Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Duhet ta vejme ne praktike idene e Homzes se s'ben.

Ata e kallin na ju pshurrim...ide gjeniale.

Problemi eshte, kush e kap flamurin me shurre me e gjujt ne oborr te amabasades?

Ndonje vullnetar?

pershendetje te gjitheve !

nuk dua t'a ekzagjeroj e as t'a koklavis, por kam nje dyshim qe nuk eshte thjesht deshire e tifozave serbe e ruse per te djegur flamurin shqiptar , por mbrapa fshihen qellime ,
    nuk mendoj se eshte rastesi , por dicka e organizuar me pare me qellim te caktuar,
    keshtu them une , se nuk kam pare pervec flamurit amerikan te digjet ndonje flamur tjeter kombetar,
    kemi pare te digjen flamuj skuadrash nga tifozet e skuadrave te tjera , por keto raste nuk kane te bejne aspak me flamujt kombetare,
    mbase eshte nje menyre per te permbysur opinionin publik boteror ne lidhje me pamvaresine e kosoves,
    per vete e shikoj si te rrezikshme si propagande , por qe menyra me e mire eshte t'a leme te kaloje me sa me pak zhurme , sepse zhurma eshte ne disfavorin tone ,pasi mund te ngrihen shpifje dhe provokime nga me te paimagjinuarat , por qe mund te jene te rrezikshme ,

ja edhe nga balkan web;
    http://balkanweb.com/videoAlbum/popu..._id_video=7144

pershendetje !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bani : 23-10-2010 më 10:42
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Une them te djegim nje flamur rus, nje flamur te Bashkimit Sovjetik edhe nje te Kubes.
    Pastaj te rinisim edhe patriotizmin-tre-ditor me flamure kombetare neper avatare.
    Djegja e flamureve behet qe t`i mbushim mendjen botes qe ne jemi nacionalista.
    Kurse flamuret neper avatare eshte qe t`u tregojme shqiptareve te Forumit Shqiptar qe ne jemi shqiptare.
    Kjo e dyta eshte shume e rekomandueshme per kategorine e Turgut-Osmanllinjve.
    Normalisht jam kunder renien ne niveline pales tjeterduke djegur falmurin por ne kete rast bie dakrot me Kavririn, qe et digjiet falmusir, jo rus, por i Bashkimit Sovjetik. Kush do ta marri mesazhin, le ta marri.
    Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

Lajmi sipas Eurosport:

Sërish racizëm i dënueshëm dhe sërish ksenofbi pa kuptim ndaj Shqipërisë. Aq më shumë në sport. Skena e djegies së flamurit kombëtar shqiptar përsëritet edhe në Rusi, në mënyrën më të shpëmtuar edhe pa asnjë lidhje me futbollin dhe atë që ndodhi në fushën e lojës.

E gjithë kjo ka ndodhur në sytë e futbollistit shqiptar, Ervin Bulku i cili ndodhej në stadiumin rus, i grumbulluar me ekipin e tij kroat, me të cilin luan prej 5 muajsh. Këtë herë nuk është as Ivan Bogdanov dhe as huliganët serbë të njohur për të tilla gjeste por janë tifozët e skuadrës së Zenitit të Shën Petërsburgut. pikërisht ata kanë djegur flamurin gjatë ndeshjes së Europa League kundër Hajduk Split në stadiumin Petrovsky të Shën Peterburg.

Kjo foto është publikuar nga Reuters dhe imazhet janë marrë nga ndeshja e luajtur më 21 tetor. Pak ditë më parë gjatë ndeshjes së kombëtares italiane dhe asaj serbe në Xhenova, ultrasit serbë dogjën flamurin shqiptar dhe krijuan incidente të forta që sollën ndërprerjen e takimit. të vlefshëm për Euro 2012.

Por tifozët e Zenitit kanë djegur edhe më parë flamurin shqiptar në një ndeshje futbolli. Ka qenë viti 2004 kur në një sfidë të kupës UEFA mes skuadrës ruse të Zenit St. Petersburg dhe Crvena Zvezdës, u dogj në mënyrë të turpshme flamuri kuqezi, por asokohe UEFA nuk mori asnjë masë.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Kjo është lojë, sepse po të shohim vetëm disa nga zhvillimet e fundit, ëria është përpara një hapi tjetër historik, dalja nga burgu komunist dhe ai post-komunist 20-vjecar dhe marrja e vizave për në Europë. Po të shohim se sa mirë është integruar komuniteti në Itali, Amerikë, Angli e Kanada, po të shohim se Qatari dëshiron që të bëj linjat e gazit nga ne, kuptohet fare mirë ky shqetësim i botës Sllave ndaj nesh. Duan konflikt, sepse atyre nuk u thotë njëri kafshë pasi kanë fonde e kontrollojnë median.

Një gjë që ndodhi para pak ditësh, por askush nuk e thotë është se u kapën mbi 100kg heroinë, një shifër shumë e madhe kjo në Serbi. Autoritetet Serbe thanë se me siguri mund të ketë ardhur nga Shqipëria, ndërkohë që dihet se mafia Serbe është me e egra, më e pasura dhe më e fuqishmja në Europë. Namin e keq ata na e kanë përhapur për arësye që të mshihen vetë dhe të bëjnë kërrdinë.

Kjo është lojë e qelbur dhe ne nuk duhet të marrim pjesë me kundërpërgjigje. Kafsha, kafshë mbetet. Shpresojmë që bota tia tregoj vëndin dhe një herë përbindëshit sllav.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 24-10-2010 më 02:08
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Niveli i djegjes se flamujve shqiptar , po rritet
    kjo eshte gje pozitive
    na ben reklame neper bote
    por serbet kete nuk e kuptojne
    kjo na tregon si te rendesishem
    le te djegin nga nje perdite
    asgje e keqe nuk na vjen nga kjo
    Ashtu si amerikes asnje e keqe nuk i vjen pse i djegin cdo dite flamurin

I vetmi problem eshte se mos xhelozon Amerika per ne
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Pas serbëve, edhe tifozët rus djegin flamurin shqiptar

Simpatizuesit e skuadrës ruse Zenit i kanë vënë flakën flamurit shqiptar gjatë ndeshjes së mbrëmshme kundër Hajdukut të Splitit, në kuadër të Ligës Evropa.

Djegia e flamurit është bërë në shenjë proteste kundër pavarësisë së Kosovës.

Tifozët serbë kishin djegur flamurin shqiptar në takimin Itali-Serbi, në Gjenova. Autoritetet italiane ua kanë ndaluar hyrjen brenda territorit të Italisë për dhjetë vjet. /kosovapress/
    nese keni sy- ky eshte po ajo kafsha shkine qe dogji flamurin shjqiptar ne itali - apo nuk keni sy?!
    nuk jane ruse fare
    jan serb huligane te finansuar nga qeveria e tyre e piste - dhe ky njeri mund te identifikohet sa cil e mshil syte pa patur asnje nevoje ti shohim fytyren
    por ky eshte aq kafshe e mjere e pa tru sa qe cohet e vnon maske kotesisht.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    nese keni sy- ky eshte po ajo kafsha shkine qe dogji flamurin shjqiptar ne itali - apo nuk keni sy?!
    nuk jane ruse fare
    jan serb huligane te finansuar nga qeveria e tyre e piste - dhe ky njeri mund te identifikohet sa cil e mshil syte pa patur asnje nevoje ti shohim fytyren
    por ky eshte aq kafshe e mjere e pa tru sa qe cohet e vnon maske kotesisht.

Hahahahaaha
    Nermal ky ne foto eshte shkavi qe djegi flamurin ne ndeshjen me Italin.

Ps. Ky vetem e ka postuar ashtu foton, Dariusi e ka sjellur foton ku eshte djegur flamuri ne Russi.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga muslim_ks Lexo Postimin
    Hahahahaaha
    Nermal ky ne foto eshte shkavi qe djegi flamurin ne ndeshjen me Italin.

Ps. Ky vetem e ka postuar ashtu foton, Dariusi e ka sjellur foton ku eshte djegur flamuri ne Russi.
    fakt mislim
    por eshte i njejti grup huliganesh serb qe e beri edhe ne lojen me rusine
    nuk ka snje problem aty
    ruset as qe dijne ku i bje kosova
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    ruset as qe dijne ku i bje kosova
    Hahahahaaha..
    E vertet.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •