Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 62
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    ore ti ske pune tjeter me je bere ti burri i hallos
    tregoji forumit, athere,

c'te ben burri i hallos?

p.s

kujdes, se burri i tezes e vrau dhe e ... njeren ne leqe, te italise...

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Dashuria kalon,eshte budallallek me then qe smund te harrosh psh nje person apo dicka.Ajo eshte nje iluzion qe e programojm veten tone,ne menyre te gabuar.
    Se cdo gje kalohet.
    As gje s'eshte perhere.Do gjesh dike qe do dashurosh serish ,dhe do te dashuron.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga tears_of_speed Lexo Postimin
    Tani a mund te ne thoni sesi ajo ka mundur te heq dore nga kjo lloj ndjene kur ene sot qe po flasim zjarri i saj nuk eshte shuar ende???
    Cuz, when a heart breaks, No it dont break even... even No.

Degjoje kete kengen, se ai qe e shkroi, do te kete pasur ty ne mend. lol

dhe eshte e vertete, kur zemra thyhet, nuk ndahet even. Dikush move on me jeten me shpejt, e dikush tjeter vazhdon te vuaj. C'est la vie

Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Menyra me e mire eshte kjo: te gjesh nje mangesi tek ish partnerja,,,dhe te fokusohesh ne te,,,te del nga mendja dhe zemra pa bere fap.....ne fakt vazhdon dhe pyt veten a ka mundesi qe une isha dashuru me ate me perpara?

Ju falenderoj te gjitheve per sygjerimet dhe idete qe me dhate per kete ceshtje qe per mua mendoj se eshte pak me teper delikate nga cduket ketu.
    Dashuria bashkon dhe ben dy zemra ne nje dhe ky eshte edhe kuptimi i nje cifti.
    Pyetja ime eshte kush duhet ta marri thiken e tja nguli tjetrit ne zemer e ta ndaj ne gjys pa derdhe asnje pike gjaku?
    Mbase mund tju duket ca si teper abstrakte per ditet e sotme po po te bazohemi te gjithe ne lidhejt dhe ne castet qe kemi kaluar them se atehere do te kem nje pergjigje me te plote per kete teme.
    P.S
    Une ne kete lidhje qe po ju flas kam shpenzuar vite me radhe qe kur kisha kaluar pak vite nga adoleshenca.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Sado kohe te shpenzosh, kur dicka nuk shkon me , nuk shkon dhe pike , nuk ka nevoje per thika , veri nje gure zemres dhe hec perpara.

Nuk do vrasim veten , ruaje si nje kujtim te bukur ne zemren tende :-d
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Te gjendet dikush tjeter qe ta zevendesoje. Kjo eshte menyra me e shpejte.

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga tears_of_speed Lexo Postimin
    Ju falenderoj te gjitheve per sygjerimet dhe idete qe me dhate per kete ceshtje qe per mua mendoj se eshte pak me teper delikate nga cduket ketu.
    Dashuria bashkon dhe ben dy zemra ne nje dhe ky eshte edhe kuptimi i nje cifti.
    Pyetja ime eshte kush duhet ta marri thiken e tja nguli tjetrit ne zemer e ta ndaj ne gjys pa derdhe asnje pike gjaku?
    Mbase mund tju duket ca si teper abstrakte per ditet e sotme po po te bazohemi te gjithe ne lidhejt dhe ne castet qe kemi kaluar them se atehere do te kem nje pergjigje me te plote per kete teme.
    P.S
    Une ne kete lidhje qe po ju flas kam shpenzuar vite me radhe qe kur kisha kaluar pak vite nga adoleshenca.

Une kam nje shoqe timen,qe ka qen ne lidhje me nje cun 4 vite me radhe.Dmth dhe ajo nga adoleshenca.Ajo i kishte dhene cdo gje ketij djalit.
    Pas 4 viteve,ajo ne Uni kishte nje exkurzion dhe iku ne nje shtet tjeter,per ca dite...Nderkohe i dashuri i saj e merr nje Angleze dhe e sjell ne kete shtet qe ishte ai cuni.Dhe papritmas shoqerija e asaj goces e shohin te dashurin e saj me nje angleze dore per dore...Kur kthehet ajo nga exkurzioni merr vesh qe e ka tradhetuar i dashuri pas 4 viteve.Ishin dhe familjarisht ne lidhje...
    Pas asaj kohe kjo shoqja ime behet e forte dhe vendos te ndahet nga ai...Tani mund te imagjinosh sa jane 4 vite per nje person qe ja dhuron cdo gje.Dhe ne fund duhet te pajtohesh qe zdo jesh me ne krahet e tij...Dy vite kan kaluar dhe ajo ka arrit qe serish te dashurohet me nje cun shume te mire,dhe eshte e lumtur.
    Pra ajo vete ka luftuar me ndjenjat e veta.Dhe ne fund triumfoi me nje dashuri te re ne anen e saj.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    lerja kohes
    koha sheron c'do plage, ta qarteson mendjen dhe ti hap syte

Ju faleminderit per keshillat qe me duken te verteta ne eksperienca te kaluara por une kam harxhuar dicka me teper se 4 vjet nejse pa ndonje rendesi te madhe kjo.
    Me vejen shume keq per ate shoqen tende Jeta_Ime dhe ta garantoj qe e kuptoj sesi eshte ndier dhe sesi po e kalon kete gje edhe pse tregohet e forte me te tjeret por ajo qe sduhet me vra vetet keto budalleqe as mos i co neper men apo gjera qe mund te bejne me shendetin.
    Pyetja ime eshte sesi mundet ajo qe me ka dashur po kaq shume mua te kete heq dore se une nuk ndahem nga ty e predikonte cdo dite qe takoheshim kurse une nuk kam bere premtime te tipit e kuptoni vet.
    Kesaj a dini ti jepni pyetje dhe me behet qefi qe po marr keshilla ngq gjinia tjeter se do ishte shume domethenese dhe qetesuese per arsyetimim tim nqs kam shkuar nga drejtimi i gabuar.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •