Dore eshte leht te heqesh,po veshtire te largosh nga zemra e mendja!
Dore eshte leht te heqesh,po veshtire te largosh nga zemra e mendja!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Po pse ta mbaj ne mendje e zemer perderisa atij s'i kujtohem?
Nuk eshte fjala vetem per te dashurit-dashurat,por ketu futa edhe familjaret!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Kjo eshte e veshtire per ate person qe beson ne dashurin e perjetshme ...dhe kta tipa e kan vertet te veshtire te harojne.
Por shumica beson se dashuria nuk eshte e perjetshme dhe per ta kjo eshte me se normale te harrohet...vetem duhet pak kohe dhe nje i dashuri i ri..
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Varet nga arsyja pse ti do te heqesh dore nga ai/ajo... Varet cfare dashurie dhe lidhjeje keni ju te dy.
E para jam ai qe mbase te mund te orientoheni edhe me shume.
E dyta kam pershtypjen se te gjithe e kemi kaluar nga nje dashuri qe ka qene me e forte se te tjerat, nje nga ato qe kur vjen ora per te dal edhe me pi nje kafe te dridhem ene kepucet te korridori e jo zemra e te tjerat.
Nje person i tille eshte ose me mire ka qene edhe pala tjeter dhe ajo qe une kam dashur te shpreh eshte sesi mund te heqi dore njeriu nga dicka e tille kur ti e sheh ne sy ene e kuton qe te mashtron me keto llafe.
Disa nga ju me sygjeruan qe te mos hiqja dore por me zorr gjerat nuk behen nuk mund te behem qeni i dikujt qe ti shkoje nga mbrapa perhere.
Tani a mund te ne thoni sesi ajo ka mundur te heq dore nga kjo lloj ndjene kur ene sot qe po flasim zjarri i saj nuk eshte shuar ende???
Atehere nqofte se eshte veretet kjo qe thua...,Po te isha ne vendin tend ,do gjeja forme dhe kurajo ,per te ia bere te ditur ndjenjat qe ke ndaj saj ,se mbase ajo nuk e din kete,thjeshte nga ana jote ajo duhet te kuptoje se ti me te vertet e don ,se ndjenjat tua jane te sinqeta dhe te pasterta ndaj saj ...,behu burre dhe gjeje kurajo provo ,Te pakten beje adhe nje tentative se mbase dhe ajo jep shenja te ndjesise ndaj teje...Tani a mund te ne thoni sesi ajo ka mundur te heq dore nga kjo lloj ndjene kur ene sot qe po flasim zjarri i saj nuk eshte shuar ende???
paē fat
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bindi : 14-10-2010 mė 13:27
Krijoni Kontakt