Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 164
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Erdogan nderohet me ‘Doctor Honoris Causa’
    Publikuar: E enjte 4 Nëntore 2010

Universiteti i Prishtinës nderoi kryeministrin e Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan me titullin “Doctor Honoris Cause”, si shenjë mirënjohje për angazhimin e tij rreth Kosovës. Ceremonia u zhvillua në sallën e Fakultetit Filologjik të këtij Universiteti, në të cilën merrnin pjesë kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi, diplomatë dhe përfaqësues të pranisë ndërkombëtare në Kosovë. Rektori Mujë Rugova ia ka dorëzuar Erdoganit këtë mirënjohje, ndërsa e ka quajtur atë njeri të paqes që për shumë vite kontribuoi për lirinë e Kosovës dhe mandej edhe për njohjen e pavarësisë dhe zhvillimin e vendit tonë. “Ky çmim ka krenarinë dhe simbolikën e veçantë, sepse nderojmë njeriun e paqes, i cili me vullnetin dhe përkushtimin e madh kontribuoi në çlirimin, ngritjen dhe afirmimin e shtetit të Kosovës. Për shumë vite me radhë shteti turk ishte dhe mbetet njëri nga shtetet më të pranishme dhe më mbështetës së çështjes së Kosovës, si në ndërhyrjen e trupave të NATO-s për t’i ndaluar dhunën, gjenocidin dhe spastrimin etnik në Kosovë, ashtu edhe për njohjen, zhvillimin dhe përparimi e mëtutjeshëm të shtetit të Kosovës”, ka thënë Rugova. Për personalitetin e kryeministrit turk ka folur edhe ministri në largim i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Enver Hoxhaj, i cili e ka quajtur ditë të veçantë për Kosovën që ka mundësi të nderojë një mik të madh të Kosovës.

Erdogan, kryeministri i parë turk që viziton Kosovën pas shpalljes se pavarësisë, tha se është i nderuar me këtë mirënjohje nga populli i Kosovës, që për të nënkupton vazhdimin e mbështetjes për shtetin e Kosovës në të gjitha fushat. Dje në mbrëmje, kryeministri turk u shpall edhe ”Qytetar nderi” i Prizrenit gjatë vizitës që bëri në këtë qytet ku ndodhen dhjetëra xhami të restauruara me financimet turke. “Në Kosovë ka rreth 150 xhami që tregojnë të kaluarën tonë të përbashkët. Këto xhami simbolizojnë vëllazërinë mes Kosovës dhe Turqisë”-tha Erdogan dhe falenderoi autoritetet kosovare që kujdesen për trashëgiminë e tyre të përbashkët. Kryeministri i Truqisë, ndërkohë do të vizitojë Tyrben e Sulltan Muratit në Mazgit, afër Obiliqit.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    mire se ardhje erdoganit ne Kosove,,se me sa po duket ku i cili e ka inicua kete tem ,jo edhe mire perpilimi i ti ashtu tingllon,,po prap nuk ja shofe per te madhe se ky njeri me siguri eshte mesuar kur te vije milloshi dhe me prite me mire dhe me deshire e jo me ike,,,siq ka pretenduar per erdoganin..
    se ky i cili e ka hape kete tem eshte i msuar per keto ,dhe tani i duket rende te vijen burrshtetasit me te forte ne kete toke,,,dhe e pengojen kete ..
    kur e vizitojen koosven burrshtetas te mdhenje ne duhet te ndihemi mire dhe te knaqure se vertet edhe ne kemi miq te forte ne bot,,e jo si disa ketu te cilet sikurishte i paska ofenduar vizita e till ketu,,

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Nuk mund te pohosh gjera cfare te duash pa ofruar asnje deshmi.
    Kjo gjë është e njohur botërisht, çka këtu për t'u habitur?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Postime
    26
    O ka ardhe BABA ,, te lumt na,,

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Erdogan: “Pikëllimi i Kosovës është pikëllimi ynë, gëzimi i Kosovës është gëzimi ynë”
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Murriz Kosova Maska e murrizi+
    Anëtarësuar
    13-10-2010
    Vendndodhja
    Gjithandej nëpër botë
    Postime
    61
    Unë jam i pikëlluar sot.
    Fjalë shumë ?
    Fukarallëk !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-07-2010
    Postime
    146
    Citim Postuar më parë nga murrizi+ Lexo Postimin
    Unë jam i pikëlluar sot.
    Nuk je vec ti i pikelluar murriz+!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    mos u piklloni se do ju vjen edhe borisi
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-07-2010
    Postime
    146
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    mos u piklloni se do ju vjen edhe borisi
    Pse bre po m`shtje me sha??!!
    U ti asishi me erdogan e me borisa dhe krejt b.ythshiturit qe flasin shqip,dhe japin interesin kombetar per fe!!!A kuptove tash?? Kuptova,thuaj.

Se nuk paskam te drejte te jem i pikelluar une??
    Vjen m.ut turku ne Tirane e thote : hiqne Skenderbeun nga historia!!Dhe qenka mik i yni ky??!!Dhe duhet ta dekorojme qenin!!
    Ec shko falu ti, e mos m`u perziej ne pune te shqiptareve!!

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •