Close
Faqja 21 prej 37 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 366
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ska me shqiptaret,te huajt hijen e rende e kane me duket.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Merre si te duash. Askush nuk ju duron ju meshkujve Shqiptare me huqet, mentalitetin qe keni, sikurse ju toleron femra Shqiptare. Te huajat s'jua pertojne shume juve, dhe ju lodheni se ardhuri pas avazit femrave te huaja. S'jeni mesuar ashtu ju. Ta shikoni gruan si te barabarte. Te lani ene dhe fshini shtepine. Kjo ju shtyn ta merrni nusen vetem Shqiptare. Femra Shqiptare i ben te gjitha vet, dhe nuk qahet. Vetem kur keni interes dokumentash nenshtroheni ju ndaj nje femre te huaj.
    Shyqyr burri me ndihmon dhe pa ja kerkuar une.
    Nuk mund te jete puna per larje enesh e pune shtepishe. Se ne shqiptaret i kryejme punet me te renda. Une per vete kam punuar nje vit ne restoran-birreri me afro 50 punetore dhe kam pastruar enet e tere restoranit dhe bere te gjitha punet tjera. Une bashke me nje shqiptar tjeter. Keto pune do i beja edhe ne shtepi. Do i beja punet e gjithe fqinjeve, por jo te bej femij me nje njeri, i cili pavaresisht nga cila ane e shikon nuk te duket si i yti.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Jo me te mirat por ato qe na pershtaten me mire.
    Vetem nje femer shqiptare mund te duroj, te kuptoj dhe ti pershtatet mentalitetit e mashkullit shqiptar. Kurse meshkujt e femrat qe jan rritur jasht shtetit (qe jan rritur jasht shtetit.. jo qe kan ardh jasht shtetit 37 apo 16-17 vjec ) i pershtaten me mire vendallinjve.
    Gjithashtu nje shqiptar qe eshte rritur ne Amerike do ket me shume mirkuptim me nje Amerikane ose nje femer shqiptare e cila eshte rritur dhe ajo jasht shqiprise. Martesat e shqiptarve rritur ktej me nje shqiptar te rritur ne shqipri shume rrall besoj se jan te sukseshme.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Une kam nje shokun tim qe u martua me nje italiane, pastaj u ndane, por shoku im nuk pranon divorcin derisa te mari nenshtetesine!
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Nuk e di,une personalisht nuk e shohe si problem nqs nje shqiptar martohet me nje psh: gjermane,apo holandeze,apo amerikane.PSe?
    Ateher: nqs djali ndjen vertet dashuri ndaj saj,edhe ajo cika ehste ne nore te Zotit,ateher ca lidhje ka kombi?Ok,e pranoj qe ato kane mentalitet,kulture tjeter.Mirepo,kryesore eshte te perputhen karakteret.Tani fjala eshte nqs ai mashkull,e ka kuptua mentalitetin e Diaspores,apo eshte rrit atje me vite te tera,ooseee eshte lind atje.
    Nje shqiptar qe ka gjysen e jetes ne Ballkan,dhe nuk eshte i njohur me mentalitetin e tyre,me mire ehste te mos provoje fare.Ateher do quaja nje kompromis per dokumenta...
    Praaa,nqs nje cun me mentalitet te Diaspores merr nje te huaj nuk shohe as nje problem.
    Un,per vete po te kem fat ndo nje mashkull te huaj do e martoja.Por jo sa per dalur jasht.Do e shihja ate gje nje mudnesi per te shetitur boten,jo vetem te qendroj psh ne Austri,apo Franc.
    Diaspora nuk me intereson,kryesore eshte me gjet nje person qe te kupton dhe e kupton.
    Nuk do thoja qe shqiptaret durojne,sepse ashtu do jepja mundesi qe te shqtypet serish femra shqiptare.Jo,te drejtat e barabarta duhet ti ket edhe shqiptarja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jeta_ime : 20-10-2010 mė 20:11

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-07-2010
    Postime
    19
    Martesa me te huaj eshte nje hap drejt asimilimit. Kur njeriu ka mundsi te njihet me nje bashkekombas/e pse mosta bej kete gje. Sa per ate qe femijet e martesave te perziera jane me te zgjuar per kete gje nuk ka fakte. Njeriu flet ne jeten e perditshme vetem nje gjuhe edhe vetem ate e zoteron ne menyre perfekte.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ne fakt Pink femrat Shqiptare se kane problem martohen me te huaj, por i kemi cik me pretendime meshkujt Shqiptar. I duan vetem Shqiptare. Arsyet? Le te na i thone .
    jo te gjithe!!!
    une nuk do e kisha fare problem edhe sikur te merrja nga cfaredo shteti.... (nuk kam pasur ndonjehere lidhje me shqiptare).
    halli te jeme i gezuar.
    nese nuk jam me...... per fat te mire ekzistojne divorcet.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    hahahaha!!!
    e po burri eshte burre nese nuk heq asnje qime trupit, (humbet burrerine ai qe rruan sqetullat apo ndonje pjese tjeter. se mos te flasim per vetullat......), dhe sa me pak te lahet aq me mire eshte...
    sa me shume ti ngjasojme njerezve te shpellave, aq me mire eshte.
    ata kane qene burra te vertete

hahaha ca pergjigje!! klasike fare.....Dmth ajo qe mu ankua paska patur te drejte ....SE une e kundershtova.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    hahaha ca pergjigje!! klasike .....Dmth ajo qe mu ankua paska patur drejte ....SE e kundershtova.
    futja kot!
    nuk e kupetove ironine......

para ca kohesh po diskutohej per nje gje te ngjashme dhe kur une thashe qe i heq vetullat dhe rruaj regullisht sqetullat, disa paten ca reaksione te quditshme...
    sidomos meshkujt...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661

Smile

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    futja kot!
    nuk e kupetove ironine......

para ca kohesh po diskutohej per nje gje ngjashme dhe kur thashe qe i heq vetullat dhe rruaj regullisht sqetullat, disa paten ca reaksione te quditshme...
    sidomos meshkujt...

Vetullat e hequra edhe mua s'me pelqejne per meshkujt.Po higjena e trupit duhet mbajtur.Ju qe keni te dashura te huaja .lahuni nje here ne dite te pakten se na turperuat ....Mos t'ju shajne ne ket pike te pakten se te tjerat i keni o zot o zot.Gjithesesi jeni te mire.....me pak difekte...po perfekt s'ka...
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 21 prej 37 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Emrat gjeografike arberore te krishtera te masakruar nga Turqia
    Nga Conquistador nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-07-2010, 21:18
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •