaj por kjo me ate kafshen qe i beri ata femije e duan plumbin mu ne lule te ballit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 11-11-2010 më 23:56

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Asistence ta siguroj une qe kan mar se kjo familje i plotson kushtet.Difekti eshte tek nena dhe babai.Baba i u zhduk e nena breth naten rrugeve......femijet gjithe naten vetem dhe nena punon naten????!!! Ju thoni kengetare ndersa une mendoj keq .Zoti me falt.
    Ai babai duhet varur ne litar.
    Se te ishte i pergjegjshem per femijet do i mbante ne shtepine e vet femijet per sa kohe ajo ishte ne lokal dhe kthente ne shtepi kur te vinte ajo.
    As leke nuk ka dhene.Te kishte dhene leke do ishte ndryshe.Ajo mund te paguante ndonje komshi te ruante dhe shikonte femijet.
    Ajo i paska lene per nje kohe te gjate,dite per dite femijet ashtu vetem.
    Nje qen ne shtepi kur largohet i zoti lidhet qeni dhe i vihet ushqim dhe uje prane/Po ta lesh vetem dhe te lire sidomos brenda shtepise mund te beje marrezira,beje shtepne lesh,kafshoje ndonje kabell elektrik,zjarr...
    Femer idiote dhe e papergjegjshme
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 4 prej 25 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •