nje njeri provon dashurin e vertet atehere kur ai esht ne gjendje dhe i gatshem qe me gjith shpirt edhe pse nuk do,ta lere dhe te hqi dor nga ajo qe do me shum....shum e veshtir kjo
nje njeri provon dashurin e vertet atehere kur ai esht ne gjendje dhe i gatshem qe me gjith shpirt edhe pse nuk do,ta lere dhe te hqi dor nga ajo qe do me shum....shum e veshtir kjo
Perseri ju falenderoj per sygjrimet dhe keshillat tuaja,
Pike se pari e kam thene qe une jam mashkull qe ne ca mesazhe perpara dhe nuk e kam problem kete ne lidhje me temen aktuale qe po diskutojme.
Pike se dyti sa per ti dhene premtime dhe propozime per dicka me serioze une kundrejt kesaj femre kam mbajt edhe fjalen e dhene e premtimin me te vogel qe mund te kem nxjerr nga goja ime.
Nje nga pergjigjet qe me eshte dhene dhe qe gjithashtu i druesha edhe une eshte kjo:
tani dashuria e saj ka kaluar ne urrejtje edhe nuk do ngopet se beri te ndiesh keq dhe ulet derisa ti hapen syte e te shohi se ci ka bere vetes dhe ty.
Tani mund te me thoni ne kete pike se cfare ka qene per ate kjo shprehje kaq e zjarrte ndaj meje dashuri apo kenaqesi?
P.S
Kjo pergjigje eshte dhen nga nje femer ne moshe qe ka edhe ca eksperience me teper se une.
PO,un nuk e kuptoj,pse ajo dashuri eshte kthyer ne urrejtje?Cfar e shtyri te nderronte ndjenjen?Mos ke bere ti ndo nje gabim qe e ka lendua ate gocen?
Kontrrolloje veten se ca gabimesh ke bere qe ka kthyer mendje ajo?
Dhe nqs mendon qe nuk ke gabuar ne as nje pik.Dhe ajo,vazhdon me ate mendim,ateher lere fare kete pune...
Ne fund te fundit,nqs nuk shkon nuk shkon,nuk ke cfar ti besh,harroje.Do gjesh dike me te mire.
Ps.Nqs akoma deshiron te ndahet ateher nuk te don ,harroje ate goc,mos e caj koken me per te
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jeta_ime : 03-11-2010 mė 12:03
Folja duhet te jete ne te tashmen "dashuron", pasi nese folja eshte ne kohen e kryer "ke dashuruar" dmth qe s'e dashuron me dhe eshte me e thjeshte te heqesh dore. Sdq per te hequr dore duhet te gjesh nje pasion tjeter!
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Kjo puna juaj qėnka zjarre zjarre,flak gjithėandej.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Largo cdo gje te tij/saj, cdo sms, cdo e-mail, cdo foto..........fillo e mendoja anet negative, edhe kjo eshte nje metode e mire ta largosh nga zemra, kontakto me persona te afert dhe bisedo rreth dhimbjes sate........do te kaloj me lehte e me shpejte.........mos ke frike nga lidhja e re.........ky eshte ilaēi me i mire
![]()
Bravo jeta ime ti me duket se e ke kuptuar se cfare po ben realisht ajo femer`nuk do te pranoj fajet e saj dhe fshihet gjithmone ne nje pike te ster diskutuar e te kaluar aq sa dhe vet lidhja jone`
.........................
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt