Close
Faqja 9 prej 31 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 301
    Next -->...
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Next -->////
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    O ti Exploder djali na kejt po i shofim këto shkrrabla t'macedonve por kallxona ti neve cka po bëhet fjalë në ato letra.? Unë deri tashti vetëm Fazli Veliu e kuptova se koka emer shqiptar e asnjë fjalë tjetër jo.

Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

O Djali Bukur (nice boy), valla po pritoj me i perkthy, por shkurt e shqip sipas ktyre dokumentave disa

persona me emer e me mbiemer kane qene spiuna te UDB-s.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Explorer
    valla fakte ke siell haaaaaaaaaaaaaaaaaa
    vazhdoje vazhdoje me faktet e serbo-maqedonve
    masi kokan aq te besueshme per ty
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441

Dosja e re ‘Ibar’ – UÇK ka qenë e formuar në Beograd

Dosja e re ‘Ibar’ – UÇK ka qenë e formuar në Beograd

Eksluzive: Gazeta ‘Dnevnik’ boton në numrin e sotëm dosjen e re të ‘Ibarit’ nga Zajazi.

Formimi I shtabit të përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosoves dhe kreu ushtarak I saj kanë qenë nën kontrollin e plotë të shërbimit sekret serb. Në takimin e mbajtur në një banesë afër Cyrihut nga 8 ( tetë ) emigrant shqiptar,, më së paku dy prej tyre kanë qenë bashkëpuntor të Shërbimit sekret serb, me speduonimin Ibar dhe Vujko, të dy nga Maqedonia, të cilët kane vazhduar bashkëpunimin deri në kohën e Millosheviqit, transmeton Shqipmedia. Gjithë ky sekret ka dalë nga dosja më e re të cilën e boton sot eksluzivisht gazeta ‘Dnevnik’ e quajtur ‘Ibar’ dhe bën fjalë për funksioner dhe udhëheqës te lartë të UÇK-së dhe e njëjta pritet ti dorëzohet sot komisionit për lustrim njëjtë siç para disa ditëve e bëri edhe profesori Shpend Lushi.

Sipas dokumeteve gjithnjë sipas ‘Dnevnik’ ky spiun njëkohësisht ka qenë edhe bashkëpuntor I shërbimit sekret shqiptar por me dijeni edhe të shërbimeve maqedonase të cilët kanë kërkuar vazhdimin e angazhimit të tij edhe pas viteve 90-ta.

“Ibar’ ka qenë I lindur në fshatin Zajaz dhe bashkëpunimi I ti me shërbimin sekret serb daton nga vitet e 80-ta me propozimin e bashkëpuntorit tjetër me pseudonimin ‘Vujko’, gjithashtu nga Maqedonia.

Sipas gazetës ‘Dnevnik’ të cilët citojne dosjen në fjalë, bashkëpuntori me pseudonimin ‘Ibar’ ka qenë “ bashkëpuntori më produktiv dhe kualitativ që shërbimi sekret jugoslav ka patur ndonjëherë në rradhët e armiqve emigrant shqiptar”.

Për më shume detaje rreth dosjes ‘Ibar’ gjatë ditës së sotme në Shqipmedia…

http://www.shqipmedia.com/2010/10/do...ar-ne-beograd/

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    lol

nuk ka pas nevoj udb-a me pas spiuna ne shtabin lpk-isto marksisto klosist qosisto milaimo zeko demaqo albino kurvist.. hamburg oslo-mynsheno zyriho-rognerist e gjenevo zadhanso mutavist e - 15 katsho pasulo qyloist komunikato fakso qlirimtarist..

sepse krejt kta drejtora polatik..kush ma shum asht perpjek me zell me ba tupanin.. oooohohooooo o serbi.. kem ushtriii.. ja i nxorrem do carap zi.. ni daut nji xhep seli.. eja sllob po ta mbajti tani.. se na te grijm e te bajm hi.. kem brigada pa numri.. sa dhe kina na ka zili.. komandanta mustak zii.. vec dykallasha e i fishek tepsi..
    pra disa mutavista qe formuan ushtrin za-dhans-ore.. sikur ky plaurent sejdia e plot muta tjer.. e plot jakupa e m.ut muta.. e kryen qat pun tuj lajmerue me sa fuqi kishin .. se e kem ni uceke..

ani pra ta gzoni.. tha sllabadoni.. e u nis..
    dhe.. e dini.. per disa jav.. e fshiu krejt shekujt e shqiptaris.. tuj e shpraz kosoven..

e vetmja qendres ju ba ne kukes.. ku hajnat me uniform uck-eje ndalojshin e maltrejtojshin te mjeret qe mezi i prun gjall fmi e gra e pleq me sakrific te madhe tuj pagu maxhupa e shkavella me i lan me ik..

qatyne te mjerve.. u dilke kjo ushtria ne kuks e ja poshtnonte nder e dinitet te ikunve te mjere..

nejse..

po i kemi dit kto pun..

sepse sic e kam than.. smund te dojn me cliru kosov ata qe frymzuen 97 ten..
    nuk mundet..
    nuk jan te besushem.. e ne atdhetaret kurr nuk ju besyem atyre..

dicka na e ndjente zemra..

edhe i her.. lavdi oj nato..

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nuk e kuptoj pse kjo tem hapet ktu e jo tek politika ku i trajtojm kto ceshtje..
    nuk e di pse ju ilirdasit e kini nji dreq ne bark qe gjithmon dilni te ndam..
    pse ?

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Sipas atyre individeve qe kurre nuk bene gje per kombin por ndejten ne periferi si spektatore te ngrire cdo gje qe bene shqiptaret thone se e beri UDBa, e organizuan serbet se as qe ia merr mendja nje servili se ka njerez qe nisin lufte me nje perandori, se ka njerez qe i dalin tanksit perpara dhe e ndalin me trupin e tyre ,se kishte dhe ka shqiptare qe shuhen me gjithe familje qe te shpetojne nje komb te tere, ju kujtohet nuk jemi me te miret e botes por as me te keqinjte, shqiptare jemi!
    Pra,per 68shin e flamurit thoshin ka dore UDBa, per 81shin eshte organizim i nxitur nga UDBa, dhe per UCKne eshte dore e zgjatur e UDBse....
    Si do thote ndryshe nje llafexhi i pakurriz, nje hileqare qe pinte caj kur i perdhunoheshte grueja ,motra ,nena, si do thote ndryshe nje pakurrizor qe as mendja nuk ia merr se guximi egziston, nje uniforme kamoflazhi i duket si lugat atij qe vete lekuren e ka uniforme te interesit huaj.
    Bijte e shqipes ne rrugen per liri deri ketu kane gabuar shpesh,kane bere dhe beje gabime trashanike perdite, biles edhe ne rradhet e tyre kane depertuar edhe soj spiuni ja si keta aleatet e UDBse qe na servojne dosjet e shpifura ,pasi nuk ka shpjegim tjeter renja ne burg e mbi njeqind vetava ne mbi dhjete komuna per nje kohe relativisht te shkurtert ne vitet 80ta,por nje gje dihet gabojne ata qe punojne se sa per spektatoret , ata jane te pagabueshem se vetem rrine dhe gjykojne veprat e te tjereve.
    Historia shqiptare e pese dekadave te fundit ,eshte shkruar prishur dhe rishkruar,me shume gjak, me shekuj burgimi, me shume plage ne te gjitha trojet tona dhe pikerisht sepse ka pasur njerez qe i besonin me shume te huajt konkretisht me shume Beogradit, dhe keta te sodit qe na sjellin ne kuvend shqiptar dokumenta sllave biles edhe ne qirilice ( tu japin origjinalitetin dhe vulen e besimit) dhe le qe ju besojne por kane guximin dhe fytyren ti servojne si te verteta ose nga patruresia ose nga aleanca me sllavet jane po ata te djeshmit qe i besonin Beogradit dhe e ripnin popullin e vet per se gjalli, soj i keq soj hithe.
    Une besoj ne drejtesi, eshte shume interesant se si te paguhen gjerat qe ben dhe qe s'ben,andaj keni kujdes keni shume kujdes se si e jetoni jeten tuaj, ata le te shahen dhe le te hahen mes veti se tek e fundit interesi i tyre matet me fuqi dhe miljona euro,po ju c'keni qe beheni zedhenes te atyre qe nuk kane gajle edhe sikur te vdesin shqiptaret urije, ata qe vjedhin popullin me fukara ne Europe ,nuk ka hajr njeri prej tyre, budallakia keputet nga trashesia andaj nuk don argat kjo pune secili do ta gjeje vendin e vet si ne mozaik me kohe shkon kjo,ju mos zgjatni kohen e urrejtjes mes shqiptareve per brezat qe vijne.
    edhe ata qe dje akuzuan ,sot akuzohen, edhe ata qe dje vodhen sot vidhen ,ata qe vrane sot vriten , nuk ka gje me te rendesishme se paqja me ndergjegjen.
    Jetoni jete te ndergjegjshme dhe te ndershme, jetoni vete dhe rritni familjen vetem me djersen tuaj,mos percani popullin tuaj per asnje interes personal, dhe as per interesin e nje partie, mos i shkaktoni plage vetvetes dhe trashigimise tuaj.
    Te dy subjektet politike shqiptare ne Maqedoni jane nje deshprim shume i madh si per ju ashtu edhe per mua, dallimi eshte se une nuk i bije daulles per nje parti por, per drejtesi qe cdo gje te kaloje sa me me pak plage per kombin tone sakat.

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 26-10-2010 më 09:29
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Faqja 9 prej 31 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •