Po ti a ke biseduar me te?..Nese jeni dashur jepini edhe nje rast njeri tjetrit njeri,mbase te done ende!!
Po ti a ke biseduar me te?..Nese jeni dashur jepini edhe nje rast njeri tjetrit njeri,mbase te done ende!!
Me e keqja eshte kur ti do te heqesh dore, por nuk te lene te heqesh dore.![]()
Feelings change - memories don't.
Ajo qe me ka dashur -- Pra i bie te jesh mashkull ose ...( na fal per mendimet e keqia :-d )Pyetja ime eshte sesi mundet ajo qe me ka dashur po kaq shume mua te kete heq dore se une nuk ndahem nga ty e predikonte cdo dite qe takoheshim kurse une nuk kam bere premtime te tipit e kuptoni vet.
Sepse eshte lodhur nga pritja , u lodh duke te te ndjekur pas, u lodh duke shpresuar , u lodhe duke dhen dhe s'ka marr qofte dhe nje premtim nga ty .
Shkurt muhabeti edhe dashuria lodhet se dashuruari .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 26-10-2010 mė 14:56
Jeto sot se neser nuk i dihet
NQs kaq shume te ka ngele ne zemer,dhe smund te jetosh pa te.Mundohu ta fitosh serish dhe kerkoje ta fejosh,ashtu ndjehet femra e sigurt.Ti ke kaluar kaq shume kohe me te,pse nuk ke bere ndo nje hap me te sigurt?Nje femer qe i duket qe po luan dikush me te,heq dore.OSe mire eka Izadora qe thot lodhet se dashuruari..Duhet shfrytezuar sa eshte flaka e ndezur,e mos te presim te fiket...
Dmth pasi e don me shpirt e me zemer,pse te heqesh odre nga ajo???Mbase zdo e dashuron as nje ashtu sic e don ti?
Beje nje hap me te sigurt,dhe te jesh i bindur qe nuk te ik me))
Dashuria mbi te gjithahaha
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jeta_ime : 26-10-2010 mė 15:30
Fillo me u fal gjumave ne xhami,#
ose lajmerohu te ndonje psikologe.
Fizikisht mund te largohesh shum leht,por psiqikisht kurr!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Shko tregoj qe shume po mendoj per ty,te dashuroj marrezisht,a te vdes per ty,se nuk duroj dot me keshtu jeten,pa ty-ajo te bertet ti largu dhe mendo si reagoj ajo me ty,dhe te hiqet per ni kohe shume te shkurt.
Fizikisht nuk ke nevoj te japesh asnje skjarim,largohesh dhe tung,por psiqikisht ajo do te mbetet e njejt gjere ne amshim(tek dashuria e sinqert po mendoj)
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Mos i thuj asgje,por afroju tjetres,se je me serioz dhe me i qet e me i durueshem,ajo pastaj do sillet shkelqyeshem,shembullore me ty.
Krijoni Kontakt