[=Qyfyre;2891106]0.6% e popullsise amerikane eshte myslimane sipas factbook. Dhe popullsia per 2010 eshte vene si 307,212,123[/QUOTE]
nuk e di dhe nuk eshte se me intereson fort.
ato sihin statistika te nbc. se cilat jane te verteta nuk e di......
[=Qyfyre;2891106]0.6% e popullsise amerikane eshte myslimane sipas factbook. Dhe popullsia per 2010 eshte vene si 307,212,123[/QUOTE]
nuk e di dhe nuk eshte se me intereson fort.
ato sihin statistika te nbc. se cilat jane te verteta nuk e di......
Vasudhaiva Kutumbakam
Ndryshim shume i madh prandaj thashe. I bie me pak se 2 milion sipas CIA.
Kurse lajmin se gjeta te NBC, po ishte ne te gjitha faqet myslimane neper internet![]()
Stili i xhamive osmane, eshte stil i nje arkitekti te madhe Shqiptar, qe mesiguri me nuk do te lind kjo tok e bekuar !
Emri i tij eshte Mimar Sinan Koca, i cili i dha nje imazhė nje perandorie te madhe !
http://en.structurae.de/files/photos/1795/02edirne.jpg
[=>_Ilirian_>;2891481]Stili i xhamive osmane, eshte stil i nje arkitekti madhe Shqiptar, qe mesiguri me nuk do lind kjo tok e bekuar !
Emri i tij eshte Mimar Sinan Koca, i cili i dha nje imazhė nje perandorie madhe !
http://en.structurae.de/files/photos/1795/02edirne.jpg[/QUOTE]
pse shqiptar ka qene ky? me sa di une jo...
shqiptar nga elbasani ka qene nxenesi i tij. arkitekti i xhamise blu ne stamboll.
dhe vetem fale nje keqkupetimi te shqiptarit me sulltanin, xhamia blu ka 6 minare...
sdq xhamite e perandorise osmane nuk jane stil i ketij arkitekti...
xhamite e perandorise osmane dhe jo vetem, jane te bazuara tek hagia sophia...
katedralja e ndertuar nga perandori konstantin, e cila u be xhami dhe sot eshte nje muze i mrekullueshem ku njekohesisht shihen ikonat kristiane dhe shkrimet kuranore. te gjitha ne te njejtin vend...
kupola e saj eshte marre si shembull per ndertimin e xhamive te metejshme...
Vasudhaiva Kutumbakam
Postuar mė parė nga the admiral
Nuk e dija qė fėmijėt 10 vjecarė e dinkan se cfarė po bėhet nė Irak dhe se cbėn Amerika atje. Fėmijėt 10 vjecar qė njof unė janė nė shkollė duke mėsuar matematikė, fizikė, biologji dhe se si tė bėhen njerėz tė mirė nė jetė. Nuk para njolloset mėndja e 10 vjecarit me kėto gjėra. Apo mos e kishe llafin pėr rininė Tajlandeze ?
Objektiviteti ėshtė njė cilėsi shumė e rrallė, faktikisht objektiviteti ėshtė filozofi nė vete. Ti je antiteza e objektivitetit, dmth flluskė relative.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
[=Hyllien;2891605]Nuk e dija qė fėmijėt 10 vjecarė e dinkan se cfarė po bėhet nė Irak dhe se cbėn atje. Fėmijėt 10 vjecar qė njof unė janė nė shkollė duke mėsuar matematikė, fizikė, biologji dhe se si tė bėhen njerėz tė mirė nė jetė. Nuk para njolloset mėndja e 10 vjecarit me kėto gjėra. Apo mos e kishe llafin pėr rininė Tajlandeze ?
Objektiviteti ėshtė njė cilėsi shumė e rrallė, faktikisht objektiviteti ėshtė filozofi nė vete. Ti je antiteza e objektivitetit, dmth flluskė relative.[/QUOTE]
nje kunderpergjigje me te niveli me te ulet do ishte shume e veshtire te jepje...
po kur te thote dikush ty: "kete gje e di edhe nje femije 2 vjec", ti si i pergjigjesh?
jo. kjo eshte e pamundur, sepse nje femije i nje moshe te tille nuk e ka akoma kapacitetin intelektual per te ditur nje gje te tille ngaqe ai akoma nuk di as te shkruaj????shume pergjigje e bukur...
po cfare ka lidhje rinia tajlandeze??? na trego pak nga cili syrtar e nxore kete...
hahahah!!! une qenkam antiteze e objektivitetit??? pse???
dmth qenkam subjektiv. si ti. pra edhe une si ti nuk gjykoj, por paragjykoj...
une e quaj te mire edhe nje veprim te keq te kryer nga nje mik i imi???
jo ore zotri. keto gjera po i ben ti.
une te thashe ty se pse ti nuk je objektiv... e vertetove edhe ti vehte...
me trego tani ti mua se pse une nuk qenkam subjektiv???
ku e pe subjektivitetin tim??? ne cilin shkrim????
Vasudhaiva Kutumbakam
Kur tė shkruash si njėri dhe jo si majmun ndoshta, ndoshta do marr mundimin tė tė edukoj pak pėr luftėn nė Irak, pėr kontributin Serb dhe Francez nė destabilizimin e njė rrajoni tė tėrė dhe tė tė jap aq literaturė sa tė dalė nga veshėt, kjo nėse nuk ke ndonjė ADD/ADHD, se pastaj do mė vinte megjithmėnd keq pėr ato qė thashė mė sipėr, pasi ke nevojė pėr kura tė njė karakteri mjeksor.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Krijoni Kontakt