Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 62
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Po ti a ke biseduar me te?..Nese jeni dashur jepini edhe nje rast njeri tjetrit njeri,mbase te done ende!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Me e keqja eshte kur ti do te heqesh dore, por nuk te lene te heqesh dore.
    Feelings change - memories don't.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga tears_of_speed Lexo Postimin
    Pyetja ime eshte sesi mundet ajo qe me ka dashur po kaq shume mua te kete heq dore se une nuk ndahem nga ty e predikonte cdo dite qe takoheshim kurse une nuk kam bere premtime te tipit e kuptoni vet.
    Kesaj a dini ti jepni pyetje dhe me behet qefi qe po marr keshilla ngq gjinia tjeter se do ishte shume domethenese dhe qetesuese per arsyetimim tim nqs kam shkuar nga drejtimi i gabuar.
    Mbase do te vi nje dite qe keto pyetje qe ti ben ne lidhje me sjelljen e kesaj vajzes qe dashuron, te njejtat do t ia besh vetes edhe per veten tende...mbase...
    mos e torturo veten..let it be...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Pyetja ime eshte sesi mundet ajo qe me ka dashur po kaq shume mua te kete heq dore se une nuk ndahem nga ty e predikonte cdo dite qe takoheshim kurse une nuk kam bere premtime te tipit e kuptoni vet.
    Ajo qe me ka dashur -- Pra i bie te jesh mashkull ose ...( na fal per mendimet e keqia :-d )

Sepse eshte lodhur nga pritja , u lodh duke te te ndjekur pas, u lodh duke shpresuar , u lodhe duke dhen dhe s'ka marr qofte dhe nje premtim nga ty .

Shkurt muhabeti edhe dashuria lodhet se dashuruari .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 26-10-2010 mė 14:56
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    NQs kaq shume te ka ngele ne zemer,dhe smund te jetosh pa te.Mundohu ta fitosh serish dhe kerkoje ta fejosh,ashtu ndjehet femra e sigurt.Ti ke kaluar kaq shume kohe me te,pse nuk ke bere ndo nje hap me te sigurt?Nje femer qe i duket qe po luan dikush me te,heq dore.OSe mire eka Izadora qe thot lodhet se dashuruari..Duhet shfrytezuar sa eshte flaka e ndezur,e mos te presim te fiket...

Dmth pasi e don me shpirt e me zemer,pse te heqesh odre nga ajo???Mbase zdo e dashuron as nje ashtu sic e don ti?
    Beje nje hap me te sigurt,dhe te jesh i bindur qe nuk te ik me ))
    Dashuria mbi te gjitha haha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jeta_ime : 26-10-2010 mė 15:30

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    370
    Fillo me u fal gjumave ne xhami,#

ose lajmerohu te ndonje psikologe.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Fizikisht mund te largohesh shum leht,por psiqikisht kurr!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    370
    Shko tregoj qe shume po mendoj per ty,te dashuroj marrezisht,a te vdes per ty,se nuk duroj dot me keshtu jeten,pa ty-ajo te bertet ti largu dhe mendo si reagoj ajo me ty,dhe te hiqet per ni kohe shume te shkurt.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Fizikisht nuk ke nevoj te japesh asnje skjarim,largohesh dhe tung,por psiqikisht ajo do te mbetet e njejt gjere ne amshim(tek dashuria e sinqert po mendoj)
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    370
    Mos i thuj asgje,por afroju tjetres,se je me serioz dhe me i qet e me i durueshem,ajo pastaj do sillet shkelqyeshem,shembullore me ty.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •