Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 62 prej 62
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2010
    Postime
    146
    Citim Postuar mė parė nga tears_of_speed Lexo Postimin
    Perseri ju falenderoj per sygjrimet dhe keshillat tuaja,
    Pike se pari e kam thene qe une jam mashkull qe ne ca mesazhe perpara dhe nuk e kam problem kete ne lidhje me temen aktuale qe po diskutojme.
    Pike se dyti sa per ti dhene premtime dhe propozime per dicka me serioze une kundrejt kesaj femre kam mbajt edhe fjalen e dhene e premtimin me te vogel qe mund te kem nxjerr nga goja ime.
    Nje nga pergjigjet qe me eshte dhene dhe qe gjithashtu i druesha edhe une eshte kjo:
    tani dashuria e saj ka kaluar ne urrejtje edhe nuk do ngopet se beri te ndiesh keq dhe ulet derisa ti hapen syte e te shohi se ci ka bere vetes dhe ty.
    Tani mund te me thoni ne kete pike se cfare ka qene per ate kjo shprehje kaq e zjarrte ndaj meje dashuri apo kenaqesi?
    P.S
    Kjo pergjigje eshte dhen nga nje femer ne moshe qe ka edhe ca eksperience me teper se une.
    tears of speed,
    vertet me vjen keq qe paske kete hall!
    Te ta them mendimin tim per fjalet e saj : une do ia kisha friken!Nuk eshte normale cka te ka thene ajo!Po te isha ne vend tendin,une do hiqja dore nga ajo.
    Varet sa je i vendosur ti.
    Personi qe sinqerisht dashurohet nga tjetri dhe vet nuk eshte i sinqerte ne ate lidhje(po flas per kete gocen,ne baze te tregimit tend),nuk e meriton ate dashuri.Po te isha ne ate situate qe e pershkrove ti,per mua do te vlente vetem pyetja : si te heq dore nga ajo ?!
    Nuk ka rruge origjinale,duhet ta gjesh vet rrugen.Ne disa postime me lart,disa ta kane thene me vend : kujtoja te keqijat e saj,do ta kesh me lehte ta harrosh.
    Por ky eshte vetem fillimi i harreses,se keshtu eshte veshtire ta harrosh plotesisht.Kete ta them,se kam pershtypjen qe ti ende ke ndjenja te forta per ate femer.
    Qe te mos keqkuptohemi; une me “harrese” ketu e kam fjalen te arrish ne aso gjendje shpirterore, qe ti nuk ke me ndjenja per te…se mendja nuk e harron,dihet.
    Nese ke fat (dhe mend),do ta takosh nje tjeter qe e ben lojen mire, d.m.th. te ben per vete dhe nuk te jepet shpejt,atehere je ne rruge te mire ta harrosh ate te paren…
    Po nuk pate fat(edhe mend sa duhet!),do te jesh me te treten a te katerten me radhe dhe ende s`ke pushuar se kerkuari ate te paren!Nese ben ashtu ,dije qe je krejt gabim.Ne asnje femer tjeter nuk ke per ta gjetur kete te paren,andaj as mos e kerko me kurre!

Te deshiroj mendje te kthjellet dhe shume fat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Luli X : 11-11-2010 mė 15:09

Luli x rrofsh me tere mend per kete panoramen qe me dhe per kete histori dhe te them te drejten shume veta e kane menduar kete gje me shume aspekte por jo kaq afer ketih kend veshtrimi qe e ke pare ti.
    Une nuk ja kam friken kesaj per te vetmen arsyeje se nuk bej gjera per inat prandaj nuk eshte pune mendjeje po pune syri po pate sy e shikon sa ndryshon inati nga drejtesia.
    Po u dogje nga zjarri i dashurise e te mesosh prej saj nuk ka zjarr qe te djeg.

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •