Close
Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 164
    Tjera here mendo dy here se kujt i thua turk e kujt arab !
    Se te hajn mbi 700 7 kat nen tok !!!!

Un s'jam loder qe t'luajsh me nderin tim dhe nderin e vellezerve te mi !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Murriz Kosova Maska e murrizi+
    Anëtarësuar
    13-10-2010
    Vendndodhja
    Gjithandej nëpër botë
    Postime
    61
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Tjera here mendo dy here se kujt i thua turk e kujt arab !
    Se te hajn mbi 700 7 kat nen tok !!!!

Un s'jam loder qe t'luajsh me nderin tim dhe nderin e vellezerve te mi !
    Po pse çfar je ti ?
    Tya që po të lëkan mendet aq shumë për turq e arab sdi njeri se çfar identiteti ndryshe të jap.
    ateista, komunista e qesi far pordhiçkash dezinformimi çfar e paske mush forumin....
    O çun kështu si neve jemi 99,99 % e Shqiptaarëve. E ju jeni kjo mbetja 0,01 %.
    Pra nga 10 milon Shqiptar në Ballkan ju del se jeni nja 1000 veta, gjysma nga ata jeni këtu në forum, dhe pjesa tjeter ska të drejt as të marr frymë nga ju, e lëre më të thot mendimin e lirë në internet, duke e shantazhuar që bënë mekat të madhë nëse emancipohet e demokratizohet si ne të tjerët.

P.s. për dallim nga unë që nuk e kam ndërruar kurrë identitetitn (as këtë virtual) mua po më duket sikur fushbeteja nga diku tjeter qenka zhvendosur këtu.
    Ndërsa sa i përket moderimit të forumit Shqiptar, moderatorët duket se lënë qëllimishtë gjuhën e vrazhdë të tipave të "Ilirjaneve", ku njeriu nuk ka nevoj të zbresi fare në Prishtinë, sepse mu nga këtu e sheh dhe dinë më së miri kë do ta takoje atje.
    Fjalë shumë ?
    Fukarallëk !

Anëtarësuar
    13-10-2010
    Vendndodhja
    Gjithandej nëpër botë
    Postime
    61
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Nuk ishe kaq i pikëlluar kur të erdhi Irinej e Borisi !

S'ka dert, pikëllimet e juaja jan lot krokodilli. Populli shqiptar, nuk do ta privon veten nga besimi fetar !
    Sinqerisht me ta thonë nuk më ka pas interesuar edhe aq fort ardhja e tyre, e dija që ata nuk kishin pyetur askëndë, dhe nga ky fakt ngushllohësha.
    Mos harro ata mund të vijnë prap, sa që ti ndal Hasha apo i vëllaji i Hashës Rexhepi, aq sa mundi ti ndalë dikur Tanksat e Serbëve kur rrokullisnin nër zingjirët e tyre muslimanët e Bosnjës.
    Dhe ishin po të njëjtit këta "vllezër" që shkruanin artikuj në media si nga ato "KUSH E PREK SARAJEVEN; NE DO TIA BËJMË KËSHTU E ASHTU" etj etj etj...
    Ndërsa Irinej e Borisi kanë për tu ndalur, fillo të besosh në atë ditë të madhe lirisht, sepse Shqiptaria i ka rrënjët e thella, dhe se dita kur do të jemi ZOT në tokën tonë është e natyrës teknike !
    Fjalë shumë ?
    Fukarallëk !

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Luten bashkë
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Luten bashkë
    A nuk eshte ky mjerim te dashur forumista,po te ishte gjall gjergj kastrioti,te gjithve do ua priste veshet dhe do ua fute ne gjep.
    prej kurshit more jena ba ma turq se turqit,nje babgjysh imi thoshte ku shkel turku nuk mbin bari,kete e kishte ndegjua nga babgjyshi i tij pra kjo thenje rrjedhen e ka qe kur turku okupoi vendin ton dhe e roberoi per 500 vite,dhe sot hashim katravella pa pik turpi i quan vllezer.
    Une ju pyes a me vlla e kemi amerikanet apo turqit,nese duhet dikujt ti themi vella ateher jan amerikanet e jo keta lahperat e azis qe me shume na kan ber dem se sa shkiet,por qfar ti bejsh kur politiken po e bejn analfabetet

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga Luli X Lexo Postimin
    Ky idiot qenka mbeturine arabe dhe padyshim eshte shume i demshem per shqiptare.
    Nuk e kam zakon te perzihem ne punet e administratorit dhe te moderatoreve,por kesaj here drjtueseve te forumit ua them me bindje te plote:

po te lihet ne forum kjo figure me nofken ilirian,ta dini se dilni te dobet si shqiptare!
    une jam kunder perjashtimit te shqipfolsit te siper permendur per arsyen e thjeshet se dua te shikoj se deri ku mund te arrije fantazia e ketyre lloj njerezve qe kane ma pak tru se peshku.
    ne shkrimet e tyre gjeja qe me shume me ben per te vjelle eshte kur thone qe jane Shqiptar dhe patriot.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Nuk e kuptoj pse e beni kaq teater ket pune ,Kosova esht gjykata kushtetuse e kombit shqiptar dhe veprimet e kosove ashtu si gjykata kushtetuse nuk mund te Interpretohen nga askush kosova e ka deshmuar veten se esht prijse e kombit shqiptar dhe zemra e kombit shqiptar ather duke pasur parasysh ket fakt une besoj se kosova nuk ben ndonje veprim i cili bjen ne kundershtim me interesat e kombit shqiptar

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    A nuk eshte ky mjerim te dashur forumista,po te ishte gjall gjergj kastrioti,te gjithve do ua priste veshet dhe do ua fute ne gjep.prej kurshit more jena ba ma turq se turqit,nje babgjysh imi thoshte ku shkel turku nuk mbin bari,kete e kishte ndegjua nga babgjyshi i tij pra kjo thenje rrjedhen e ka qe kur turku okupoi vendin ton dhe e roberoi per 500 vite,dhe sot hashim katravella pa pik turpi i quan vllezer.
    Une ju pyes a me vlla e kemi amerikanet apo turqit,nese duhet dikujt ti themi vella ateher jan amerikanet e jo keta lahperat e azis qe me shume na kan ber dem se sa shkiet,por qfar ti bejsh kur politiken po e bejn analfabetet

Esht mir qe te diskutojm per te tashmen e jo per Mite e Legjenda per te cilat dim shum pak poashtu nuk jemi as deshmitar te saje njeherish nuk e dim se a kan egzistuar me te vertet dhe per intersat e kujt kan vepruar se kjo hiseria e ballkanit esht e mbushur me Mite e Legjenda.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Kjo gjë është e njohur botërisht, çka këtu për t'u habitur?!
    Mire per ty, se e ke edhe me lehte te me ofrosh deshmi. ..
    Po pres

Anëtarësuar
    13-10-2010
    Vendndodhja
    Gjithandej nëpër botë
    Postime
    61
    Citim Postuar më parë nga DARDANI.ZH Lexo Postimin
    Esht mir qe te diskutojm per te tashmen e jo per Mite e Legjenda per te cilat dim shum pak poashtu nuk jemi as deshmitar te saje njeherish nuk e dim se a kan egzistuar me te vertet dhe per intersat e kujt kan vepruar se kjo hiseria e ballkanit esht e mbushur me Mite e Legjenda.
    Ah mor Dardani i zvicrrës,
    Ti këtu te fjalët e tua, MITE E LEGENDA, ti mesiguri e ke fjalën për të kaluarën ?!
    Ta thotë një gjë ty Murrizi, nigo !

Ai popull që nuk ka të KALUAR , ai nuk ka as Ardhmëri !
    Ai popullë që e lejon ti përsëritet e kaluara e hidhur, ai popull do të privohet lirie, sepse ai nuk e meriton !
    Fjalë shumë ?
    Fukarallëk !

Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •