Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243
    Ah keta te mjere kurr nuk mbledhin mend.
    Kur kalon njeriu neper serbi veq mjerim
    sheh, ta merr mendja qe je ne afrike diku
    e keta te gjorit barkun zbrazet e bejne politike.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Zoti Basha, ne fakt e kisha me tallje, po ideja jote me shtyu drejt nje proteste model.

Thjesht nje turme e heshtur qe mban ne duar pankarta bardhe e zi:

"YUGOSLAVIA BORN 1.12.1918 - DIED 10.6.1999 - LET IT REST IN PEACE" (me bold kjo data e vdekjes).

"SOVIET UNION BORN 1917 - DIED 1990 - LET IT REST IN PEACE"

Kaq, as flamure sovjetike as flamure amerikane. Nje turme paqesore perballe ambasades serbe dhe asaj ruse.

Kjo do ishte proteste, jo grupe adoleshentash qe nuk dine as te lyejne flamurin me benzine qe te marre flake kollaj, po djegin gishtat dy ore dhe habiten qe nuk merr flake.
    -

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Une them A djegim nje flamur rus, nje flamur te Bashkimit Sovjetik edhe nje te Kubes.
    Pastaj te rinisim edhe patriotizmin-tre-ditor me flamure kombetare neper avatare.
    Djegja e flamureve behet qe t`i mbushim mendjen botes qe ne jemi nacionalista.
    Kurse flamuret neper avatare eshte qe t`u tregojme shqiptareve te Forumit Shqiptar qe ne jemi shqiptare.
    Kjo e dyta eshte shume e rekomandueshme per kategorine e Turgut-Osmanllinjve.
    Pse nuk po fillon me vetën?! P.sh ta vësh ti në avatar flamurin kombëtar!
    Nuk bëhën rekomandime për gjëra që vet nuk i vepron.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    pershendetje A gjitheve !

nuk dua t'a ekzagjeroj e as t'a koklavis, por kam nje dyshim qe nuk eshte thjesht deshire e tifozave serbe e ruse per A djegur flamurin shqiptar , por mbrapa fshihen qellime ,
    nuk mendoj se eshte rastesi , por dicka e organizuar me pare me qellim te caktuar,
    keshtu them une , se nuk kam pare pervec flamurit amerikan te digjet ndonje flamur tjeter kombetar,
    kemi pare te digjen flamuj skuadrash nga tifozet e skuadrave te tjera , por keto raste nuk kane te bejne aspak me flamujt kombetare,
    mbase eshte nje menyre per te permbysur opinionin publik boteror ne lidhje me pamvaresine e kosoves,
    per vete e shikoj si te rrezikshme si propagande , por qe menyra me e mire eshte t'a leme te kaloje me sa me pak zhurme , sepse zhurma eshte ne disfavorin tone ,pasi mund te ngrihen shpifje dhe provokime nga me te paimagjinuarat , por qe mund te jene te rrezikshme ,

ja edhe nga balkan web;
    http://balkanweb.com/videoAlbum/popu..._id_video=7144

pershendetje !
    Flamuri kombëtar është djegur edhe në të kaluarën nëpër protestat e serbëve, por që asnjëherë nuk ka tërhequr vëmendjen tonë sikurse tani.
    Ja një foto nga djegia e flamurit gjatë një proteste në veri të Mitrovicës, pas shpalljes së pavarsisë së Kosovës.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 24-10-2010 më 08:40
    Ti je hija e Kastriotit

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    kush di te na sqaroje cfare po thone shkijet me kete parolle ne po ate loje?

kush me kend dhe kunder kujte vall?

mos po thone: "liri kosoves, palestina eshte serbi" apo "liri palestines, si kosoves qe eshte serbi" ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 25-10-2010 më 04:32
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ate serbin qe dogji flamurin e futen ne burg femrash ne itali . e gjeni dot pse nuk e futen tek burgu i meshkujve
    Sepse do ta kishin hequr qafe shqiptaret brenda 10 sekondash hihihihihihihi.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    kush di te na sqaroje cfare po thone shkijet me kete parolle ne po ate loje?

kush me kend dhe kunder kujte vall?

mos po thone: "liri kosoves, palestina eshte serbi" apo "liri palestines, si kosoves qe eshte serbi" ?
    Nëse i kushton pak vëmendje parullat janë të ndara "Free Palestine" dhe "Kosovo is Serbia" edhe unë mendova sikur ti në fillim si do që të jetë ky është absurditeti më i madh i vitit 2010, ngase duke kerkuar lirinë e Palestinës e njejta gjë kërkohet nga ta për Kosovën.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Protestë në Gjilan kundër djegies së flamurit nga tifozët serbë

Gjilan, 25 tetor - Qindra gjilanas kanë marrë pjesë në marshin protestues me moton "Në mbështetje të Flamurit Kuq e Zi", të hënën, në orën 12:00. Marshimi i protestuesve kuq e zi ka nisur nga kompleksi i shkollave të mesme, për të vazhduar deri te Teatri i Qytetit, për t'u kthyer sërish prapa në pikën e nisjes.
    Marshuesit gjatë gjithë kohës kanë kënduar himnin kombëtar, dhe kanë brohoritur "Shqipëri Etnike", "Oh sa mirë me qenë shqiptar"... por nuk ka munguar edhe ndezja e flakadanëve.
    Ky marshim protestues është organizuar nga Tifozët Kuq e Zi , Lëvizja Vetëvendosje, Skifterët, Intelektualet dhe Këshilli i nxënësve në Gjilan, si një përgjigje ndaj akteve të tifozëve serbë dhe më pas edhe atyre rusë, që ditë më parë në ndeshje futbolli kishin djegur flamurin kombëtar shqiptar.
    Zëdhënësi i Policisë Rajonale të Gjilanit, togeri Ismet Hashani, ka thënë se policia ka vëzhguar protestën dhe ka siguruar rrugët kyqe më qytet, ndërsa protestuesit kanë marshuar deri te qendra e qytetit pa shkaktuar asnjë problem, është shprehur Hashani. Sipas tij, në protestë kanë marrë pjesë rreth 1700 vetë.
    Nuk ka folur askush. Protesta marshuese e gjilanasve ka kaluar pa probleme.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ti je hija e Kastriotit

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Pse nuk po fillon me vetën?! P.sh ta vësh ti në avatar flamurin kombëtar!
    Nuk bëhën rekomandime për gjëra që vet nuk i vepron.
    Une nuk jam "patriot-tre-ditor".
    Nuk u mburrem shqiptareve "une jam shqiptar".
    Dhe nuk behem nacionalist vetm per ndeshje futbolli dhe djegje flamujsh.

Dhe nqs fshini pergjigjet e mia, fshini edhe keto budalliqet qe nxjerr nga goja ky merhum-moderatori Gimche.
    -

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •