Close
Faqja 19 prej 37 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 366
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Se nuk i nenshtrojne dot.
    nuk me pelqen te nenshtroj nje femer. aspak.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Po ca them qe po e pranon vete qe femrat Shqiptare nenshtrohen ndaj meshkujve?
    Nuk eshte puna cfare pranoj une, lol, por cfare eshte e verteta.
    Historikisht femra Shqiptareka qene e nenshtruar nga mashkulli Shqiptar.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga the Lexo Postimin
    nuk me pelqen nenshtroj nje femer. aspak.

Ty po te besoj qe je i pershtatshem per nje te huaj.Por shume te huaja qe kam njojtur une, kan fol me nje percmim per meshkujt shqiptar......KOk Fort, dembela dhe vin ere s'bejn dush per dite......
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Nuk eshte puna cfare pranoj , , por cfare eshte e verteta.
    Po eshte e vertet.sado qe mundohemi te bejme te barabarten prape bejme leshime...e kemi si trashegimni nga nenat tona kete veti me duket....
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Nuk eshte puna cfare pranoj une, lol, por cfare eshte e verteta.
    Femra Shqiptare ka qene dhe eshte ajo qe komandon ne shpi, tjeter gje se cfare thuhet...

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Ty po te besoj qe je i pershtatshem per nje te huaj.Por shume te huaja qe kam njojtur une, kan fol me nje percmim per meshkujt shqiptar......KOk Fort, dembela dhe vin ere s'bejn dush per dite......

Po eshte e vertet.sado qe mundohemi te bejme te barabarten prape bejme leshime...e kemi si trashegimni nga nenat tona kete veti me duket....
    Ah sikur te kishit ndonje trashegimi nga nenat....ce do qe nuk i keni ngjare fare!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga AGREPI_25
    Shume mashkuj shqiptar jane martua me femra ndryshme te kombeve te tjera.Ndoshta arsyeja kryesore ka qen per arresye te paisen me dokumenta ne shtetet ku ata jetojne apo ishte thjeshte dashurija A munde te jete nje femer e huaj me e mier se nje femer shqiptare per te krijuar familje ? Ne se mendon se nje femer shqiptare eshte me e mire jep shpjegjimet e tua ne se mendon se nje femer e huaj eshte me e mire per te krijuar familje jep shpjegimet tua???????
    Arsyeja kryesore ėshtė pajisja me leje qėndrimi, po ka edhe qė nuk martohen pėr kėtė arsye. Sido qė tė jetė, me femrat e huaja do tė shkosh drejt ndarjes dhe kėto martesa zakonisht nuk zgjasin mė tepėr se 5 vjet. E vetmja gjė qė mund tė bėsh, ėshtė tė bėsh ndonjė fėmijė, pa le ta mbajė ajo pastaj. Ti mund tė mendosh se fajin pėr kėtė e kanė meshkujt shqiptarė qė nuk u nėnshtrohen femrave tė huaja, po nuk ėshtė kėshtu. Po nuk iu nėnshtrove atyre, nuk lidhesh dot fare me to, por nė kėto vendet perėndimore ku thuhet se burri dhe gruaja janė tė barabartė, 2/3 e martesave shkojnė drejt ndarjes, kėshtu qė nuk ėshtė faji i meshkujve shqiptarė. Sa mė shumė tė drejta tė kenė femrat, aq mė keq ėshtė.

Shqiptaret janė mė tė mira, po e keqja ėshtė se kur vijnė jashtė, fillojnė dhe ato tė hedhin vickla dhe bėhen mė keq se te huajat, kėshtu qė nuk ka ndonjė ndryshim. Nė Shqipėri mund tė gjesh plot vajza tė thjeshta e tė mira, por duhet kujdes dhe tė mos i japėsh mundėsi qė ajo tė bėhet si tė huajat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Veshtire te pranoj femer e huaj te martohet me shqiptar o njerez.
    Nje femer e huaj inteligjente nuk toleron dot injorancen e mashkullit shqiptar.
    Nje femer e huaj shume e dal dhe liberale dhe cik trashy...hmmm ja te mendohem cik ktu....oh po nuk duron dot injorancen e mashkullit shqiptar.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    sidoqofte femrat te huaja apo shqiptare, asnjera nga ato nuk kane me vlera. sot per sot eshte moda me te huaja.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Ty po besoj qe je i pershtatshem per nje te huaj.Por shume te huaja qe kam njojtur une, kan fol me nje percmim per meshkujt shqiptar......KOk Fort, dembela dhe vin ere s'bejn dush per dite......
    hahahaha!!!
    e po burri eshte burre nese nuk heq asnje qime te trupit, (humbet burrerine ai qe rruan sqetullat apo ndonje pjese tjeter. se mos te flasim per vetullat......), dhe sa me pak te lahet aq me mire eshte...
    sa me shume ti ngjasojme njerezve te shpellave, aq me mire eshte.
    ata kane qene burra te vertete
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po pse c'a kane meshkujt shqiptare qe mos martohen me femrat e huaja. Pse c'a kane keto femrat e huaja me shume se meshkujt shqiptare ? Kur do mesoni se nuk diskutohet: " Kam pare une, kam degjuar une". Ky eshte forum publik, e si i tille, gjerat diskutohet ne pergjithesi. E jo me c'mund te keni pare ndonje rast, edhe na vini ketu me " E di une, kshu eshte".

Meshkujt shqiptare vine ne kategori te ndryshme. Ka sa te duash qe jane martuar me femra te huaja, dhe jetojne per bukuri, dhe kane krijuar familje.Ashtu sic ka femra shqiptare te martuara me meshkujt te huaj. E njejta gje eshte. Jo po derrci e verrci. Njerez t'trashe. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 19 prej 37 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Emrat gjeografike arberore te krishtera te masakruar nga Turqia
    Nga Conquistador nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-07-2010, 21:18
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •