Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 93
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Ai donte te jepte nje pergjigje te informuar, ti s'ia jep kete mundesi

Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Epo lexo me lart, ca shqip, ca anglisht, ca gjysma-gjysma.
    Nuk mundohet me njeri te korrigjoje ate qe ka shkruar.
    Nejse, se mbase po beni shume kohe neper bote dhe keni harruar paksa shqipen.
    Nuk ka rendesi kjo.
    Rendesi ka qe kjo shoqja jote po vuan!
    Megjithate nese pranon te jetoje me kete njeri qe sot vendos cfare do veshi, neser vendos cfare do flasi e keshtu me radhe, atehere kjo e meriton ate.
    Ose mbase eshte shume e dashuruar, si me thoshte nje shoqe e imja "nuk jetoj dot pa aromen e djerses se tij"..
    Tani te gjithe e dime qe aroma e hormoneve mashkullore terheq femrat e hutuara por mendoja se cfare i kalonte asaj neper koke kur ai e rrihte, megjithate ne ato momente djersiste eh.. se vajta larg.
    Ku i ke fotot???
    E sheh qe arrite te japesh nje mendim edhe pa foto Thjesht per veshjen i flet ai, pasi per gjera te tjera (si psh te dali me shoqerine) nuk e ka penguar ndonjehere! Qe te dy jane te dashuruar por ja qe ai e ka cik problem punen e veshjes dhe te tualetit... kaq!

Sa per shkrimet, jam dakord me ty, mire do ishte te shkruhej gjithcka ne shqip.. por ja qe nganjehre te vijne ca shprehje ne gjuhe te huaj

Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Ai donte te jepte nje pergjigje te informuar, ti s'ia jep kete mundesi
    hahahhaha, epo ja qe ja doli te japi nje pergj dhe pa u bazuar ne prova

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    jepi duret sa s'osht von ene je bo me nai kaqol te vogel.
    po shqipot ngaqi kon qen gjith jeten pa prona hahahahahaha e vetmja pron qe kon pas ka qen burri/gruja.

kisha i her i nore shqiptare. kshu nfillim e urt e dashun kur filloj motra me me kontrollu celularin, portofolin. me verte zemra i thash. pa mi mblidh njato 5 lecka qi mke sjell ene shko gjej nai kaqol me i kerku llogari jo mu
    no glove no love

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    po shqipot ngaqi kon qen gjith jeten pa prona hahahahahaha e vetmja pron qe kon pas ka qen burri/gruja.

kisha i her i nore shqiptare. kshu nfillim e urt e dashun kur filloj motra me me kontrollu celularin, portofolin. me verte zemra i thash. pa mi mblidh njato 5 lecka qi mke sjell ene shko gjej nai kaqol me i kerku llogari jo mu
    Ti qenke modern O yea!
    Dmth ajo e meritonte nje dru te mire por ti e largove pa zhurme nga jeta jote.
    P.S.: shkruaj me paster mor taj se eshte turp!
    Ndryshuar për herë të fundit nga smokkie : 04-11-2010 më 15:30
    Cdo gje eshte relative...

Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    ene turpi o relativ hahahahahaha
    no glove no love

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin

ne fillim paska qene e urte, por si duket e ke bere verrem ti, qe paska nis hetuesirat. . Lol
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    care do me thon verrem mi corazone. e googla po sdel gjo hahahahahaha. fjale e keqe duhet me qen

un ne pergjithsi boj si me don qejfi mbrena ligjeve te shtetit amerikon. nuk jom pron e askujt
    no glove no love

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ne fakt femrat e kane shume te lehte te ua hedhin fajin burrave. Po mire kjo shoqia jote e kishte marre mundimin t'i thoshte se nuk kishte ndermend te bente ate qe ai donte dhe se nqs ajo ndihej mire ashtu atehere s'kishte pse "tu bindej" tekave te te fejuarit?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ne fakt femrat e kane shume te lehte te ua hedhin fajin burrave. Po mire kjo shoqia jote e kishte marre mundimin t'i thoshte se nuk kishte ndermend te bente ate qe ai donte dhe se nqs ajo ndihej mire ashtu atehere s'kishte pse "tu bindej" tekave te te fejuarit?

fatkeqsisht jo, e ky ishte gabimi i saj..... e nisi lidhjen me "lepe - peqe" duke mos ja prishur per asgje.

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •