Close
Faqja 12 prej 31 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 301
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2009
    Postime
    116
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Sherbimet sekrete i rekrutoin njerzit me pozita te larta dhe me ndikim ne shoqeri,kur eshte fjala per udben duhet te jemi te kujdeseshem,ata e njohin psikologjin e popullit tone,te ne thashethemet kan ndikim te madhe.Pse udba nuk i hap te gjitha dosjet e saje,pse udba nuk e zbardh fatin e te zhdukurve qe nga viti 1945 e deri sot.Nuk e perjashtoi mundsin qe politikan shqiptar te ken punu per udben,por kjo qe po ndodhe ne IRJM eshte luft speciale e udbes me ndihmen e shqiptarve.Si paska mund A.Ahmet ti spiunoi nga Zvicrra Rame Bujen,Jakup Krasniqin
    kur keta dy vazhdimisht kan jetu ne Kosove, Buja ka qene nenkryetar i LDK,Krasniqi kryetar i deges se LDK ne Drenas.
    Te besosh qe udba do ti zbuloi agjentet e saje eshte naivitet,udba po luan me politikane matrapaz shqiptar te irjm.
    Kjo qe keni then qendron shume por shpiuni eshte si cungu ku shkurtohen drute.Kur hargjohen drute dhe nise me dal"Vera " edhe cungut (Shpiunit ) i vjen koha me fute ne stufe(zjarr) ,thjeshte ,me e diege !!
    Nje dite dhe ,jo larg, do te dihet per te gjithe edhe pse do te kete raste shume te dhimbeshme!!!

Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Ish shefi i UDBA-së, Spasiq: Dosja ‘Ibar’ dhe të tjerat janë të vërteta

http://www.shqipmedia.com/2010/10/is...ne-te-verteta/
    Tash del Ibrahim dhe Qerim Kelmendi me fakte UDB-asha dhe qe kan dore ne vrasjen e Gervallajve, Ali Hadrit, Xhemalj Mustafes, Smajl Hajdarit e Tahir Zemes.
    Per Ahmet Krasniqin nuk thash sepse ajo veq dihet tashti se ate e ka vra Ibrahim Kelmendi.
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Dosjet nga oborri i Lushit janë të falsifikuara
    http://lajmpress.com/lajme/maqedoni/6301.html

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Vazhdon te sjellish" dokumenta sllave" per te verteten shqiptare!

Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Ish shefi i UDBA-së, Spasiq: Dosja ‘Ibar’ dhe të tjerat janë të vërteta

http://www.shqipmedia.com/2010/10/is...ne-te-verteta/

Ore ti nuk kam ndegjuar une qe nje shqiptar qe nenshkruhet si adhurues i Ballit Kombetar ne nje ane ndersa nga ana tjeter u beson me shume sllaveve se shqiptareve,aq interes te madh na paske te fitoje interesi dhe rrena sllave?
    Po ju a lexoni shqip dikund ose se paku ketu ne kete teme apo vetem sllavisht ju lexoni dhe dokumentat sllave na i sillni ne forumin shqiptar.
    Administrata e forumit duhet te mirret vesh me njerez kaq te liq dhe me idenditet te dyshimte,pasi vetem nje zedhenes i UDBse mund ta beje kete qe beni ju.
    Fazli Veliu ka qene mesues i im, ai eshte perjashtuar nga procesi i arsimit ne Kercove me 1981 dhe njeri nder shkaqet ka qene pse na kane marre ne mbrojtje neve nxensive shqiptar qe le pse nuk i denuam demonstratat e 1981 por beme nje proteste solidariteti ,me brohoritje per Kosoven per lirine e saj, dhe me kenge per deshmoret e ri ..une isha kryetar klase( ne vjeshte te te njejtit vit me perjashtuan nga Fakulteti i Mjekesise ne Shkup pa e nisur mesimin- dhe e kam nje dokument sllav me qirilice se jam armik dhe i papershtatshem dhe me rrenje ballisti)
    Fazli Veliut babane dhe xhaxhane i ka egzekutuar sllavi( si te Ballit Kombetar-si Ballisti si thone sllavet ), dhendrrin Beqir Limani e rrethoi dhe ne lufte ai ra deshmor kunder sllavit, nderkaq vellaun e vogel Ruzhdiun e arrestoi sllavi dhe as varri nuk i dihet as sot(2001).

Ali Ahmeti- ka qene student ne Prishtine,eshte arratisur pas 1981 ne Zvicer, ka qene atdhetar i njohur edhe si nxenes,si student edhe si mergimtar.
    Sa per sllavishten ai as sot nuk e di as sllavomaqedonishten dhe as serbishten dmth ai kurre nuk e ka perdorur gjuhen e tyre nga inati ,keshtu ka mbetur edhe pa e mesuar, sa ka komunikuar ai me sllavet deri sa ka ardhe ne "pushtet" eshte zero,kete e di une,tash si komunikon atje nuk e di a vete e ka mesuar ose me perkthyes ose fol shqip...une s'jam atje e dini ju me mire.

Po, ju qe ende merreni me te verteten sllave , po ju qe kurre nuk keni bere asnje veper kombetare c'kerkoni ketu? medalje kerkoni per shperndarjen e rrenes sllave,dhe medalja per kete veper eshte medaja e tradhtise .
    Shpesh kam thene se tek ne atdhedashuria dhe tradhtia e kane humbur kuptimin dhe shpesh e kane nderruar vendin aq shpesh sa qe as nuk duhet ti perdorim si terma kategorizimi dhe as ti permendim me.

Llogaritni sa kohe dhe postimi eshte derdhur per nje leter sllave, edhe sikur te jete nje e vertete sllave per ne shqiptaret e qindperqindet duhet te jemi sycele dhe nuk duhet ta marrim si te tille pasi vete koha, vete momenti qe servohet ka qellim shume me te madh se sa perbaltjen e 3-4 individeve, ka qellim shkatrrimin kombetar: Dosja Sllave e di shume mire kush me ke punonte se i percillte ,kishte perfaqsi shtetrore ne cdo vend te botes, kishte agjenturat e veta, kishte edhe spiunet shqiptar neper bote SOT- duke u nisur nga kredibiliteti ne lidhjet shqiptare Kosove-Maedoni_Shqiperi sllavet perdorin emrin e Ali Ahmetit dhe Fazli Veliut pasi keta te dy kane qene dhe jane te lidhur me miqesi veprimtarie me shume me Kosoven se cdo shqiptar tjeter .Kete e din UDB e djeshme pasi ka pas dosje speciale per levizjet dhe miqesite e tyre, cka di UDBa tjeter? ata dijne kush sa vlen, kush sa tru ka, kush sa intelegjence ka, kush sa atdhetar eshte dhe kush sa i lig eshte. Ne emrat qe permendin duke u nisur nga plasimi i te pavertetave ne Kosove kur atdhetaer atje u rrahen mes veti dhe e quajten njeritjetrin tradhetar dhe lane plage te pasherueshme, ketu llogarisin dhe lusin per nje fyerje dhe rrahje mes shqiptareve.
    Me keto dosje te falcifikuara ata shpresojne se ne do te percahemi edhe me shume,dhe bashkimi yne do presi edhe 100 vjet , nderkaq ata bejne edhe nje shtet sllav ne token shqiptare dhe me mundin shqiptar, ja edhe ju jeni argat te shtetit sllav ne ndertim.
    Rrenat e UDBse shpesh jane te besueshme per shqiptaret pasi ata jo vetem qe dijne me shume se ne por dijne edhe shume me shume per ne se sa vete ne ( pra ju nuk dini per vlerat e njerezive tuaj,per pasojat qe ben diskreditimi dhe per dobite qe i sjelle kjo boshtit sllav) din sllavi se shqiptari eshte pyke se si do te na dhunonte 100 vjet ndryshe ata nuk jane me te forte se ne ne asnje aspekt - harrova vec me te mencur dhe me hileqar se ne!
    Ata qe marrin nje vote te elektoratit duhet ta marrin me mund dhe ashtu duhet ta arsyetojne ,te bejne me shume se kane premtuar,nese nuk arrijne se paku te perpiqen ,se ne fund ai qe merret me politike me shume gjykohet nga elektorati per ate cka nuk beri.
    Ne politiken shqiptare ne Maqedoni sot per sot nuk ka subjekt qe beri gje kapitale, pasi cdo e drejte kombetare eshte ne luhatje si i teket zotriut sllav, dhe themeli per shkeputje nuk eshte bere nga asnje subjekt , ne jemi si kemi qene perpara 1981...
    Keto fakte do ti rrexojne subjektet shqiptare dhe jo rrenat e UDBse, andaj beni nje veper konkrete per te shpetuar kombin tuaj nga katandia e sotme, mos e katandisni me keq.
    Veprat jane te qendrueshme ,llafet i ba era sic i ba edhe rrenat .
    Neve ne Maqedoni na duhet drejtim kombetar per zgjedhje perfundimtare , nuk na duhen mandate vazaliteti ne shtetin sllav,subjektet e sodid dhe sot nuk e kane nje platforme te tille .Nese nuk e kane keto, nese nuk e perpilojne dhe nderrojne formen e veprimit konkret keto subjekte athere duhet te lindi tjeter qe mos te mirremi me te drejten per shkollim ne gjuhe ametare edhe 100 vjet.

Me perbaltjen e tjetrit nuk fitohet as vota dhe as pastertia personale!

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 28-10-2010 më 10:26
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga CURRIELI Lexo Postimin
    Kjo qe keni then qendron shume por shpiuni eshte si cungu ku shkurtohen drute.Kur hargjohen drute dhe nise me dal"Vera " edhe cungut (Shpiunit ) i vjen koha me fute ne stufe(zjarr) ,thjeshte ,me e diege !!
    Nje dite dhe ,jo larg, do te dihet per te gjithe edhe pse do te kete raste shume te dhimbeshme!!!
    Nuk shoh arsye pse udba ti dekonspiroi agjentet e saje,per me teper qe keta jane ne pozita te larta,udba dhe kosti nuk i kan dekonspiru agjentet e tyre ne ish-jug. sepse ende u duhen.Asnje sherbim sekret nuk i dekonspiron agjente e saje sepse e humb besimin te agjentet e tashem dhe te ardheshem.
    Me hapjen e dosjeve do te ket raste te dhimshme,posaqerisht me informatoret,informator mund te jet dikush edhe pa e dite se po i sherben nje sherbimi sekret,nese e ke percjell hapjen e dosjeve te stazit ne ddr mund ta kuptosh qka do te ndodh me hapjen e dosjeve te udbes te ne dhe te sigurimit ne Shqiperi.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    MPB: Dosjet për funksionarët e BDI-së – të falsifkuara

Shkup, 28 tetor - Pas ekspertizës së bërë, Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) ka konstatuar se dosjet për tre funksionarë të lartë të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) janë të falsifikuara, njofton “Lajm” i Shkupit. Burime partiake për gazetën “Lajm” njoftojnë se rezultatet e ekspertizës së bërë nga MPB i janë dorëzuar edhe Komisionit për lustrim, kurse vërtetësia e dosjeve duhet të konfirmohet ose demantohet edhe nga arkivi i shtetit, Agjencia ushtarake e inteligjencës dhe nga Agjencia për zbulim.
    “Sipas informatave tona rezultate të ekspertizës kanë arritur nga MPB-ja ku thuhet se dosjet janë të falsifikuara”, deklaroi një burim i lartë nga radhët e BDI-së.
    Edhe në Komisionin për lustrim të mërkurën kanë konfirmuar se kanë marrë rezultatet e ekspertizës nga njëri prej katër institucioneve, por nuk kanë dashur të bëjnë të ditur se për cilin institucion bëhet fjalë.
    “Është e saktë se na kanë arritur rezultatet nga njëri prej institucioneve kompetente dhe shumë shpejtë do të kemi mbledhje në të cilën do të shqyrtohen këto rezultate”, deklaruan në Komisionin për lustrim.
    Dosjet para dy javëve u dorëzuan në Komisionin për lustrim nga profesori Shpend Lushi, i cili tha se i ka gjetur në oborrin e shtëpisë së tij. Përfaqësuesit e Bashkimit Demokratik për Integrim kanë deklaruar se qëllimi i dosjeve që po paraqiten në opinion është diskreditimi i kryetarit të kësaj partie Ali Ahmeti.
    "Kjo është luftë e drejtpërdrejtë për t'u diskredituar vepra dhe personaliteti i themeluesit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, sukseset e dy ushtrive shqiptare, në përgjithësi historisë së ndritshme të popullit shqiptar dhe sukseset e liderit tonë Ali Ahmeti dhe bashkëpunëtorëve të tij. Të akuzohet, siç përmendi, njëri nga themeluesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe njeriu i parë i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, e tani kryetar i partisë më të madhe shqiptare në Maqedoni BDI, duhet të jesh në gjendje të rëndë mentale shëndetësore ose të jesh i zhytur në borxh të madh ndaj shërbimeve në rajon", deklaroi Ademi.
    Në ndërkohë është paraqitur me prononcim edhe Beqir Sinani, në cilësinë e ish anëtarët të Shtabit të përgjithshëm të UÇK-së.
    “Gjendja momentale e shqiptarëve në Maqedoni të jep fakt që dosjet janë origjinale dhe ju besoj dosjeve. Mendoj që gjendja e shqiptarëve këtu në Maqedoni veçanërisht pas luftës nuk ka qenë asnjëherë më e poshtëruar, më e denigruar se sa sot. Mendoj që duhet shokët nga Kosova edhe nga Shqipëria të reagojnë shumë shpejt që të mos lejojnë të ndodhë gjakderdhja mes shqiptarëve për mbrojtjen e elementeve anti shqiptare”, deklaroi Sinani.
    BDI përmes një deklarate e ka quajtur Sinanin anëtar të vetëshpallur të Shtabit të UÇK-së.
    “Pas luftës dalin shumë të vetëshpallur anëtarë të shtabit të përgjithshëm të ushtrisë dhe komandantë. Në një hovë çmendurie, ato që falsifikojnë dosje tani mundohen të falsifikojnë edhe historinë dhe të vërtetën e luftës. Ju apelojmë krerëve të PDSH-së mos manipuloni me njerëz, mos i vini në pozitë tragjikomike njerëzit se kjo nuk mund të ju ndihmojë të ndryshoni historinë. Shenjtëria e UÇK-së nuk duron nënçmime të këtilla, e sidomos jo nga ata që ishin në anën e kundërt të luftës”, thuhet në reagimin e BDI-së.

koha.net

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    MPB: Dosjet për funksionarët e BDI-së – të falsifkuara

Shkup, 28 tetor - Pas ekspertizës së bërë, Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) ka konstatuar se dosjet për tre funksionarë të lartë të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) janë të falsifikuara, njofton “Lajm” i Shkupit. Burime partiake për gazetën “Lajm” njoftojnë se rezultatet e ekspertizës së bërë nga MPB i janë dorëzuar edhe Komisionit për lustrim, kurse vërtetësia e dosjeve duhet të konfirmohet ose demantohet edhe nga arkivi i shtetit, Agjencia ushtarake e inteligjencës dhe nga Agjencia për zbulim.
    “Sipas informatave tona rezultate të ekspertizës kanë arritur nga MPB-ja ku thuhet se dosjet janë të falsifikuara”, deklaroi një burim i lartë nga radhët e BDI-së.
    Edhe në Komisionin për lustrim të mërkurën kanë konfirmuar se kanë marrë rezultatet e ekspertizës nga njëri prej katër institucioneve, por nuk kanë dashur të bëjnë të ditur se për cilin institucion bëhet fjalë.
    “Është e saktë se na kanë arritur rezultatet nga njëri prej institucioneve kompetente dhe shumë shpejtë do të kemi mbledhje në të cilën do të shqyrtohen këto rezultate”, deklaruan në Komisionin për lustrim.
    Dosjet para dy javëve u dorëzuan në Komisionin për lustrim nga profesori Shpend Lushi, i cili tha se i ka gjetur në oborrin e shtëpisë së tij. Përfaqësuesit e Bashkimit Demokratik për Integrim kanë deklaruar se qëllimi i dosjeve që po paraqiten në opinion është diskreditimi i kryetarit të kësaj partie Ali Ahmeti.
    "Kjo është luftë e drejtpërdrejtë për t'u diskredituar vepra dhe personaliteti i themeluesit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, sukseset e dy ushtrive shqiptare, në përgjithësi historisë së ndritshme të popullit shqiptar dhe sukseset e liderit tonë Ali Ahmeti dhe bashkëpunëtorëve të tij. Të akuzohet, siç përmendi, njëri nga themeluesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe njeriu i parë i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, e tani kryetar i partisë më të madhe shqiptare në Maqedoni BDI, duhet të jesh në gjendje të rëndë mentale shëndetësore ose të jesh i zhytur në borxh të madh ndaj shërbimeve në rajon", deklaroi Ademi.
    Në ndërkohë është paraqitur me prononcim edhe Beqir Sinani, në cilësinë e ish anëtarët të Shtabit të përgjithshëm të UÇK-së.
    “Gjendja momentale e shqiptarëve në Maqedoni të jep fakt që dosjet janë origjinale dhe ju besoj dosjeve. Mendoj që gjendja e shqiptarëve këtu në Maqedoni veçanërisht pas luftës nuk ka qenë asnjëherë më e poshtëruar, më e denigruar se sa sot. Mendoj që duhet shokët nga Kosova edhe nga Shqipëria të reagojnë shumë shpejt që të mos lejojnë të ndodhë gjakderdhja mes shqiptarëve për mbrojtjen e elementeve anti shqiptare”, deklaroi Sinani.
    BDI përmes një deklarate e ka quajtur Sinanin anëtar të vetëshpallur të Shtabit të UÇK-së.
    “Pas luftës dalin shumë të vetëshpallur anëtarë të shtabit të përgjithshëm të ushtrisë dhe komandantë. Në një hovë çmendurie, ato që falsifikojnë dosje tani mundohen të falsifikojnë edhe historinë dhe të vërtetën e luftës. Ju apelojmë krerëve të PDSH-së mos manipuloni me njerëz, mos i vini në pozitë tragjikomike njerëzit se kjo nuk mund të ju ndihmojë të ndryshoni historinë. Shenjtëria e UÇK-së nuk duron nënçmime të këtilla, e sidomos jo nga ata që ishin në anën e kundërt të luftës”, thuhet në reagimin e BDI-së.

koha.net
    Hahahaha shiko kush thotë se janë të falsifikuara, po citoj këtë pjesë nga teksti më lartë.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    disa pyetje..

kush eshte Lushi?

Kush ka me shum enveriste.. partia e ali ahmetit apo e ketij menduhit?

Kush gezon me shum perkrahje nga LPK-ja.. Parti e ali ahmetit apo kjo e Menduhit?

cilen nga keto dy parti perkrahin me shume elementi binladeno talibanoist?

cila nga keto dy parti ka me shum miqasi me PDK-n e Xhavit Thaqit te Kupit ne Prishtin?

kush nga kto dy parti i ka ma te mira lidhjet me Akademyk Qosen?

lideret e ciles parti prej ktyre dyjave kan ma shum Villa ne Bregdet te Shqiperise?

kaq per sot.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Dosjet; pamflete të pavlefshme thotë Ali Ahmeti

http://www.shqipmedia.com/2010/10/do...te-ali-ahmeti/

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Thaçi: Dosjet nuk janë plagjiat por të vërteta

http://www.shqipmedia.com/2010/10/th...or-te-verteta/

Faqja 12 prej 31 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •