Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 80
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Pėr kėnd tė pafajshėm po flasim ? Pėr kėnd luftė po flitet ? Afghanistani dhe Iraku bėjnė mirė tė marrin shėmbujt e Dubait, Kuwaitit dhe vėndeve tė tjera qė po pėrjetojnė zhvillime marramėndėse ė implementimit tė teknologjive perėnidmore dhe marrjes sė krahut mė tė kualifikuar puntor tė perėndimit si pasojė e krizės ekonomike qė filloi pikėrisht me rėnien e kullave.
    po edhe? eshte pune per to. nese ato deshirojne te jetojne neper shpella eshte pune per to...
    apo po i qan hallin ti???

pastaj lufta ne afganistan e kishte nje pretekst. al kaeda...
    po ajo ne irak??? e mbane mend se cili ishte preteksti???
    gjoja ai psikopati i saddamit po krijonte bomben atomike. hahaha!!! cfare perrale.

shkuan atje amerikanet. e rrezuan per nje gjysem ore. nuk gjeten as gjurmen me te vogel te bombes atomike dhe cfare???
    jane akoma aty edhe sot... kush e di pse!!!!!

dhe une duhet te lavderoj ameriken edhe per kete sjellje, ngaqe na ka ndihmuar per qeshtjen e kosoves???

une dike e lavderoj kur eshte per t'u lavderuar, por kur ben dicka te padrejte nuk kam se si e lavderoj perseri...
    kushdo qofte ai. edhe vellai im...
    Vasudhaiva Kutumbakam

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po edhe? eshte pune per to. nese ato deshirojne jetojne neper shpella eshte pune per to...
    apo po i qan hallin ti???
    Hallin un e kam qė cke me tė, sepse kėta janė ushtarėt qė hedhin kullat nė erė, qė mshihen prapa fustaneve tė grave, qė marrin jetė tė pafajshme njerėzish dhe nuk dinė as alfėn e rregullave ushtarake. Shtrohet pyetja ti si e ke hallin se si shumė i c'rregullt je nė llogjikėn tėnde.

pastaj lufta ne afganistan e kishte nje pretekst. al kaeda...
    po ajo ne irak??? e mbane mend se cili ishte preteksti???
    gjoja ai psikopati i saddamit po krijonte bomben atomike. hahaha!!! cfare perrale.
    shkuan atje amerikanet. e rrezuan per nje gjysem ore. nuk gjeten as gjurmen me vogel bombes atomike dhe cfare???
    akoma aty edhe sot... e di pse!!!!!
    Ti je i CIA-s kshu ? Rri ore shoku mos flit kot, se si na doli shoku Ahmadinejad me teknologji bėrthamorė fill pas futjes Amerikane nė Irak ?

dhe une duhet lavderoj ameriken edhe per kete sjellje, ngaqe na ka ndihmuar per qeshtjen e kosoves???

une dike e lavderoj kur eshte per t'u lavderuar, por kur dicka te padrejte nuk kam se si e lavderoj perseri...
    kushdo qofte ai. edhe vellai im...
    Jo ta lavdėrosh, por ti ke borxh me miliarda dollarė me Amerikėn pėr luftėn qė ka kryer, qė nuk i shpėlan dot as nė 1000 vjet me kėto ritme ekonomike, e megjithatė kjo luftė u pagua nga taksapaguesi Amerikan, dhe u luftua nga ushtari Amerikan. Ti nėse je mosmirėnjohės puna jote, mbaje pėr vete kėtė cilėsie shkinore.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Hallin un e kam qė cke me tė, sepse kėta janė ushtarėt qė hedhin kullat nė erė, qė mshihen prapa fustaneve tė grave, qė marrin ė tė pafajshme njerėzish dhe nuk dinė as alfėn e rregullave ushtarake. Shtrohet pyetja ti si e ke hallin se si shumė i c'rregullt je nė llogjikėn tėnde.

Ti je i CIA-s kshu ? Rri ore shoku mos flit kot, se si na doli shoku Ahmadinejad me teknologji bėrthamorė fill pas futjes Amerikane nė Irak ?

Jo ta lavdėrosh, por ti ke borxh me miliarda dollarė me Amerikėn pėr luftėn qė ka kryer, qė nuk i shpėlan dot as nė 1000 vjet me kėto ritme ekonomike, e megjithatė kjo luftė u pagua nga taksapaguesi Amerikan, dhe u luftua nga ushtari Amerikan. Ti nėse je mosmirėnjohės puna jote, mbaje pėr vete kėtė cilėsie shkinore.
    me pyet mua me ironi nese jam i cia-s dhe per vehte thua ato qe nenvizova... lol!
    e dijne edhe femijet 10 vjecare se cfare bejne akoma amerikanet ne irak...

nese une shoh nje padrejtesi, them se eshte padrejtesi, nese e ben edhe vellai im. edhe babai im.
    kjo nuk eshte cilesi shkinore (leri perrallat), kjo eshte te jeshe objektiv dhe realist.

ti mbaje llogjiken e nje tifozi futbolli qe, lujati mire, luajti keq, ai gjithmone ben tifozllek per te njejtin ekip.

une nuk e kam problem t'i shaje te gjithe: greke e turq, arabe e amerikane...
    te gjithe mund t'i lavderoj dhe te gjithe mund t'i shaj.
    ti nuk je ne gjendje te besh nje gje te tille.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    dje degjova ne tirane qe myslimanet do protestojne per heqjen e monumentit te skenderbeut pasi sipas tyre ai ofendon myslimanet

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga SKRAPARI Lexo Postimin
    dje degjova ne tirane qe myslimanet do protestojne per heqjen e monumentit skenderbeut pasi sipas tyre ai ofendon myslimanet
    hahaha!!! seriozisht e ke apo po tallesh?
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    hahaha!!! seriozisht e ke apo po tallesh?
    seriozish e kam. bile ai cuni qe bente muhabetin ne tavoline e ka nje vella imam.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    nuk arrij dot t'a kupetoj!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    me pyet mua me ironi nese jam i cia-s dhe per vehte thua ato qe nenvizova... lol!
    e dijne edhe femijet 10 vjecare se cfare bejne akoma amerikanet ne irak...

nese une shoh nje padrejtesi, them se eshte padrejtesi, nese e ben edhe vellai im. edhe babai im.
    kjo nuk eshte cilesi shkinore (leri perrallat), kjo eshte te jeshe objektiv dhe realist.

ti mbaje llogjiken e nje tifozi futbolli qe, lujati mire, luajti keq, ai gjithmone ben tifozllek per te njejtin ekip.

une nuk e kam problem t'i shaje te gjithe: greke e turq, arabe e amerikane...
    te gjithe mund t'i lavderoj dhe te gjithe mund t'i shaj.
    ti nuk je ne gjendje te besh nje gje te tille.
    Kur nuk di c'tė thuash e tė formulosh njė mendim jashtė sferės sė futbollit mos shkruaj pėr sport se kėshtu tė do ty qejfi. Padrejtėsia ėshtė se ndėrsa nė Europė kėta Arabėt e shkretė kanė tė gjitha tė drejtat tė bėjnė c'tė dojnė, nė Arabi i krishteri as lejohet tė shkelė kėmbė, nė Afghanistan talebanėt shkatėrruan njė civilizim tė tėrė paraardhės, etj etj etj. Ju duket vetja profesorė tė gjithėve dhe flisni gjith siguri sikur ju jeni nė terren, ju keni lexuar raportet, dhe vetėm ju, njerėzit kozmopolitė qė qėndroni mbi politikėn dhe raportet qė nuk lexoni kurrė jeni nė gjėndje tė formuloni mendimi.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Kur nuk di c'tė thuash e tė formulosh njė mendim jashtė sferės sė futbollit mos shkruaj pėr se kėshtu tė do ty qejfi. Padrejtėsia ėshtė se ndėrsa nė Europė kėta Arabėt e shkretė kanė tė gjitha tė drejtat tė bėjnė c'tė dojnė, nė Arabi i krishteri as lejohet tė shkelė kėmbė, nė Afghanistan talebanėt shkatėrruan njė civilizim tė tėrė paraardhės, etj etj etj. Ju duket vetja profesorė tė gjithėve dhe flisni gjith siguri sikur ju jeni nė terren, ju keni lexuar raportet, dhe ėm ju, njerėzit kozmopolitė qė qėndroni mbi politikėn dhe raportet qė nuk lexoni kurrė jeni nė gjėndje tė formuloni mendimi.
    po. padrejtesi eshte. edhe???
    ka me qindra padrejtesi te tjera ne bote arabe... ne shume vende nuk ke te drejte fjale. femrat nuk kane as te drejtat bazilare. as makinen nuk mund ta nisin etj etj... edhe??? c'lidhje ka?

une thjeshte arsytoj ne menyre te objektive ore zoteri. ti nuk je ne gjendje.
    per mua padrejtesia eshte padrejtesi, pavaresisht nga kush e kryen ate.
    ti arsyeton ndryshe. per ty dikush qe te ka bere nder, nuk ben asnje padrejtesi ne kete dhe...

qesharake. ti edhe objektivitetin na e bere cilesi shkinore...
    Vasudhaiva Kutumbakam

jane 7-8 milione.
    madje cdo vit ka 20.000 konversione. e cuditshme eshte qe te konvertuarit jane 4 here me shume femra se meshkuj...

keshtu te pakten thote nbc news.
    0.6% e popullsise amerikane eshte myslimane sipas CIA factbook. Dhe popullsia per 2010 eshte vene si 307,212,123

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •