Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Arsyeja kryesore ėshtė pajisja me leje qėndrimi, po ka edhe qė nuk martohen pėr kėtė arsye. Sido qė tė jetė, me femrat e huaja do tė shkosh drejt ndarjes dhe kėto martesa zakonisht nuk zgjasin mė tepėr se 5 vjet. E vetmja gjė qė mund tė bėsh, ėshtė tė bėsh ndonjė fėmijė, pa le ta mbajė ajo pastaj. Ti mund tė mendosh se fajin pėr kėtė e kanė meshkujt shqiptarė qė nuk u nėnshtrohen femrave tė huaja, po nuk ėshtė kėshtu. Po nuk iu nėnshtrove atyre, nuk lidhesh dot fare me to, por nė kėto vendet perėndimore ku thuhet se burri dhe gruaja janė tė barabartė, 2/3 e martesave shkojnė drejt ndarjes, kėshtu qė nuk ėshtė faji i meshkujve shqiptarė. Sa mė shumė tė drejta tė kenė femrat, aq mė keq ėshtė.Postuar mė parė nga AGREPI_25
Shqiptaret janė mė tė mira, po e keqja ėshtė se kur vijnė jashtė, fillojnė dhe ato tė hedhin vickla dhe bėhen mė keq se te huajat, kėshtu qė nuk ka ndonjė ndryshim. Nė Shqipėri mund tė gjesh plot vajza tė thjeshta e tė mira, por duhet kujdes dhe tė mos i japėsh mundėsi qė ajo tė bėhet si tė huajat.
Veshtire te pranoj femer e huaj te martohet me shqiptar o njerez.
Nje femer e huaj inteligjente nuk toleron dot injorancen e mashkullit shqiptar.
Nje femer e huaj shume e dal dhe liberale dhe cik trashy...hmmm ja te mendohem cik ktu....oh po nuk duron dot injorancen e mashkullit shqiptar.
sidoqofte femrat te huaja apo shqiptare, asnjera nga ato nuk kane me vlera. sot per sot eshte moda me te huaja.
hahahaha!!!
e po burri eshte burre nese nuk heq asnje qime te trupit, (humbet burrerine ai qe rruan sqetullat apo ndonje pjese tjeter. se mos te flasim per vetullat......), dhe sa me pak te lahet aq me mire eshte...
sa me shume ti ngjasojme njerezve te shpellave, aq me mire eshte.
ata kane qene burra te vertete
![]()
Vasudhaiva Kutumbakam
Po pse c'a kane meshkujt shqiptare qe mos martohen me femrat e huaja. Pse c'a kane keto femrat e huaja me shume se meshkujt shqiptare ? Kur do mesoni se nuk diskutohet: " Kam pare une, kam degjuar une". Ky eshte forum publik, e si i tille, gjerat diskutohet ne pergjithesi. E jo me c'mund te keni pare ndonje rast, edhe na vini ketu me " E di une, kshu eshte".
Meshkujt shqiptare vine ne kategori te ndryshme. Ka sa te duash qe jane martuar me femra te huaja, dhe jetojne per bukuri, dhe kane krijuar familje.Ashtu sic ka femra shqiptare te martuara me meshkujt te huaj. E njejta gje eshte. Jo po derrci e verrci. Njerez t'trashe. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt